Şimdi Ara

Diesel DZ4303 Saat&Saat TR Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 04.01.2014 tarihinde Marmara Forum AVM Saat Saat'ten alındı.

Sıfır ayarındadır. 2 yıl Türkiye garantilidir. Ebay Amazon saatleri ile karıştırmayınız.

DZ9054 veya 9052 almak için satıyorum.

İndirim için aramayınız.

Kredi kartı ile almak için get açabilir, elden teslim edebilirim.

650TL

Diesel DZ4303 Saat&Saat TR Garantili Diesel DZ4303 Saat&Saat TR Garantili Diesel DZ4303 Saat&Saat TR Garantili
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoulkharnein -- 1 Mart 2014; 22:23:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardeş fiyat nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: funsal85

kardeş fiyat nedir?

650tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diesel marka saatlerin genel sıkıntısı duvar saati olması :)
  • evde duvara asıyoruz hocam, sorun yok :)

• http://www.ucuzu.com/kol-saati-c65/diesel/dz4303-p155066241/

Sıfırı 500 TL nakit fiyata alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

http://www.ucuzu.com/kol-saati-c65/diesel/dz4303-p155066241/

Sıfırı 500 TL nakit fiyata alınabiliyor.

Saat saatte 780 lira hocam. Bu da oradan alinma. Saat konusunda sanirim burasi saatcilerin turkcelli. O yuzden pahali. Garanti konusunda ugrastirmiyorlar sanirim.

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Diesel/DZ4303/PD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Zoulkharnein

Saat&Saat fahiş fiyatlarıyla ünlü bir yer. Aradaki fark muazzam, 300 TL yaklaşık. Kaldı ki linkini verdiğim sitelerin tamamı distribütör garantili ürün satıyor, garanti yönünden hiçbir fark yok.

Keşke biraz daha araştırma yaparak alsaydınız, bundan 2 yıl evvel benzer bir duruma düşmüştüm, o günden beridir araştırmadan hiçbir ürün almıyorum ve mümkün olduğunca interneti tercih ederim.
  • Maalesef aldiniz fiyat degil suanki satilan fiyat onemli.

• arkadaşlar 380 lira veren var saate. siz meraklanmayın, pazarlık ile olur bu işler :)

• Zoulkharnein kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

Sıfır ayarındadır. 2 yıl Türkiye garantilidir. Ebay Amazon saatleri ile karıştırmayınız.

Ben de buna anlam veremedim, yıllarca ağırlıklı olarak ebay' den onlarca alışveriş yaptım, Türkiye' de çıkan gümrük sorunları haricinde satıcılar veya sattıkları ürünlerle ilgili hiç sorun yaşamadım. Tek mesele garanti olayı, onun haricinde profili iyi olan satıcılardan gözü kapalı alışveriş yaparım, hatta sahibinden.com' daki satıcılara tercih bile ederim.

Sizin saat de uygun fiyata var bu arada, yaklaşık 70 TL' lik kargoyla gönderim yapıyor Türkiye' ye
    http://www.ebay.co.uk/itm/Diesel-DOUBLE-DOWN-SQUARE-Mens-Watch-DZ4303-New-/271370662240?pt=Wristwatches&hash=item3f2ef3b160

• Tek mesele garanti olayi derken esas siz ne demek istiyorsunuz? Yurtdisi fabrikasi ayni olan malin garanti disinda baska neyi olabilir veya daha onemli neyi olabilir? Turkiyedekiler dugmesine basinca araba mi oluyorlar?

Benim saatte uygun fiyata varsa oradan alin. Kargo gumruk ugrasin haftalarca. Sonra tovbe edin gelin burdakini satarim size.

Eğer o sözü sırf garanti için söylediyseniz aynı şey sahibinden.com, gittigidiyor.com, sanalpazar.com, n11.com hatta donanimhaber.com siteleri için de geçerlidir bu durumda. Çoğu firma ürünü nereden alınırsa alınsın uluslararası garanti veriyor zaten, sorun distribütörlerin kıvırması.
    Ayrıca Türkiye malının düğmesine basılınca araba olanını görmedim, müthiş bir hayal gücü...
  • Hocam siz bilmediginiz konular hakkinda konusuyorsunuz. Ben ebayden de aldim sattim saat. Kullanici gozunde tr garantili olmasi malin degerini arttiriyor. Ayrica pazarlikla fiyati indirecegimi belirttim.

Herkes sizin gibi herseyi biliyorum derdinde degil. O yuzden musteri degilseniz sizi baska konulara alalim.

Yanlış anlaşılmışım, tabii ki garanti olayına ben de yüksek fiyat veririm/satarken isterim bu konuya söylenecek bir şey yok. Her şeyi biliyorum şeklinde bir derdim de yok, yazdıklarımdan bu nasıl ortaya çıkıyor anlayamadım. Sadece ilk söylediğiniz şeyden benim çıkardığım şey ebay' in ve amazon' un güvensiz bir alışveriş ortamı olduğuydu, aslında öyle olmadığını söylemeye çalıştım. Oradakiler ile sizinki arasındaki tek fark garanti, işine gelen adam(ki bu sanırım çoğunlukta) garantiliyi tercih eder, hatta ben de...
    Ayrıca ilanınız altında "Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır." ibaresini gördüğüm için naçizane fikrimni belirtmemde sakınca olmadığını düşündüm, amacım satışınızı baltalamak değil, size iyi satışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.