Şimdi Ara

digital foto makina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • FİYATI SADECE 60 YTL HİC KULLANILMADI SADECE ACILDI ALDIGIM GİBİ DURUYOR HALA mantıklı takas tekliflerinede acıgım :)

AGFA DC-3O2

3.1 megapiksel çözünürlük (interpolasyon ile 5.0 megapiksel)
    8 x dijital zoom
    1.5 inç TFT ekran
    Video çekme özelliği
    Siyah renk
    16 MB dahili bellek
    SD / MMC bellek kartı yuvası
    Otomatik / manuel pozlama
    Kutu içeriği makine, USB kablosu, 3 adet AAA pil, taşıma çantası, el askısı ve CD-ROM'dan oluşmaktadır

AGFA PHOTO DC-302 ÖZELLİKLERİ:
    DİJİTAL FOTORAF MAKİNASI MODU
    WEBCAM KAMERA MODU
    VİDEO KAYIT MODU
    SENSÖR :CMOS SENSÖRÜ ,5.1 MEGA PİKSEL
    LENS:F=3.0 ;f=8.35
    ODAK ARALIĞI :2.0 M 'DAN SONSUZLUĞA KADAR
    POZ SÜRESİ:1/20-1/6000 S
    GÖRÜNTÜ ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ :SÜPER ÇÖZÜNÜRLÜK (2560X1920),YÜKSEK(2048X1536),ORTA(1600X1200)DÜŞÜK(1280X1024)GÖRÜNTÜ ÇEKİMİ İÇİN :VGA (640X480)/QVGA(320X240)PC KAMERA MODUQVGA(320X240)/QCIF(192X144)VİDEO KAYIT MODU
    BELLEK:DAHİLİ BELLEK16 MBGÖRÜNTÜ HAFIZASI
    HARİCİ SD VE MMC KARTI UYUMLU(1GB)
    ZAMAN AYARLAYICI :10 SANİYE
    ZOOM:8X DİJİTAL ZOOM
    RENKLİ LCD EKRAN:1.5İNÇ'LİK GÖRÜNTÜ
    OSD DİLİ : TÜRKÇE,İNGİLİZCE,FRANSIZCA,ALMANCA,İSPANYOLCA,İTALYANCA,HOLLANDACA,PORTEKİZCE
    FLAŞ MODU: AÇIK/OTOMATİK/KAPALI
    PİL:3 X AAA(AKALİN/1.5 V)PİL
    ARAYÜZ:USB 1.1

KUTU İÇERİĞİ:
    DİJİTAL MAKİNA
    KULLANMA KLAVUZU
    CD-ROM YAZILIM CD Sİ
    TAŞIMA ÇANTASI
    EL ASKISI
    USB-KABLOSU

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorhan -- 2 Mart 2008; 13:24:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

...SORUNSUZ ALISVERİSLERİM... dadasator--zeroshut--dreamcity--enoman--hızlı_ankaralı--player--hotlevel--agili--Lacrymatoire--_zehra_--murattapar--ozgur_erdogan--mehmetman--yasarbinbası--freezone_dh--black22--mazhar--nadim--goofy17--noxii---onuraydin--türker--ata_kaya5--jrsmoker--yug2980--amcebey--hooney--raymanallstar--black11--lawyerdem--MENEME2002--memet

• kardes bunun normal satıs fıyatı nedır nette aradım bıraz bulamadım...varmı bıldıgın satan bı sıte vs...

quote:

Orjinalden alıntı: ERGENEKON

kardes bunun normal satıs fıyatı nedır nette aradım bıraz bulamadım...varmı bıldıgın satan bı sıte vs...

...SORUNSUZ ALISVERİSLERİM... dadasator--zeroshut--dreamcity--enoman--hızlı_ankaralı--player--hotlevel--agili--Lacrymatoire--_zehra_--murattapar--ozgur_erdogan--mehmetman--yasarbinbası--freezone_dh--black22--mazhar--nadim--goofy17--noxii---onuraydin--türker--ata_kaya5--jrsmoker--yug2980--amcebey--hooney--raymanallstar--black11--lawyerdem--MENEME2002--memet
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktorhan

VALLA KALMAMIS OLABİLİR..

quote:

kardes bunun normal satıs fıyatı nedır nette aradım bıraz bulamadım...varmı bıldıgın satan bı sıte vs...

urunun bırkac ayrıntılı fotosunu koyman mumkunmu...

quote:

Orjinalden alıntı: doktorhan

VALLA KALMAMIS OLABİLİR..

quote:

urunun bırkac ayrıntılı fotosunu koyman mumkunmu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.