ice dungeon falan gibi yerleri geçerek mi world champ oldun
oyunu en baştan açıp bi baktım 4badge istiyor bende 4 badge var ama neden turnuvaya kaydolamıyom acaba sen kaydolmayı biliyomuydun
Sendeki badgeler asuka da aldiklarin olmasin. Amaterasunun sehir liderleri ile savasman icin five epic items i toplaman gerek.Bunu da Wind Prarie'nin asagisindaki hole dan inerek bulabilirsin. Ama sunu söliim turnuvadan fazla ümitlenmeyin.Çünkü biriyle tek mac yapionuz ve o kiside Lucky Mouse...
ben amaterasunun badgelerinide aldım yalnız five epic item ne oluyo
Burada bi celiski var.Amaterasunun badgelerini alman icin five epic items lazim.Ama sen badgeleri aldim diyon.Fakat itemsleri bilmiyon...
bu five epic dediklerin important items mi oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: metalgarurumon
bu five epic dediklerin important items mi oluyor
Şu kadarını söliyim,bi sürü ıvır zıvır itemi birleştirtiyosun ancak 5 epic item yapabiliyon.Uzun iş yani..Ama güzelmiş o itemler
bu 5 itemsi nerde birleştiriyoz ve nerden buluyoz acaba
quote:
Orjinalden alıntı: metalgarurumon
bu 5 itemsi nerde birleştiriyoz ve nerden buluyoz acaba
Çok uzun mesele. Burada anlatamam,anlatmam da uzun hikaye.Şu kadarını sölüyüm birleştireceğin itemler için bazı adamları bulacaksın onlarda birlestirebilirsin.Biraz internette araştır bulursun konu hakkında ayrıntılı bilgi(İngilizce oluyo genelde,ingilizce bilmiyosan uğraşma)
Su kadarini söliim.Bu itemsleri almak için öncelikle ilk bosslardan aldiiniz itemleri digimonlarinizda deneyin hangisine oluyosa onlarda bu itemler kalsin.Daha sonra bu digilerin lvlerini 40 yapmaniz gerek.Daha sonra cesitli weapon shoplardan bazi itemler alman gerekiyo.Neoseekerdan bakabilirsin.Orada birlestirici digilerin ve alman gereken itemler yaziyo...
beyler ben world champ oldum lucky mouseyi döverek ama bu oyunda yamato server vardiye neoseekerde gördüm vede bi forumda duydum gerçekten yamato servere ulaşabilen oldumu digimon world 2003te oluo tabiki bunlar lütfen bilgilendiriniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme