Şimdi Ara

Digital Negative (asetat) baskısı için inkjet yazıcı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digital negatif hazırlamak için kullandığım eski fotoğraf yazıcımı doğru dürüst kullanamadan (iki yıl kadar kullanılmadan durduğu için) geri dönüşüme yolladım. Yeni aldığım fotoğraf yazıcısı daha düşük kaliteli ama benim için yeterli baskı kalitesini sağlıyor (Epson L805). Tek kusuru, asetata baskı yapamıyor olması. Ne yazık ki bunu satın aldıktan sonra öğrendim. (Tüm inkjet yazıcılar asetata basabilir sanıyordum).

Alternatif fotoğraf baskısı yöntemleri için gereken "digital negative"leri (filmli makinelerdeki film gibi düşünülebilir) basmam için şimdi sınırlı bütçe ile inkjet yazıcı arıyorum. Diğer işler için yazıcım var.
    - HP OfficeJet Pro 6230 ePrinter ve Smart Tank 515 fiyat olarak uygun. Kullandığım Linux işletim sistemiyle sorun çıkarmıyorlar.
    - Ancak, her ikisinin de kullanabildiği media bilgisinde "transparency" yok.
    Yeniden kötü bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum. İnternette, ucuz inkjet yazıcıların bu iş için yeterli olduğunu yazanlar var ancak açıkça
    "kullanılabilir kağıtlar arasında "transparency" olmasa da fark etmez, gene de basar" diyen yok. Bir kez daha yanlış yapmak istemiyorum.

Soru : Bu yazıcıları (veya piyasadaki uygun fiyatlı başka bir inkjet yazıcıyı) "digital negative" basmak için kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeferiBey -- 15 Nisan 2020; 20:26:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.