Bildirim
DİCLE TIP VE DİYARBAKIR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Diyarbakır güneydoğudaki en güzel şehirlerden biri. Yapacak çok şey bulabilirsin. Önyargıların ne bilmiyorum ama hayat birazda kısmet.. Batıya gidince olmayan yargılarımı önyargı yapan insanlarlada da karşılaştım yani kısmet gerçekten..O yüzden inşallah iyi insanlara denk gelirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diyarbakırlı olarak ön yargılarınızı haklııkarmayacağını söyleyebilirim. Tabi her zaman yüz karaları, istisnalar olabiliyor her şehirde olduğu gibi. Ama güzel bir şehir diyarbakır hem büyük şehirlere göre ucuzdur maddi olarak da sıkmaz. Ama oturacağınız semte bağlı olarak karşılaşacağınız insan tipi bir nebze değişebilir. Diclekent, metropol tarafları gayet iyidie güzeldir öğrencilik için.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok siyasi bir üniversite olarak biliyorum kürt olmama rağmen yazmamam gerektiği söylenerek yazmadım listeme (birçok doktor akrabamdan aldığım dönüt) -
Hocam öncelikle hayalinizdeki öğrenci hayatını yaşayamazsınız. Kulüpler falan aktif değildir. Fakat şehir oldukça yaşanılabilinir. Fiyatlar öğrenciyi zorlamaz. İnsanları oldukça dostanedir. Tıpa özel bir kütüphanesi bulunmakta, ayrıca merkezi kütüphane 7 gün 24 saat aktiftir. Dicle tıp olarak bakıldığında bence underrated bi fakülte dışarıdan doğuda olduğu için çok küçümseniyor. Fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum hepsi olmasa da oldukça iyi hocaları bulunmakta. Diyarbakır oldukça büyük bir şehir ve çevre illerden hastalar genelde buraya gelir o yüzden vaka görme konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız. Gece hayatı şehirde YOK. Fakat kafeler falan çok var. Fakülte içerisinde de birkaç yıl önce öğrenci merkezi yapıldı orada da kafe ve restoranlar bulunmakta. Kampüsün içerisinde kız yurdu bulunmakta dışarıdan gelen çoğu kız öğrenci burada kalıyor. Erkek yurdu kampüste değil ama otobüsle ulaşım mevcut. Ayrıca kiralık evler de pahalı değil(tabi semtine göre değişir). Ulaşım oldukça rahat çoğu dolmuş ve otobüs üniversteden geçiyor dolmuş fiyatı öğrenci için 1.5 otobüs 1.25 veya 1. 5 (fazla emin değilim) yani pahalı değil. Şuan aklıma bunlar geldi fakülteden ziyade şehir olarak sorunuz varsa cevaplayabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlokcu0 -- 23 Ağustos 2020; 16:2:32 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Seçimlerdeki orana baktım ve listeden çıkardım
Çok sağ olun hocam ben yatay geçiş yaptım kayıt oldum okula fakat kalacak yerim henüz yok. Özel yurt veya apart var mıdır ulaşımı zor olmayan?
Hocam valla özel yurt hakkında fazla bir fikrim yok fakat kampüs içerisinde yeni ve eski kyk yurtları var (kız olduğunuzu varsayıyorum) yenisi dıştan çok güzel gözüküyordu. Şehre geldiğinizde siz daha ayrıntılı araştırırsınız ama kyklar gayet iyi.
nerelisiniz hocam ve hangi üniden transfer oluyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: elifolaf
Çok sağ olun hocam ben yatay geçiş yaptım kayıt oldum okula fakat kalacak yerim henüz yok. Özel yurt veya apart var mıdır ulaşımı zor olmayan? -
Adanalıyım aslen üsküdar tıptan geçtim
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E3A12A55A -- 26 Ağustos 2020; 21:30:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X