Şimdi Ara

Diesel Mr. Daddy 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.diesel.com/watches-ss15/denim

arkadaşlar bu linkdeki saati almayı düşünüyorum gören bilen varsa yorum yapabilir mi? Türkiye fiyatı sanırım 1.800 civarı ben 237 dolara buldum amerikada. Aslında güzel bir çelik saat arıyorum herşeyle giyilebilecek yani takımada giysem günlükde taksam sırıtmayacak birşey 500 dolara kadar bütçem var önereceğiniz modellerede açığım. Saatden çok anlamam öle casio g shock ga1000 var yanına birde çelik bir saat eklemek istiyorum.

• Koskoca casio gshock kullandiktan sonra diesel mi? Ustelik 1800₺ Turkiye fiyati! Yapmayin, etmeyin. Yaziktir.

500$ bütçe ile mis gibi Tissot da alinir, istenirse Seiko,Orient vb. Japonlara da bakilir. Bence gumruk vergisini odeyebilirseniz eBay Amazon gibi sitelerde dolasin. Ama diesel'den uzak durun cunku verdiginiz paraya aldiginiz saat sizi 2 sene bile goturemeyecek. Maliyeti 40 lira olan saate 1800₺ vermek sadece moda markasina para odemek oluyor.

Takim elbise icin celik saat olarak Tissot PRS516 otomatik modelini onerebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

Koskoca casio gshock kullandiktan sonra diesel mi? Ustelik 1800₺ Turkiye fiyati! Yapmayin, etmeyin. Yaziktir.

500$ bütçe ile mis gibi Tissot da alinir, istenirse Seiko,Orient vb. Japonlara da bakilir. Bence gumruk vergisini odeyebilirseniz eBay Amazon gibi sitelerde dolasin. Ama diesel'den uzak durun cunku verdiginiz paraya aldiginiz saat sizi 2 sene bile goturemeyecek. Maliyeti 40 lira olan saate 1800₺ vermek sadece moda markasina para odemek oluyor.

Takim elbise icin celik saat olarak Tissot PRS516 otomatik modelini onerebilirim.

hocam amerikadayım ben o yüzden gümrük vs derdim yok o açıdan. Bende farkındayım bir tissot seiko vs olamıyacağını ama tissot falan modelleri aşırı sade değil mi komik gelicek belki ama dedemin saatlerine benziyor yani biraz daha zamana uygun yaşıma uygun birşeyler bakıyorum

• Redzepi kullanıcısına yanıt
    Eger tissot veya seiko hakkinda boyle dusunuyorsaniz birsey diyemem.

Evet,diesel gercekten fazla gosterisli ve modern saatler yapiyor ancak hicbir zaman "gerçek" saat kategorisine giremeyecekler. Bilginiz olsun, bazi modellerinde 2030 adli quartz bir mekanizma kullaniyor ve bu mekanizmanin fiyati maksimum 10$. Ama firma, bu mekanizmaya sahip saatini 400$'dan satisa sunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eger tissot veya seiko hakkinda boyle dusunuyorsaniz birsey diyemem.

Evet,diesel gercekten fazla gosterisli ve modern saatler yapiyor ancak hicbir zaman "gerçek" saat kategorisine giremeyecekler. Bilginiz olsun, bazi modellerinde 2030 adli quartz bir mekanizma kullaniyor ve bu mekanizmanin fiyati maksimum 10$. Ama firma, bu mekanizmaya sahip saatini 400$'dan satisa sunuyor.

tissot açısından zorlarsam şu model fena değil gibi gözüküyor

http://www.ebay.com/itm/New-Tissot-T044-417-21-051-00-Chronograph-Prs516-Black-Mens-Watch-/251936352940?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3aa893aaac

yada Citizen Eco drive modelinde indirim var ebayde bu modelde fena değil gibi

http://www.ebay.com/itm/Citizen-Eco-Drive-Black-Dial-Stainless-Steel-Mens-Watch-AT9010-52E-/141643765168?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20faa055b0

bu ayarlarda varmı hocam peki aklınıza başka gelen model

• Redzepi kullanıcısına yanıt
    İlk mesajimda bahsettigim Tissot, bu attiginiz linkteki saatin otomatik olan modeliydi. Aslinda Tissot'lar o kadar da cirkin degilmis? Ben sadece bu markaya da bagli kalin demiyorum, Citizen de harika modeller üretiyor. Yine de almisken otomatik bir model alin, cunku dedemin saatleri dediginiz saatler su an kac sene sonra bile calisiyor, sizin de seneler sonra hâlâ calisan bir saatiniz olmasi gayet guzel olabilir.

Simdilik aklima baska model gelmiyor fakat hatirlarsam mesaj atacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlk mesajimda bahsettigim Tissot, bu attiginiz linkteki saatin otomatik olan modeliydi. Aslinda Tissot'lar o kadar da cirkin degilmis? Ben sadece bu markaya da bagli kalin demiyorum, Citizen de harika modeller üretiyor. Yine de almisken otomatik bir model alin, cunku dedemin saatleri dediginiz saatler su an kac sene sonra bile calisiyor, sizin de seneler sonra hâlâ calisan bir saatiniz olmasi gayet guzel olabilir.

Simdilik aklima baska model gelmiyor fakat hatirlarsam mesaj atacagim.

teşekkürler hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Data Crow 4.0.10
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.