Bildirim
Digital Combat Simulator (DCS) World [ANA KONU] (15. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
DCS F-4E GELİYOR !!
https://belsimtek.com/news/1785/ -
Viggen vs F5 hangisini almalıyım ? f5 e bakıyorum pek yapacak birşey görmüyorum 100 küsür lirada pek değmez gibi ona ama kararsızım -
Bence alacak ucak yok zaten gelecek olan uçaklar düşünülürse bu alinanlarin yüzüne bakilmaz ileride
F4 F14 F18 harrier ve mi24 geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne zaman gelecek o dediklerinin hepsinin gelmesi 5 yıl sürecek bilemedin 7 yıl bide nevada alma hakkımda var onuda pc açacakmı belli değil 4 gb ram ile zar zor oynanıyor 1.5 nevadada kesin 5 dk sürer diyorlar yükleme süreleri ekran kartı falan zaten iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 16 Temmuz 2017; 15:46:5 > -
7 yıl mı ? Harrier F14 bu sene geliyor F18 de büyük ihtimalle bu sene sonuna doğru gelir . Mi24 ve f4 için ortada hiç veri yok o yüzden ne kadar sürer bilemeyiz.
4 gb ram diye bir şey kalmadi hocam bende 16 gb ram var ekran kartı 4gb gtx970 ona rağmen nevada leş yani oynanmiyor .
quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA
7 yıl mı ? Harrier F14 bu sene geliyor F18 de büyük ihtimalle bu sene sonuna doğru gelir . Mi24 ve f4 için ortada hiç veri yok o yüzden ne kadar sürer bilemeyiz.
4 gb ram diye bir şey kalmadi hocam bende 16 gb ram var ekran kartı 4gb gtx970 ona rağmen nevada leş yani oynanmiyor .
bunun nedeni sistemden değil optimizasyondandır zaten hep görüyorum dcs 2 ye sıçıp batırdılar afedersin ozaman ya viggen alacam yada bekleyecem -
nevadayi ogrendigim iyi oldu
almak istiyordum ama bu yanittan sonra kararimi degistirdim
yasasin starway
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 17 Temmuz 2017; 10:6:57 >
-
-
Arkadaslar bu simulasyonda serbest ucus disinda bir şey yapabiliyor musunuz?Birde kokpitte tuslari tiklanabilir olan ucuz ama realiatik ucus dinamikleri olan bir ucak onerebilir misiniz?(Rus ucagi onermeyin)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 20 Temmuz 2017; 12:26:6 >
SP ve MP olarak kara ve hava savaşlarına katılabilirsin. SP tarafında single mission ve campaign seçenekleri var.
yanlız bu simülasyonda ucuz kavramı artık biraz gerilerde kaldı.
eğer rus ve ikinci dünya savaşı tarzı istemiyorsan, ajs-34 viggen, mirage m-2000 , a-10c ve f-5e en olası seçenekler.
bende bunlardan sadece a-10c var ve bu uçağın hava-hava özelliği yok sadece hava-kara operasyonlarında iş görüyor. uçan tank -
yarın mirage almayı düşünüyorum -
nevada haritasini simdi alirsam
gelecekte dcs dunyasi birlestirildiginde steam hesabima ekleyebilirmiyim ?
kesin bilgiye sahip bir arkadas yanitlayabilirse cok sevinirim
eger steam hesabima ekleyebileceksem hazir indirimdeyken almak istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 22 Temmuz 2017; 14:21:45 >
hayır -
quote:
Orijinalden alıntı: Master Mirror
hayır
teşekkürler hocam -
normal versiyondan aldığın hiçbir şeyi steama ekleyemezsin -
quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA
normal versiyondan aldığın hiçbir şeyi steama ekleyemezsin
steamde varsa ekleyebilir. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X