Şimdi Ara

Digital Rights Management (DRM) ?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • f500 telefon mp3 u zil sesi olarak kullanabiliyormus, fakat !

internet sitesine girdim konu hakkinda soyle bir yazi wardi:

Can I use a MP3 file as a ring tone?
    Yes you can, but the MP3 file has to be DRM protected (Digital Rights Management).

f500 içinmi gecerli bu bir tek? k700vs, telefonlar her mp3u zil sesi yapabiliyormu yoksa yine DRM olayi gecerlimi? ve bu DRM nedir bikere? DRM protected mp3 nasil olur bilgisayarimdaki herhangi bir sarkiyi DRM protected yapabilirmiyim? ne yapmam lazim bu konuda yardiminizi bekliyorum tekrar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _dimitri_ -- 8 Şubat 2005, 0:40:14 >

• arkadaslar fikri olan yokmu?
  • son kez up yapiorum..
  • dijital telif yönetimi demekdi.yanılmıyosam
  • Bazitelefon hatti satan firmalar hat karsiligi promosyon olarak uygun fiyata cep telefonu veriyor.Mesela Ingiltere ve Almanyada Vodafone böyle telefon satiyor ve cikardigi Vodafone Branding K700i lerde DRM korumasi var.Yani her mp3 zil sesi olmuyor.Bunun icn Sony Ericson Forumda DRM Tool diye bir program olmasi gerekli .Bu programla mp3lerine DRM imzasini ekliyorsun ve bu müzikleri zil sesi olarak kullanabiliyorsun.

DRM Microsoftun basimiza cikardigi bir kopya koruma belasi.Bu bela cekilen mp3 gibi dosyalarin kac kez kopyalanabilecegini ve kac kere müzigi dinleme imkani oldugu gibi seyleri bu medi dosyalarina isliyor.Mediaplayer gibi oynaticilarda bunu kontrol edip öyle caliyor.Yani esahip oldugunuz media dosyalari icin lisansi gibi bir sey oluyor DRM.Benim su ana kadar anlayabildigim kadariyla böyle
  • bu cevap için ne kadar kast1m bilemezsin.. DRM tool için cok saol !
  • Peki Bu DRM yi nasil kaldirabiliriz bu wma parcadan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaldırabilseydik olmazdı öyle bişi
  • Bilgisayarda bazı dosyalarda bu uyarı geliyor bunu gecmenin bir yöntemi varmıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.