Bildirim
Digital Filters /Dijital Filtreler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
edx'te Oppenheim'in Discrete Time Signal Processing diye dersi var. Ancak biraz ağır olabilir. -
Hocam tesekkurler döküman olarak tane tane okuyabileceğim bir kaynak arıyorum mümkünse solutionlarıda olsun manual normal farketmez.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Onurcan91
Hocam tesekkurler döküman olarak tane tane okuyabileceğim bir kaynak arıyorum mümkünse solutionlarıda olsun manual normal farketmez..
Schaum's serisi çözümlü olması açısından iyidir. Oppenheim'ın da kitabı var ancak %90 teori ağırlıklı yorabilir yine. Bunun dışında edx'te oppenheim dışı sinyal dersleri var onlara bakabilirsin. NPTEL'de yine güzel dersler var onları da dinleyebilirsin. Proakis'in de digital signal ile ilgili güzel kitapları var ama okumadım net bir şey diyemiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X