Şimdi Ara

Digimon Battle Oyuncu Sıralaması (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
12.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bi resim paylaşım konusu açalım herkes resim koysun oyundan kore-çin-amerika farketmez
  • Benimde Korede Bir Sürü SS vardi ama Hepsi Mefta Olan HDD de kaldi, Bi sürü resim vardı off bea
  • kore nin tadı bir başkaydı harbi
  • Efecan'a bak ya adamın takılar bile +10 du.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

Efecan'a bak ya adamın takılar bile +10 du.

ah ah ne günlerdi ya 3 sene geçmiş zmn ne çabuk geçio
    vaccine cherubimon yapıcaktım tame rlvl 100 olamamıştı ins digimon battlede yapcam bu sefer
  • Kore'de tek blue tamer bendim sanırım. :P
  • Bende Blue Tamer Çar Almıştım Sonralardan, hatta önceden o çarı UltraAslanTolga almişti sonra baskasina satmişti ben ondan aldim vs.

64 lvl Beelzemon ve 68 lvl Omnimon vardi. Tek sorun Trade Pass i yoktu xD 285 mi ne Tamer LvL vardi. Off Sky F3 e o çarla ilk gittiğimde ne sevinmiştim Oyundaki en yüksek 104 veya 105 lvlli Gallantmon Crimson Mode ye PvP atiodumda kabul etmiodu şero

İnş DBO da KDRO gibi olur. Hele BETA bi bitsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

Bende Blue Tamer Çar Almıştım Sonralardan, hatta önceden o çarı UltraAslanTolga almişti sonra baskasina satmişti ben ondan aldim vs.

64 lvl Beelzemon ve 68 lvl Omnimon vardi. Tek sorun Trade Pass i yoktu xD 285 mi ne Tamer LvL vardi. Off Sky F3 e o çarla ilk gittiğimde ne sevinmiştim Oyundaki en yüksek 104 veya 105 lvlli Gallantmon Crimson Mode ye PvP atiodumda kabul etmiodu şero

İnş DBO da KDRO gibi olur. Hele BETA bi bitsin...

vay be helal kimbilir ne kdr zevklidir öle oynamak ama kasması daha zevki bence

• Oyunda 2 tane kişiliksiz mahluk var arkadaşlar (burnaldinho ve DarkS.kici) resmen işleri güçleri 7/24 saat başkalarına küfür etmek Allah belalarını versin 2sininde

Herkezde bu 2sine kanka filan çekiyor sinir oluyorum sanki başbakan çocukları ya Allah'ın cezaları bi insan bu kadar alçak olamaz 7/24 saat ana bacı sövülmez ki

Şimdi oyunda bana sövecekler ama ilgilenmiyorum Allah'ın cezaları ne halleri varsa görsünler kendi kendilerine küfür etsinler PM ve shout blocklayacam 2si ilede asla hiç bir şekilde muhattab olmayacağım.

Oyunda megaya son %25 yazdım shouttan.Burnaldinho şahsiyetsizinden gelen cevap :

''RaHaB kaltağı kendini tanıt yoksa sanada söverim ''

• Burak esprisine sövüyo ya benim anladığım kadarıyla.Tolgayla pek bi uğraşıyo da.
  • rahab eski mevzuları bilmediğin için sana tuhaf gelebilir. O seni eskilerden sanmıştır. Kimse durduk yere kimseyi sövmez.
  • Ikizide durmadan küfür ediyorlar , bunlar daha Cocuk be , bi Oyun icin hemen Ana Avrat sövüyorlar. Hadi neyse dedik büyüklük bizde kalsin ve geri sövmeyelim. Neyse gelelim konuya

Tamer : 53
    Guilmon : 41
    Agumon : 41

Gabumon : 34
    Patamon : 31
    Biyomon : 31

hem kanka , bakiyomda coktan beri dogru dürüst Updatelememissin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahab

Oyunda 2 tane kişiliksiz mahluk var arkadaşlar (burnaldinho ve DarkS.kici) resmen işleri güçleri 7/24 saat başkalarına küfür etmek Allah belalarını versin 2sininde

Herkezde bu 2sine kanka filan çekiyor sinir oluyorum sanki başbakan çocukları ya Allah'ın cezaları bi insan bu kadar alçak olamaz 7/24 saat ana bacı sövülmez ki

Şimdi oyunda bana sövecekler ama ilgilenmiyorum Allah'ın cezaları ne halleri varsa görsünler kendi kendilerine küfür etsinler PM ve shout blocklayacam 2si ilede asla hiç bir şekilde muhattab olmayacağım.

Oyunda megaya son %25 yazdım shouttan.Burnaldinho şahsiyetsizinden gelen cevap :

''RaHaB .. kendini tanıt yoksa sanada söverim ''

Bence hiç cvp verme en güzeli. Hatta en güzeli Block liste onları ekle ve sonsuza dek kurtul O sana msj gönderio sanır halbuki msj sana asla gelmez sen göremezsin onun msjlarini ve sinirlerin bozulmaz, sürekli küfür görmezsin heryerde, oyunun tadını doyasıya çıkarırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 4 Nisan 2010; 22:00:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turke64

Ikizide durmadan küfür ediyorlar , bunlar daha Cocuk be , bi Oyun icin hemen Ana Avrat sövüyorlar. Hadi neyse dedik büyüklük bizde kalsin ve geri sövmeyelim. Neyse gelelim konuya

Tamer : 53
    Guilmon : 41
    Agumon : 41

Gabumon : 34
    Patamon : 31
    Biyomon : 31

hem kanka , bakiyomda coktan beri dogru dürüst Updatelememissin

Eziğe bak oyunda ilk dayılanıp sonra ezildikten sonra almanca yazılar yazmaya başlayan bir çocuğun savunması bu kadar olur zaten.

• O gün gelip "inandığınız dini s*k*y*m" dediğin için o kadar küfür yedin ama ben senin gibi buraya gelip ağlayıp,sızlayıp sanki babaya şikayet edermişcesine burada konuşuyorum.Olayları ya tam anlat yada sus.
  • Benim için level önemli olmadığından itemleri koyayım;

Digimon Battle Oyuncu Sıralaması
  • Tamer: B3sTR
    Guilmon:38 lvl
    Agumon: 37lvl
    Gabumon 37lvl
    Patamon:37lvl
    Elecmon:37lvl
  • Çarın Son Hali

• Vayy yılmaz +4 ler yakıyor xD Itemler super gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

quote:

Orijinalden alıntı: rahab

Oyunda 2 tane kişiliksiz mahluk var arkadaşlar (burnaldinho ve DarkS.kici) resmen işleri güçleri 7/24 saat başkalarına küfür etmek Allah belalarını versin 2sininde

''RaHaB .. kendini tanıt yoksa sanada söverim ''

Bence hiç cvp verme en güzeli. Hatta en güzeli Block liste onları ekle ve sonsuza dek kurtul O sana msj gönderio sanır halbuki msj sana asla gelmez sen göremezsin onun msjlarini ve sinirlerin bozulmaz, sürekli küfür görmezsin heryerde, oyunun tadını doyasıya çıkarırsın

Shout bloklanıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.