dostum dediğine katılıyorum hatta +1 değil 1 sonsuz.....skyvision gerçekten çok kaliteli ve hızlı bir kart twinhan gerçekten süperdir.....herkese ben skyvision yada visionplus öneriyorum.ikiside twinhan kullanıyor ve çok çok hızlılar...kullanmayanlar zaten anlayamazlar ve skystar serisi kullananlar bu kartları görünce aynen oluyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: dreamon
ss2 önermiyorum. hiç önermedim. ss2den menfaati olanlar kusura bakmasın.
twinhan hayranıyımdır ve twinhanın en üst modeli skyvision öneririm. kendi eski skyvisionımı satıp yenisini almayı düşünüyorum. büyük tunerli. kanal geçişleri oldukça hızlı. kısadevre koruması var. motorlu çanak desteği var. satış sonrası desteği oldukça iyi.
ama isteyen istediği kartı alsıııııııııııııııın
quote:
Orjinalden alıntı: sakalak
peki skyvisionda skystar 2 gibi çokca program desteğine sahipmi yada öbür sigma dediğiniz kart. yani alınca program desteği olmaz bi işe yaramaz zaten bu kartları alanlar genelde şifreli yayın kırmak için alıyorlar.
en fazla program desteği olan kart bildiğim kadarıyla skystar 2 ,ama diğerleride arkadaşın dediği gibi şifreli yayınları açıyorlar.
en fazla program desteği ss2de. sonra twinhanlarda. skyvision progdvb, dvb dream, my theatre, key-dvb programlarıyla standart olarak tam uyumlu çalışıyor. bide yeni skyvisionlar visionplusın da üstüne çıktı şimdi. yenileri büyük tunerli. hem çılgın hızlı hem çok yüksek sinyal seviyesine sahip.
Arkadaslar bugun anolog tv kartı alcaktım Pegasus un dijital kartını gordum 59$+kdv fiyatı uygun oldugu icin onu aldım ..Ama benim hayatımda uydu isiyle isim olmadi ..Simdi ben uydudan tv izlemek icin neler almam gerek ve Kacpara civari tutar alacagim seyler ...Lütfen yardımcı olun ..
İşte çanak, lnb, kablo gerek. Ama bunları işini bilen bir uyducuya yapırman iyi olacaktır. Gerisi kolay.
Şimdi yukarıdaki arkadaşların tümü fikirlerini oldukca iyi şekilde dile getirmiş böyle düzeyli bir konuya uzun zamandır hasrettik demeki aramızdaki bir kaç kişi olmayınca oluyormuş her neyse. Arkadaşım satış sonrası teknik destek de en az kart kadar önemli eğer kartını aldığın yer anında değiştiriyorsa veya garanti kapsamında çok kısa sürede onarılıyorsa online veya telefonda sonsuz destek alabiliyorsan ve mutlaka bir sonuca ulaşıyorsan bunlar inan kartın kendisindende önemli .Şimdi sana şu kart şöyle bu kart böyle demeyecem piyasadaki tüm markalar hemen hemen birbirine yakın kalitedeler ancak aradaki satış sonrası hizmet skyvision da mükemmel yukarıda ki tüm hizmetleride satın almış oluyorsun visionplus la kardeş kartlar ancak ondan ayıran satış sonrası destek şimdi bir sürü kötü hikaye biliyoruz bu konuda bu hususlara dikkat etve kartını seç kolay gelsin unutma TÜRKİYEDE ilkler SKYVISION la geldi.
Türkiye forumlarında ilk kez Skyvizyon ismini angel1 den duymuştuk daha piyasada bu kart yokken ilke reklamı angel1 yapmıştı,
Daha sonra bu arkadaşın Skyvizyon kartlarının resmi sitesinde forum yöneticisi olduğu tespit edildi, tamam ürün önermeye vs'ye ok ama yalanlara hayır, bir ürünün bizzt pazarlama elemanı ve forum admini girip yalan yorumlar yapmasın.
şifre açan yazılımların hiçbirinde skyvizyon, visionplus, inca vs diye bir ayrım yok bu kartlar twinhan olarak görünüyor kalkıp da skyvizyon iyidir visionplus'ın ithalatçısı müşterisinin canını sıkar gibi üçkağıt sahtkar yöntemlere girmeyelim. Türkiye'nin büyük ithalatçılarından olan koyuncu firmasından ben de bir sürü ürün aldım, adamların desteği de iyi teknik servisi de iyi, bu ucuz ve çirkin pazarlama teknikleriyle insanları kandıramazsınız artık.
twinhan kartların ana markası visionplus'tır, ayrıca twinhan aynı kartı değişik isimlerle pazarlamaktadır zaten skyvizyon denilen kartın arkasında da visionplus yazmaktadır yani skyvizyon diye meth ettiğiniz kart visionplustır, kalkıp da laga luga yapmayın zaten ilk piyasaya çıktığınızda yok türkiye şartlarına uygun yok komponentler ona göre üretildi diye bir sürü yalan söylediniz, ama iki kartı alan gördü ki bütün parçalar birebir aynı, şimdi de sıra yeni yalanlara mı geldi,
skyvizyonun ithalatçısı denen Arkon'a çok acıyorum, niye biliyor musunuz, çünkü sizin gibi elinden iş gelmeyen, kabiliyetsiz, boşta gezen her cümlesinde birkaç yalanı aynı anda söyleyebilen iki üç özürlüyü forumlara salıp, firma ve ürün karalamalarıyla bir yere gelebileceğini sanıyordu, aslında bir parça da başarılı oldunuz diyebilirim ama yetti artık, kendi ürününüzü övdünüz yetmedi Skystar2'ı karaladınız, ithalatçılarına sahtekar dediniz, o yetmedi inca almayın firması kapanacak diye yalan söylediniz, sonra digitaltv ye saldırdınız ardında sıra visionplus' geldi.
belli ki siz forumlarda olduğunu sürece yalancılığın, sahtekarlığın, rakip firma, ürün ve kişisel karalamalarınızın asla sonu gelmeyecek.
Yahu yukarıda ne yazdığımı anlamayan sgerrard şu mubarek ramazan sen okuduğunu anlamayanlardanmısın bidaha oku bidaha oku tanrına yalvar ve teşekkür et mübarek ramazan ağzımdan kötü laf duymayacaksın
yazını tekrar okudum,
şimdi visionplus kartlarını ithal eden firmaya saldırmışsın utanmadan, satış sonrası destekleri iyi değilmiş, kötü hikayeler duymuşmuş vs vs,
bu rakip ürün kötüleme stratejisi Skyvizyon ithlatçısı Arkon firmasının bir senedir kullandığı pazarlama tekniği, önce skystar2'yi atıp tuttunuz o yetmedi ithalatçılarına, ondan sonra inca geldi almayın firma kapanacak driver bulamazsınız yalanları, yok aver türkiye standardına uygun değilmiş almayın, o bitti piyasaya çıkan digitaltv'ye başladınız firmadan tut, sahibine ladar etmediğiniz küfür ve iftira kalmadı, dün de sıra visionplusa geldi güye teknik destek vermiyormuş, millet enayi bi siz akıllısınız o zaman, artık herkes sizi tanıdı, tanıdıkça da amaçlarınızı ve stratejilerinizi öğreniyorlar.
bak bu arada gold bilgisayarda yeni bir kart satmaya başlamış, onu kötüleme çalışmalarınıza başlayabilirsiniz, bu ne ayıp şey ya firmanın çalışanı forumlara girip kendi ürününü övüyor ve rakip ürünü karalıyor aklı yettiğince
konudaki yazıları okudum fakat son mesajlar düşüncelerimi bulandırdı. ben ss2 aldım fakat asus ana kartım olduğu için kullanamıyorum.onun yerine yeni bir kart almak istiyorum ve bu sebeple biaraştırıyım dedim,hangisi iyidir diye. skyvision almaya karar vermiştimki bu son 3-4 msj kafamı karıştırdı. sizden net bir öneri istiyorum; -kalite problemi olmayan(iki günde bozulacak ucuzmal kullanmamış) -program sıkıntısı çekmeyeceğim. -görüntü kalitesi yüksek. -download hızı,kapasitesi ve kalitesi yüksek. -kayıt kalitesi ve kapasitesi yüksek. -uzun kullanımlara uygun. -mümkünse radyolu(çok gerekli deil, olursa iyi olur okadar) -asus ana kartımla uyum problemi yaşamıyacak. -100$ ı pekfazla aşmayan
bilgi birikimi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim.
ss2 nin yeni driverlar ile o problemin kalktığını duydum bir araştır. ben sigma kullanıyorum tavsiye ederim.
Ya sen okuduğunu anlamıyormusun visionplus a ne demişim skyvision la kardeşler demişim sonra arkasından satış sonrası destek demişim ne koyuncunun adını söylemişim ne başkasının skyvision la her şey değişti zoruna gitsede by sgerard gitmesede yazımın başında dada demişimkitüm kartlar hemen hemen aynı zaten yukarıda sen dahil herkes birşeyler yazmış sadece yazılmayan satış sonrası destekti bende skyvision un bu işi ne kadar iyi yaptığını yazdım bir başkası kötü yapıyor demedim (özelliklede sen sana küfür etmek bile istemem aciz adam saldır bakalım ne gececek eline garanti kaqpsamına kaç kart soktun simdiye kadar biz senin ne haltlar yediğini bilmiyomuyuz nice arkadaşın parasını aldın haksız yere.be s.... l....k sana artı hiç bir şey demeyecem utanmaz ) yazım ilk haliyle yukarıdadır takdir foruma giren arkadaşların
Ha ayrıca isteyen istediği kartı alır o bunu demiş şu bunu demiş hepsi hikaye alın arkadaşlar ben bunu söyledim şunu ettim diyen e inanmayın tüm kartların internet siteleri var bakın karar verin ama kart kadar önemli satış sonrası destek unutmayınki siz kartı aldıktan sonra bu kartla bağınızı kopartamayacaksınız sürekli değişim ve gelişim içinde dijital tv kartları aldınız bitmiyo dahada bitmeyecek unutmayın
skyvision kullanıyom tavsiye ederim
Satış sonrası destekten pek de emin değilim ama satış öncesi destek harika,
size bi de tavsiyede bulunayım, yalan söylemeyi ve her zamanki standart firma karalamalarından vazgeçseniz millet sizi gerçek kullanıcı veya o ürünü kullanan saf vatandaş filan bile sanabilir. Forumdan biriniz gidiyor diğeriniz geliyor, herhangibir forumda biri size karşı çıktı mı o vatandaş bir anda klon ordusunun hücumuna uğruyor tıpki benim gibi, senin kim olduğun belli, Arkon firmasının çalışanısın ve forumunu yönetiyorsun, bir diğeriniz ise daha ilk foruma girdiği günlerde verdiği adresler, yönlendirmeler, Ankara'da yaşadığını söyleyip arkasından İstanbulda Skyvizyon'u kim kaça satıyor stoğunda ne kadar kart var şeklinde verdiği bilgiler, on defa Skyvizyon çok sağlam diyim ardından arızalı ürünlerde uygulanan prosedürleri sayıp dökmesi.
bunlar yetmiyormuş gibi bir de, skystar2 kullanan ve bu kartı önerenlere yapılan saldırılar, hakaretler ve suçlamalar, ikinci üya savaşındaki nazi askerleri gibi bütün cephelerde savaşıyorsunuz, pardon savaşmıyorsunuz çünkü sizinle savaşan yok siz işgalcisiniz. forumlarda sizin işgal ettğiniz yerler.
prob bende dun aldim pegasus dijital cok güzel fiyatında uygun kdv dahi 75 $ tavsiye ederim yazilim vsvsvsvsvs hicbirsorun yokhh su anda sadece gold.com.tr de var gir bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme