Şimdi Ara

diesel 2012 honda civic hatcback 02.11.2012 tarihinde türkiyede

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbul autoshowda kasım ayı başında segilenecek olan yeni diesel hatcbackin, benzinli eski kasanın yanında alternatif olarak türkiye piyasasına sürüleceğini tahmin ediyorum. eğer bilgisi olan varsa düzeltsin ayrıca benim tahminim fiyatının 65000 tl den aşağı olmayacağı yönünde... aşağıdaki ilk videoda yakıt tüketimi vs bilgisi var, özellikle yakıt tüketimi doğruysa yada en azından o değerlere yakınsa honda hayat onda :))

paris araba fuarı

tanıtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencerkocer -- 26 Ekim 2012; 11:36:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sencerkocer

istanbul autoshowda kasım ayı başında segilenecek olan yeni diesel hatcbackin, benzinli eski kasanın yanında alternatif olarak türkiye piyasasına sürüleceğini tahmin ediyorum. eğer bilgisi olan varsa düzeltsin ayrıca benim tahminim fiyatının 65000 tl den aşağı olmayacağı yönünde... aşağıdaki ilk videoda yakıt tüketimi vs bilgisi var, özellikle yakıt tüketimi doğruysa yada en azından o değerlere yakınsa honda hayat onda :))

paris araba fuarı

tanıtım

Başlıkta çok net konuşmuşsunuz ama mesajda tahmin ediyorum demişsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

quote:

istanbul autoshowda kasım ayı başında segilenecek olan yeni diesel hatcbackin, benzinli eski kasanın yanında alternatif olarak türkiye piyasasına sürüleceğini tahmin ediyorum. eğer bilgisi olan varsa düzeltsin ayrıca benim tahminim fiyatının 65000 tl den aşağı olmayacağı yönünde... aşağıdaki ilk videoda yakıt tüketimi vs bilgisi var, özellikle yakıt tüketimi doğruysa yada en azından o değerlere yakınsa honda hayat onda :))

paris araba fuarı

tanıtım

net zaten istanbul autoshow 2 kasımda başlıyor... tahmin kısmı başka bir şey için dikkatli okuyun

• Mart ayında Cenevre'de de sergilemişlerdi ama Avrupa'da hala satışa sunamadilar.Benzinli 1.4 motorda da otomatik seçeneği olmayınca araç bir türlü ithal edilemedi. Honda bu kafayla giderse daha çok bekleriz gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.aty

Mart ayında Cenevre'de de sergilemişlerdi ama Avrupa'da hala satışa sunamadilar.Benzinli 1.4 motorda da otomatik seçeneği olmayınca araç bir türlü ithal edilemedi. Honda bu kafayla giderse daha çok bekleriz gibime geliyor.

Avrupada satılmaya başlamadıysa burada başlaması zor gözüküyor.Bayilerde tarih veremiyor.Ocağa kadar çıktı çıktı.Yoksa atı alan üsküdarı geçecek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

quote:

paris araba fuarı

tanıtım

net zaten istanbul autoshow 2 kasımda başlıyor... tahmin kısmı başka bir şey için dikkatli okuyun

fiyatı yaklaşık tutturmuşum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010-2011 Honda CRV 2.0
    10 yıl önce açıldı
    2009-2012 ARASI C180
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.