Şimdi Ara

Diego'yu beğendiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çok beğendim bugün düzenli oynamalı artık diye düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bal yapmayan arı. topu sürekli ayagına istiyor ama hiçbirşey üretemiyor.

alper bu adamdan çok daha iyi topçu bence.
  • Tam olarak verimli oynadığını göremiyorum. Çabalıyor ama hep birşeyler eksik.

• Bugun pek markaj yoktu kendisinde ama o toplar alexe gelince daha heyecanlanıyordum diego kilit açamıyor ya da santraforlarımızın kazmalığı diyelim kaçamıyorlar araya

• bugün iyiydi yalan yok topu ayağında tuttu orta sahayı açtı. hep böyle oynasın biraz da üstüne katsın gol atmasa da olur top tutacak adam lazım
  • Hocam Diego gerçekten iyi topçu fakat daha henüz Türkiye de şuan için pek iş yaptığını göremedik haksızmıyım bilmiyorum
  • Çıkana kadar maçın gizli kahramanıydı bence.Oyundan çıkana kadar kullandığı hiçbir topta hata yapmadı, Alper'in yokluğunda ileri top taşıma konusunda takıma ilaç oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcardi mi Drogba mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam bir tane çalım atamıyor çok çıt kırıldım onun harici fena değildi ilerde top tutsun yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı pozisyonlarda çok yere düştü , ama çok fazla top kaybı yapmadı. Biraz daha seri oynamalı .
  • Benim gördüğüm bir diğer olayda hücum oyuncularımız çok hareketsiz.Diego kafayı kaldırıyor hareketlenen adam yok daha sonra kendisi birşeyler yapmaya çalışıyor.Ben düzenli oynarsa daha faydalı olacağını düşünüyorum.

• Begenmedim.
    Fizik gucu yok,sut yok,mucadele yok,defansa sorumsuz Emenike bile yardim etti bu adamin umrunda degil.

Hem ruhsuz hem yeteneksiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneki formda forvetlerle iyi yapardı.
    Ben beğeniyorum bu adamı, ara sıra kendini göstermek istiyor hareket yapıyor ama hiç gerek yok sistem adamı olsun yeter biz ondan
    öyle çalım atsın ikide bir uzaktan yardırsın filan beklemiyoruz.
  • Begendim hocanın çıkarmasına anlam veremedim snaydırdan cok daha etklili oynadı biraz daha özgüven kazanmalı daha iddalı paslar denemeli...
  • Bu sene bu formatta iş yapmaz ancak seneye düzgün 2 kanat oyuncusu ile çok iyi işler yapar diye düşünüyorum
  • Begendim ben sadece topu cok ayaginda tutuyor

• Ben biraz da performansını bizim takımın genel olarak kötü olmasına bağlıyorum. Biraz güce ihtiyacı var. Kendini çok basit bırakıyor. Ama onun dışında genele baktığımızda bir şeyler yapmak isteyen bir Diego var. Topu saklıyor, pas veriyor. Ayak uyduracak bir forvet ile de uyum sağlar ise ara paslardan da gol atacağımızı düşünüyorum.
  • dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bugün topu her aldığında hep etrafına baktı pas atacak pozisyona sokacak birilerini aradı ama bizimkiler öyle çok durarak oynadılar ki adamın da yapabilecek çok fazla bir şeyi kalmıyor.

bugün diego kuyt ve emre'yi çok beğendim
  • Kilit paslar atmaya çekiniyor orası kesin.Ama topla iyi oynadı,hep böyle oynayacaksa buyursun oynasın.
  • ben diegoyu eskiden seven ama fb ye geldiginden beri fena halde ayar olan biri olarak soyleyim.

tam anlamiyla fena degildi. oncelikle sunu bir kenara koyun, diego yerine meireles oynasa gs ilk 30 dk o ooyunu oynayamazdi. bu arada gol yiyebilirdik. bunun disinda ikinci yarida top saklama konusunda basariliydi. alex de boyle saklardi ama alez her mac ya gol ya asist ortalamasiyla oynardi.

mesela bugun diego sneijderden iyi oynadi. ama yeterli degil. gs fb nin oyununu oynasa sneijder gol asist yapardi mesela. soylenen bu. diego o paralari aliyorsa, takimin kurulu duzeni onun ugruna bozuluyorsa, defans 1 kisi eksik kaliyorsa karsiligi daha fazla olmali. top saklayisi falan guzel ama seri oynamali. bir cok pozisyon caneri frenledi. iyi niyetli kendini gostermek istiyor. ama sadece topu tutarak yapamaz. topla kat etmeli ve gole asiste yonelik oynamali. yoksa bu futboluyla yine cok tutulmaz. ama bugun cok kotu degildi. 6/10

• İstekli ve yetenekli olmak yetmiyor, Alex'de istekliydi ve yetenekliydi ama ikili mücadeleleri kaybetmiyordu. Diego bugün neredeyse ikili mücadelelerin tamamını kaybettiği gibi, maçın yarısını da yerde tamamladı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.