Şimdi Ara

Digimonlar mavi görünüo :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler oyunu indirdm az önce girdm ve pc de kasma yok ancak digimonlar ve tamerler masmavi :D çözümü yokmu bunun
    Ekran kartım : Nvidia FX 5500 512 mb

• bnm sorunumn çözümü yokmu ya oyun oynanmıo bütün digimonlar tamerler mavi ya map deiştirnce renk te deişiyio :D
  • oyunun options taki video ayarlarını elledinizmi daha once ?
    çünkü orda diğer tamer ve digileri nasıl anlatam böle tek renk ve tüp gibi gösterme seçeneği var.
    pc si yavas olanlar için
  • Aynı bendeki sorunBen bu yüzden bu pc de oynayamıyom msnden forumdakilerle konuştum biraz ama bilen yok sanırım.Aynen mape göre renk te değişiyor.Script falanmı soru nacaba yada baştan kurmamız gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kem733

oyunun options taki video ayarlarını elledinizmi daha once ?
    çünkü orda diğer tamer ve digileri nasıl anlatam böle tek renk ve tüp gibi gösterme seçeneği var.
    pc si yavas olanlar için

grafiklerle oynadım hepsini en düşük seviyeye aldm ama sonra tek tek yükselterek denedim bişi değişmedi ztn ayarlarla oynamadan önce de map bembeyaz görünüodu :D sonra oynadım düzeldi map ama tamer ve digi ler hala aynı :D
  • SiL tekrar yükle ayarları tekrar geri getiremezsin.. onlar oto. ayarlar oldugu için sil Yükle
  • tekrar silip kurdm ama yine mavi
  • Neden bu kadar sorun yapıyorsunuzki ekran kartı kaldırmıyor formatta atsan değişen birşey olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.