Şimdi Ara

Digital Combat Simulator (DCS) World [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.066
Cevap
17
Favori
56.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUERRA

    A-10C çok daha fazla maverick alabiliyor, ekranları daha büyük, daha yavaş olduğu için hedeflere yoğunlaşmak daha kolay. harm vb olmadığı için SEAD kapasitesi yok.
    f18'de ise, a-10'da olmayan jsow, harm, slam, walleye gibi mühimmatlar var. uçak gemisine inebiliyor. havada ikmal daha kolay. zaten aa kabliyetine hiç girmiyorum. bu konuda çok iyi.
    eğer yatırım yapacaksanız f18 iyi bir seçim olur. benim bu iki uçakla ilgili sevmediğim tek şey tipleri :)
    Su25 i öğrenmeye çalışıyorum videolardan falan, uçuşumu epey geliştirdim, navigasyonu tam çözemedim bazı durumlarda ani değişiyor ama problem değil.

    Asıl sormak istediğim şu: yer füzelerini denemek/öğrenmek istiyorum, görev oluşturuyorum 3-5 yer aracı ekliyorum düşman olarak vurabileceğim, fakat kanat altındaki yükleri değiştiremiyorum bir türlü. Kokpit kapağı açık, motorlar tam suskun durumda, rearm request ediyorum cevap gelmiyor, neden olabilir? hızlı görev oluşturucunun dışında kendim serbest takılıp istediğim silahı takıp ekleyebileceğim deneme yanılma yapabileceğim bir mod var mı? instant action da da bir senaryoya göre hareket ediyoruz onu da istemiyorum. böyle öğrenirken GTA gibi serbest takılabileceğim bir mod yok mu?

    görev oluşturuyorum, karşıya uçak vs. vermiyorum sadece zırhlı araçlar ve 1-2 SAM koyuyorum hepsini vuracak füzeleri öğrenmek için ama nedense kanat altındaki silahlarımı deüiştiremiyorum, bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim.




  • Motor çalışırken aynı komutu verin. Belki uçakta elektrik olmadığı için grund crew komutları duymuyor olabilir. Eğer yine olmuyorsa baska pistleri deneyin, sizin bağlı olduğunuz koalisyona ait olmayan üsler mühimmat vermez. editörde uçağı eklediğiniz yerde kaplama ve silah secim ekranından oyuna daha başlamadan da yapabilirsiniz.
  • ONESTEP O kullanıcısına yanıt
    Su25'te üç navigasyon modu var. Nav, enroute ve landing olması lazım isimleri karıştırıyor olabilirim. Birincisi göreve eklenen waypointlere, diğer ikisi de havalimanlarına ve approach noktalarına götürüyor.

    İstediğin tarzda görevi hızlı görev oluşturucu yerine mission editorden yapabilirsin. Göreve Su25 ekleyip sağdan skill'i player yap ve loadout'ı istediğin gibi ayarla. Düşman tanklarını da dizdikten sonra girip uçabilirsiniz.
  • %50 olarak yapılan indirimler ne zaman gelir bir bilginiz var mı bu konuda acaba ?
  • yılda iki üç kez geliyor. steamin genel indirimleri ne zamansa o zaman indirim olur genelde.
  • Bu fiyatlar nolmuş böyle ya iki uçak alsan bin tl vay arkadaş allahtan zamanında indirimlerle çoğunu almışım
  • Ekonomi çok iyi olduğu için bizi kıskanıp fiyatlara zam yaptılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUERRA

    Ekonomi çok iyi olduğu için bizi kıskanıp fiyatlara zam yaptılar.
  • Digital Combat Simulator (DCS) World [ANA KONU]
  • ben dvs world 2.5 yükledim dcs world 1,5 nedir? sonra su 25 oynuyorum makineli top çalışıyoır ama füzeleri ateşleyemiyorum bombaları atamıyorum neden ? ve ayarlar sekmesinde ekran ayarlarına yanlış bir tuşa bastım sanırım oyun 3 boyutlu açılıyor başa dönemiyorum .kaldırdım yükledim gene değişmedi sorun nedir ?yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

  • a




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B59323729 -- 23 Aralık 2020; 8:15:38 >
  • Merhaba,


    Ben gtx1070 9400f ve 32gb ram ile oynuyorum. Ayarları sistemin kaldırdığı en üst seviyede tutuyorum ve 45-50 fps arası idare ediyorum. (Adana üzerinde alçak uçarken 30 lara kadar düşüyor).

    sistemin ekran kartını kullanmadığı tespitine katılmıyorum. benim ekran kartı oyun içinde sürekli %100'e yakın çalışıyor.

    16gb dan aşağı ram ile oynamak zordur. ben 16 az geliyor diye 32gb aldım. sizin ayarlar düşük olduğu için bileşenleri pek zorlamıyor olabilir. oyun normalde ram ve gpu canavarıdır.


    su-25t ile aldığınız fps'yi f-16, f-18, f-14 gibi uçaklarda alamama ihtimaliniz var. örneğin f-18'de 3 tane mfd var. bunlar fps yer. tgp ve maverick ekranlarını açtığınızda fps yer. kokpit kalitesi daha yüksektir. ama 40 fps ile de çok sorun yaşamadan oynanıyor.


    joystick olmadan bu iş zor. özellikle f-16, f-18, a10c gibi modüllerde düğme sayısı sıkıntısı baş gösterir. mesela a10c için onlarca tuşa ihtiyaç var. eğer bu oyunu uzun süreli oynamak niyetiniz yoksa bu yatırımları yapmayın, türkiye şartlarında ne joystick ne dcs modülleri ucuz değil malesef. ucuz bir ikinci el logitech 3d veya thrustmaster t16000 gibi bir alet alıp deneyebilirsiniz. bugün bir hotas warthog olmuş 8-9 bin.. efkarlandım





  • .........................................




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B59323729 -- 23 Aralık 2020; 8:17:46 >
  • .......................................




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B59323729 -- 23 Aralık 2020; 8:18:3 >
  • Radar cursor için 4 yönlü tuş yeterlidir.
    F16 bir tane dms bir tane de tms için iki tane 4 yonlu tuş lazım. Bunun dışında trim için iki yönlü tuş lazım , ayrica gun, weapon release, nws, com1, com2, dog-fight, speed brake ve flare için tuş ataması yapmanız lazım. Aklıma gelen tuşlar bunlar hocam. Joystick klavye kombinasyonla başlayın, olmaz diye bir şey yok, ileride gerekirse yanına extra throttle koyarsınız. Bir tane el yapılı trackir ayarlarsanız iyi olur. Bence bu throttledan daha önemli. Özellikle angajman anlarında
  • VTAF olarak YouTube kanalımızda orta seviye F/A-18C rehber video serisinden sonra özellikle DCS World e yeni başlayan oyunculara yardımcı olmak için başlangıç seviyesinde anlatımla F-15C rehber video serisi yayınlamaya başladık.


    Aşağıdaki linklerle F/A-18C ve F-15C rehber serilerimize ulaşabilirsiniz. İyi uçuşlar dilerim :)


    https://www.youtube.com/playlist?list=PLBGy-0LDMtQkmOB0MegJHmxAqx9HugNWY

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLBGy-0LDMtQn1XfjbjegAUnGStIKd6G8e





  • halilhatuk kullanıcısına yanıt

    Eline sağlık Halil Digital Combat Simulator (DCS) World [ANA KONU] 

  • Apache geliyor üstelik longbow radarıyla birlikte


  • 5 ocağa kadar her şey bedava oldu yine

  • Arkadaşlar tekrardan merhabalar. Bilgisayarın Ram kapasitesini arttırmayı düşünüyorum. Bilgisayarda halihazırda olan 8GB. Buna 8GB'lık bir takviye yapmayı düşünüyorum. (Dual Channel) Onun haricinde simülatördeki stutterı azaltacağını düşündüğümden de 500 GB M2 NVMe SSD alasım var. Ram kesin de sizce SSD almak ve buraya kurmak simülatör performansını çok etkiler mi? Eğer sadece yükleme süresi etkilenir derseniz almayacağım. Bir de 8GB ın yanına +8 GB mi almak daha mantıklı; yoksa 16 GB mi? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.