Şimdi Ara

DIGITAL TV KARTI !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayarıma digital tv kartı almayı düşünüyorum

Bu konuda acemi sayılırım.Digitürk çanak şu an boşta ve bilgisayarıma alacagım kartı ona baglıycam.

Piyasa daki kartların hangisi iyi olup-olmadıgını bilmiyorum!

Hangi kartı önerirsiniz ve nerden alacagımı söylerseniz sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanguzel

Selam,

İlgilenirseniz;http://forum.donanimhaber.com/m_21388138/mpage_1/key_satilik%2Cskystar//tm.htm#21388138

İlginiz için tşk. ederim

ama 2.inci el düşünmüyorum
  • Rica ederim arkadaşım! Hakkınız...
  • o zaman aynı kartın 0 ını al bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

o zaman aynı kartın 0 ını al bence

bak bu olabilir.

Skystar iyi o zaman
  • Verilen linkteki SS2 kartı işinizi görür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

Verilen linkteki SS2 kartı işinizi görür..

Ewet inceledim ve arıştırdım

Bugün Yeni Skystar 2.8 versiyonunu aldım daha dogrusu çarşamba günü elimde olacak

Şimdi şunu merak ediyorum Digiturk çanagıyla beni ne kadar götürür?

• quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT_09

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

Verilen linkteki SS2 kartı işinizi görür..

Ewet inceledim ve arıştırdım

Bugün Yeni Skystar 2.8 versiyonunu aldım daha dogrusu çarşamba günü elimde olacak

Şimdi şunu merak ediyorum Digiturk çanagıyla beni ne kadar götürür?

Hayırlı olsun.Çanak konusunda hiç şüpheniz olmasın .Benim 7-8 sene oldu mesela..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 24 Mart 2008; 21:33:32 >

• bende 2,8 versionunu aldim 2 hafta oluor kumandasi usb oldugu icin winlirc i felan unut:D ama uice ile usb den baglama yolu var ve 1o numara calisiyor eminim kumandayI kuramicaksin cunku kendi programi skystar in bi halta benzemio kumanda ile ilgili sorunun olursa pm at yardim derim bana kimse yardim edmemisti :d cok zor buldum bare senin isin kolay gorulsun saygilar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokh

bende 2,8 versionunu aldim 2 hafta oluor kumandasi usb oldugu icin winlirc i felan unut:D ama uice ile usb den baglama yolu var ve 1o numara calisiyor eminim kumandayI kuramicaksin cunku kendi programi skystar in bi halta benzemio kumanda ile ilgili sorunun olursa pm at yardim derim bana kimse yardim edmemisti :d cok zor buldum bare senin isin kolay gorulsun saygilar..

Eyw. kardeşim sağol gerekirse PM atarım

Hele yarın akşam bi olsun da

• Arkadaslar kartı bil. taktım ama ayarlarını yapamadım

MSN den yardımcı olcak varmı acaba!!!
  • bşsde digiturk antenini kullancaksan digiturk un oldugu tarafdaki uydudan skystarda hic bi yayInI alamassin turksat yada hotbird e cevir anteni saygilar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokh

bşsde digiturk antenini kullancaksan digiturk un oldugu tarafdaki uydudan skystarda hic bi yayInI alamassin turksat yada hotbird e cevir anteni saygilar..

Digi çanağı zaten ne türksata nede hotbirde bakıyor

Desene o zaman çanak taktıracaz

Çanak çevirmek o kadar kolay mı??? Tam ayarını nasıl bilecem???
  • tek anetnle ya turksati alirsin ya hotbird u bence simdilik catiya cik dier insanlarin catilarindaki, antenlerden kopya cek benim onerim hotbird e cevirmendir hotbord un yonude kibleye dogru olmasi lazim.. yanlis hatirlamiosam simdilik hotbird u al derim ben sonra 2. canagi taktyirirken ikisini birden ayarlattirirsin antenciye. ;)
  • Türksat için çanak ayarını tv kartında cine5in frekansını ayarlayarak yapabilirsiniz..
  • olmuyor abicim olmuyor

çatıya inip çıkmaktan yoruldum artık

Bu ikonun yeşil yanması lazım dimi

DIGITAL TV KARTI !!!!!
  • o ikonun yesil yanmasi icin o ikonu hangi uyduya cevirdiysen ona ayarlaman lazim hotbird ise hotbird 13 uydusuna turksatsa turksat 2c uydusuna die tanitican bu arada orjinal yazilimi kullaniorsan hic bisi izleyemiceksin onun icin dvbdream indir derim ben kurulumu kolay hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokh -- 26 Mart 2008; 22:56:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT_09

olmuyor abicim olmuyor

çatıya inip çıkmaktan yoruldum artık

Bu ikonun yeşil yanması lazım dimi

DIGITAL TV KARTI !!!!!

Senin bilgisayardan o çanağı ayarlama olasılığın çok düşüktür. Ordaki ikonuda boş ver. Ayarlarını yapmadığın sürece sinyal gelse bile orası yeşil yanmaz. Anteni kendim ayarlayacağım diyorsan normal bir receiverde diğer çanaklardan kopya çekerek ayarlamaya çalış.

Saygılar..

• Walla arkadaşlar ne yaptıysam olmadı

Digitürk çanağını takan kişi karşı komşum.

Sinirle evine gittim evde kimse yok

Yarın akşam beraber ayarlıcaz artık yoksa tek başıma ne çanak kalcak nede çömlek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.