Şimdi Ara

Digikutu'yu A/V Receiver'a bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yamaha RX-V2700 receiver'ım var ve video iyileştirme ile 1080i çıkış alabiliyorum. Digitürk yayınlarını şu an Kompozit kablo üzerinden receivera veriyorum. Bunun yerine Scart-to-Component bir kablo ile bağlasam görüntüyü daha kaliteli alabilir miyim? Deneyen veya kullanan varsa yazarsa sevinirim. Bir de bu kablo zor bulunan bir kabloymuş, Kadıköy'de nerede bulabilirim?
    Teşekkürler

• bildiğim kadarıyla en kaliteli aktarım component kablo ile oluyor.2. olarak scart kabloydu.(hdmi 'yı saymassak)...bu durumda scart-kompozit yerine scart-component ile daha fazla kalite elde edersiniz....tamamen mantık yürütme ile cevap yazdım, denemişliğim yoktur yani......bi de kadıköy de kablo alacaksanız tek adres var; Yazıcıoğlu Pasajı...girin içeri en az 10 dükkan bulursunuz kablo satan...istediğiniz kablo yoksa bile 2 dakkada size üretebilirler de
  • Elimdeki digikutu Philips marka olan eski receiver. Bu receiver'da sadece scart ve RCA çıkışları var. Şu an RCA kablo ile Yamaha'ya bağlamış durumdayım. Daha iyi bir bağlantı ne olabilir diye araştırıyorum...
  • bu cihazların donanım itibari ile çok iyi görüntü alman zor.fazla alternatifin yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.