Şimdi Ara

'Digital berrak' ses, büyük yanlış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • denememişsin işte birader.ben en dandik videoyu bile bu eklentiler sayesinde akıcı seyrediyorum.yalnız yüksek işlemci ve ekran kartı gücü istiyor seyrettiğin videonun kalitesine bitrate ine göre.

    neden denemeden hüküm yürütüyorsunuzki muhtemelen öyle olur böyle olur diye onu anlamadım ben bu insanlarda?ben sana bir tavsiye verdiysem dene dediysem ne kazancım olacak sana yardımdan başka?başka amacım olsa bana ne lan ne seyrederse nasıl seyrederse seyretsin derim bunu mu istiyor insanlar bumu hoşlarına giden?
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Benim burada amacım video ve ses üzerinde herhangi bir değişiklik yapmadan olduğu gibi izlemek ve duymak. Sen diyorsun ki ben en dandik videoyu 24fps, 60 fps yapıp izliyorum sanırım birde üstüne efekt koyuyorsun daha canlı olsun diye (bunun zaten konusu var DH'de). Saygı duyarımda burada anlattığım olay o değil. Ve dedim ki videolarda doğal görüntü ses için sadece PowerDVD yetiyor.

    PowerDVD paralı bir uygulama fakat kendi içerisinde her türlü decoderi barındırıyor, sorunsuz şekilde dts hd ma çözebiliyor. Görüntü içinde aynı şekilde bluray disclerdeki görüntü formatlarını destekliyor ve sorunsuzca kalite kaybı olmadan izliyorsunuz. Konunun başlarında arkadaş sıralamış bir sürü uygulama + + + sonra = demiş bilmem ne , yıllar önce sadece bir iki tanesini kullandım diğerlerinide biliyorum o kadar ve diyorum ki bunlara gerek yok, K-Lite'da gerek yok... PowerDVD all-in-one yapıyor.
    Müzik içinse kimse tartışamaz foobar2k. JRiver da kullandım diğerlerinide, foobar2k sadelik ve kullanımı kolay asio, wasapi eklentileri sebebiyle en iyi oynatıcı. Bit-perfect sesi rahatça alıyorsunuz, zaten foobar2k bu yani daha fazla söze gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 28 Ocak 2016; 22:06:12 >




  • bilgisayarda video izliyorsun ve video üzerinde herhangi bir değişiklik falan beklemiyorsun.iyi şanslar arkadaşım.
  • Hangisini kullandın bi ekran görüntüsü paylaşır mı sin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.