Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda karşılaşacağı İspanyol ekibi Sevilla İstanbul'a geldi.
İspanyol ekibi özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi. 20 futbolcunun yer aldığı Sevilla kafilesi havalanından konaklayacakları otele geçti.
İspanyol ekibinin golcü futbolcusu Frederic Kanouté, kendilerini zor bir karşılaşmanın beklediğini belirterek, "Fenerbahçe'nin ateşli bir seyircisi var ama biz böyle ortamlarda oynamaya alışkınız. Kazanmak için İstanbul'a geldik" dedi.
Orta saha oyuncusu Diego Capel Trinidad ise iki takımın da şanslarının eşit olduğunu ifade ederek, "İki takımda turu geçmek istiyor. Fenerbahçe'nin sahasında iyi oynadığını biliyoruz. Maçın favorisi yok" şeklinde konuştu.
Capel, "Fenerbahçe'de en çekindiğiniz oyuncu kim" sorusuna ise "Belli bir isim söylemek istemiyorum. Fenerbahçe iyi bir takım oyunu sergiliyor. Bizim gibi bir çok kaliteli futbolcuya sahipler" yanıtı verdi.
Kaynak : DHA
cümlenin sonuna 3 nokta koymuş ki millet içeri girip okusun çakal gördüm seni
hadi birde +rep benden
Çok anlaşılıyomu
ya 3 nokta çok belli etmiş ---> şunun gibi bir işaret yapsaydın hiç anlayamazdım
Geleceğin habercisi yahu.
cemo
adamlar bize her türlü çakıcak. barcelenoya yaptıklarını görünce tüylerim diken diken oldu
Fener Sevillayı rahat eler, UEFA düzeyinde takım ligde kaçıncı olduguna baksanıza bi ara 14. cüydü anca kurtardı son haftalarda.
quote:
Orjinalden alıntı: ömer ortaköy
Capel, "Fenerbahçe'de en çekindiğiniz oyuncu kim" sorusuna ise "Belli bir isim söylemek istemiyorum. Fenerbahçe iyi bir takım oyunu sergiliyor. Bizim gibi bir çok kaliteli futbolcuya sahipler" yanıtı verdi.
adam tanıyor mu ki acaba roberto carlos dışında
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
Fener Sevillayı rahat eler, UEFA düzeyinde takım ligde kaçıncı olduguna baksanıza bi ara 14. cüydü anca kurtardı son haftalarda.
liverpool da ŞL yi aldığında lig 5. si mi neydi.
Geçen finalde olduklarında da o an için 6. mı nelerdi...
Duruma bakma sen
Ne diyelim geldiği gibi hüzünle dönerler inşallah
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ömer ortaköy
adam tanıyor mu ki acaba roberto carlos dışında
quote:
sevilla CLyi alabilir bu sene.
quote:
Şakamısın ?? Sevillanın yedekleri bile febe yi rahatca eleyeblir düzeyde.Adamların ligde smdi kacıncı oldkları diil sene sonunda kacıncı bittrcekleri onmli.Adamlar Ligin iLk 1 ayında puerta nnda olumuyle zor gunler yasadılar.Ondan kotu zamanlar geçirdler.Şimdi daha iiler.Fenerbahceye en az 3 gol atarlar gibi gelio 2 maçta.Ama snn futbol bilmediğin cok aşikar .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme