Şimdi Ara

Didim Capris Palace (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • karışık havuz var diye biliyordum ben yokmu yani
  • Akbük'te bu otel. Muhafazakar kişilerin tercih ettiği bir otel. Didime yaklaşık 25 dakika mesafede. Didimdeki otelleri de tercih edebilirsiniz. Şu an nasıldır tam bilemiyorum ama sezonda Didim-Altınkum'un geceleri çok güzeldir.
  • Didim'de yaşıyorum. Capris Palace biraz muhafazakar bir otel yazın bayanların ve erkeklerin havuzları ayrı oluyor ne demek istediğimi anlamışsınızdır sanırım. Ayrıca hocam evet Altınkum'a gelirseniz koparsınız ancak Akbük'te hiçbirşey yapamıycağınızı düşünüyorum. Ben şu an Didim'deyim zaten hep Didim'deyim ama sömestırda burda olabilir miyim bilmiyorum dayımlara gitme şansımız var o yüzden. Ancak eğer Didim'de olmazsam bile size yardımcı olurum

+ olarak otelin bulunduğu yer Sahte Cennet diye adlandırılır ve denizi harikadır ama siz yararlanamıycaksınız herhalde kışın gittiğiniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sangre -- 8 Ocak 2009; 22:20:39 >

• ben o otelin yakınında bir evde kaldım yazın. yüzmeye plaja oraya giderdik sana diyeceğim umutlanma orada kız falan yok

genelde orta yaşlılar var ve otel fettullah sermayesi bir otel gerisini sen düşün.

yüzmek için altınkum güzeldir ama sen 15 tatilinde gitceksin sana bir faydası olmaz.
  • O taraflarda yasiyorum. Eski kiz arkadasimin ablasi orda calisiyordu. Otel gencler icin pek uygun degil. Manita pesinde kosulmaz, icki yok, havuzlar dendigi gibi haremlik selamlik ve muhafazakardan cok asiri dinci bir otel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ρѕусhо

Harbi gidiyomusun Sömestırda gidicekmişiz bizde,disko falan varmış,manita umutlarımı bu otele bağladım

burda kız bulman imkansız..
    islami lüks bir otel
    ayrıca diğer 5 yıldızlı otellere göre daha pahalı vede alkol türü şeyler yoktur
    oraya gelen kızlara selam bile veremezsin çünkü hepsi kendilerini bi bo.k zannedeler..
    bi bakış atsan bile hemen namuslu prenses ayağına yatarlar..
    eğer kız bulmak istiyorsan yandaki otele takıl

manita bulmak için bu kadar masraf yapmana gerek yok ayrıca

eğer islami otel arıyorsanız sah ınn var antalyada orayı tercih edebilirsiniz

• 15 yıldır gittiğim yer otelin karşısı...uzak dur
  • Zamanında Proton 5*5 ile bi çıkış yapan Jet Fadıl'ın aşırı muhafazakar kesime hitap eden oteli.

10 sene önce Akbük'te yazlık varken yandaki kumsala giderken yanından geçerdik. İçki yok, havuzlar haremlik selamlıktı. Hatta denizi bile haremlik selamlıktı. Kadınların gittiği kesimi 4metre yüksekliğinde bir paravan ayırıyordu erkek kısmından.
    Ayrıca disco hayalleri de kurmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qnur

karışık havuz var diye biliyordum ben yokmu yani

yok ama karışık plaj var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.