Şimdi Ara

DIES IN YÜZ KARALARI (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu akıllı kardeşlerimiz bifrostan çıkanları bufsız-acsiz-sw siz şekilde orda öldürüyolar, emek harcıyarak kazandığımız 50 np yi 1 sny içinde orda alıyolar
    kendilerini tebrik ediyorum, böle devam edin oyun sizinle ne hale geliyo görün

DIES IN YÜZ KARALARI (RESİMLİ)

• valla oyunun aslında çıkanı towna atması yada moradona atması lazım
  • nasıl ya arkadasım gorende cok np gıttı sancak
    bende dalıyorum vs fılan tınlamadan sovuyor
    umuma acık bır yer ısteyen ıstedıgıne dalar
    teke tek dalmak yıgıtlıkte 10 kısı bırıne dalınca odleklık mı oluyor 50 npyı cok dusuuyorsan
    d3 yapar dc yerdırırdın
    hata sende
    uzgunum
    mıllet keklık arıyor burda gorende cok normal bır durum
    ama bu oyunda mertlık arıyacaksın ama adıl kosulda
    gecende bırıne dalıyorum ben vuruyorum 600 adma vuruyor 1200 ben onla vs yaparmıyım mınor town
    adıl olmadıktan sonra kacmasını bılceksın
    bunda zora gıtcek durum yok ıs lvlden zıyade ıteme bakar
  • buflu olsanda ellerınde operdı onlar senın teskılat gelmıslerdı
  • ne olmus yani?onlar orc sende humansın,onların işi senin aşına su katmak. sende onları bekle cıktıklarında alırsın nplerini geri
  • bence sen bu frm un yuz karasısın bole bı gereksız konu actıgın için ama bı yandanda tebrık edıom senı, ben olsam bende dalardım neden dalmıyım bana bı amac goster en iisini yapmıslar zekı ınsanlarmıs neden tebrık ettıgıme gelınce bundan sora bende yaparım bıze ogretmıs oldun ^^
  • Bu korkaklar ancak böle np kasabilir kendilerini akıllı zannediyolar ama delikanlılıktan eser yok delikanlı gibi savaşip np kasmak yemyiyo adice savunmasız olan oyuncuları burda kesiyolar sonrada matah bişi yapmış gibi hava atıyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: teorisamba

buflu olsanda ellerınde operdı onlar senın teskılat gelmıslerdı

bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethekimi

Bu korkaklar ancak böle np kasabilir kendilerini akıllı zannediyolar ama delikanlılıktan eser yok delikanlı gibi savaşip np kasmak yemyiyo adice savunmasız olan oyuncuları burda kesiyolar sonrada matah bişi yapmış gibi hava atıyolar

oyuna delıkanlılıgı karıstırdın helal olsun (oyuna fazla kaptırmısın kendını haberın olsun...)
  • olabilir
  • eğer oyunda bifrost tan çıkanları oraya atmak gibi bi mantıksızlık varsa bundan yararlananlarda olacaktır elbet .. her ne kadar adil bişi olmasada yapıcak bişi yok ..oyunun her alanında basit yola kaçmak farz oldu artık
  • eet ya bunları tanıom bunlar çok kek herifler salaklar buffsuz geliolar oraya her bf kapanacağı sattlerde biz onları orda basıoruz bende humanım bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: sempatix000

eet ya bunları tanıom bunlar çok kek herifler salaklar buffsuz geliolar oraya her bf kapanacağı sattlerde biz onları orda basıoruz bende humanım bu arada

• normal bişi arkadasım oyunda suc war bence human isen eml mroad towna işinlaması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: NovaTowN

quote:

bencede

daha sonra 7 kişiyle gidip kendilerine yeri öptürdük bunuda bilin
  • bu olay ıtem ısı arkadasım benım bır abı vardır
    sıgara34 dıesdesın tanırsın
    adama malıs parazıt her altı atıyorlar yıne kesemıyorlar
    boru degıl adamda +8 shel set neler neler var yıyosa kes
    oynamakda onemlı ama ıs ıteme bakar
    ben o lafı sen teksın dıye soledım senın partın olursa sende kesebılırsın o anda buflıda olsan 6 kısı olsa hepsı zr yapsa yıne keserler senı
  • Olabilir bi durum bu adamlar akıllarını çalıştırmışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: helluri

quote:

quote:

bencede

yenildik ama ezilmedik diyorsun yani :D
    elemanlarla konuştum ben orc um adam dupe hack iyi de bizim yaptığımız mı kötü dedi

• quote:

Orjinalden alıntı: LORD_Death

quote:

Orjinalden alıntı: helluri

quote:

quote:

bencede

yenildik ama ezilmedik diyorsun yani :D
    elemanlarla konuştum ben orc um adam dupe hack iyi de bizim yaptığımız mı kötü dedi

benim kızdığım nokta el becelerileri, itemleri, belkide zekaları normal şekilde pk yapmaya yetmiyen insanlar np kazanmak için böle bi yola başvuruyolar, üstelik bunu clanca toplanarak yapıyolar, yarın öbürgün bu adamlar birinci sıraya yerleşse bu resim ortaya çıkmıcak mı, sonra bu adamlar utanmıcak mı
    yoksa benden giden 50 np hiç önemli değil

• Ya sen ne dion Legend1907 laf yok Kuzenım Len O benım 3 k np Kastılar ORDA Kaan_Enes lerle...

NOT: TEZ İLE ZİKEYİDE KESti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyW1nst0n -- 31 Mayıs 2007; 12:29:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.