Şimdi Ara

Dibe vurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen dibe vurmuş durumdayım büyük hatalarım oldu bunların üstüne bu sene üniversite sınavından kötü bir sonuç aldım aileme 2 yıllık teknik (makine-elektrik) okuyayım dedim karşı çıktılar 4 yıllık oku dediler askeri kısa yaparsın dediler ve bana sonucunda işletme yazdirdılar ne yapıcam bilmiyorum babam umrumda değilsin artık ne halim varsa gör diyor annem de babama destek çikiyor moral bozukluğu yüzünden adam akıllı uyuyamiyorum bile intiharı düşünüyorum bazen yap kurtul diyorum ama Allah korkumdan onu bile yapamiyorum sizden başka anlatacak içimi dökecek kimsem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzeye çıkmaktan daha zordur!

Nasıl başardın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya olum İşletmeden ceolar cikiyor azıcık sosyalles önün cok açık daha üniversitenin guzelliklerini tatmadan dibe vurulmazzzzz

• quote:

Orijinalden alıntı: sadistbeyin

Yüzeye çıkmaktan daha zordur!

Nasıl başardın

Bilmiyorum nasil oldu böyle ama inanın çok kötü eğer bir gün vurursanız anlarsınız

• Beyler biriniz İP sini alip adresini tespit edin sonra bu konuyu bu yazdiklarini oldugu gibi ailesine aktaracak bi baglanti s birşey yeterki ailesi okusun. O zaman anlarlar. Sevaba girersiniz hem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatını ailen mi belirliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: HaykırEzhel

Ya olum İşletmeden ceolar cikiyor azıcık sosyalles önün cok açık daha üniversitenin guzelliklerini tatmadan dibe vurulmazzzzz

NASA da ceo olarak arkadaşı bekliyordu zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vurup Kaçma
    10 yıl önce açıldı
    Topa kafa vurmaktan korkmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Yok NASA nin ceo su uzaylilar

• Siz ergenler yok musunuz en küçük bir şeyde bile hemen dibe vurduk bittik biz.Eğer bir şeyi başarmak için cesaretin yoksa hiçbir şey yapamazsın sadece uyursun saçma sapan kendini avutursun.Hatta kendini avutacak gücü bile bulamazsın. Ayağa kalk dostum.Yol açık yola çık

• en kısa süredede bu foruma bir işin olmadıkça girmeyi bırak.Birkaç ayda bir girebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ay Adam

hayatını ailen mi belirliyor?

Sırf aileme suç atmak büyük haksızlik olur bu durumda olmamın sebebi benim

• taromm kullanıcısına yanıt
    Benden büyüksünüz galiba o yüzden size abi diyeyim şuan tek düşündüğüm umutsuzluk abi ve intihar etme düşüncesi düşünüyorum bir çikış yolu bulamiyorum bir abi olarak tavsiyeniz öneriniz varsa iyi olur

• Sacma okul biter iş yok dersin bu sefer daha cok dibe vurursun en iyisi hic uğrasma yan gel keyfim yat benim gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: atarlı imam

Benden büyüksünüz galiba o yüzden size abi diyeyim şuan tek düşündüğüm umutsuzluk abi ve intihar etme düşüncesi düşünüyorum bir çikış yolu bulamiyorum bir abi olarak tavsiyeniz öneriniz varsa iyi olur

Dünyayı yaşanacak bir yer olarak düşün

Hayallerinin peşinden koş onlar için çabala ne istiyorsan onu yap

Eğer hayalleri için çabalarda başaramazsan yaşın ilerlediğinde en azından denedim olmadı dersin.Ama başarırsan zaten bu sana özgüven verir.Bir şeyleri başarmak kendine olan inancını artıracaktır.Bu yüzden eğer başarırsan tekrar ayağa kalkacaksın.sadece kendi durumunu bittim ben diye düşünürsen moralin bozulur.Herkesin dertleri acıları üzüntüleri var.Öncelikle yalnız olmadığını ve senden çok zor durumda( hem maddi hem manevi olarak ) insanların olduğunu düşün

Geçmişi asla sorgulama Geçmişe takılma sadece geçmişinde yaptığın hataları ilerde yapmamaya çalış.Çünkü kader ve hayat çok ince bir çizgidir.Keşke dediğin şeylerde eğer geçmişe gidip değiştirme şansın olsaydı her şey daha kötü olabilirdi.Bununla İlgili Butterfly Efect ( Kelebek Etkisi ) filmini izlersen ne demek istediğimi anlayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taromm -- 7 Eylül 2017; 19:35:45 >

• calistigim sirkette

uni okumayanlar depoda
    onlisans mezunlari teknik serviste
    gerisi muhendislik ve iibf mezunu

yani su iibf mezunlari issiz hede hodo klisesine takilma

agzi olan konusuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsinwhitesatin -- 7 Eylül 2017; 19:51:0 >
  • Şarkılar

Dinlediğin şarkıları özenle seç çünkü şarkılar psikolojin üzerindeki en belirleyici etkenlerden biridir. Eğer sürekli Müslüm Gürses , Ferdi Tayfur dinlersen intihara meyillenirsin.Mesela sana enerji vermesi Oğuzhan Uğur dinle.

Dediğimde başarmak için bazen kaybetmekten gerekir . Önce düşersin ama dersini bu düşüş bu kayıp beni yıldırmayacak çok çalışacağım ve güçlü bir şekilde geri geliyorum. Ve gelirsin aynı ringde yere düşen ve 10 saniye içinde yeniden ayağa kalkan bir boksör gibisindir . yada yenikmiş bir boksör gibisindir. Ama o düşüşünden sonra öyle bir ayağa kalmalısınki rakiplerin bile ne olduğunu anlamamalı ( Eğer ayağa kalkarsan arkadaşların ve tanıdıkların buna inanamayacaktır )

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsinwhitesatin

calistigim sirkette

uni okumayanlar depoda

agzi olan konusuyor

Hocam onlar hep üst düzey ünilerdir benim gibi normal bir yerden mezunu almazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: atarlı imam

quote:

Orijinalden alıntı: nightsinwhitesatin

calistigim sirkette

uni okumayanlar depoda

agzi olan konusuyor

Hocam onlar hep üst düzey ünilerdir benim gibi normal bir yerden mezunu almazlar

yeditepe mi ust duzey universite mesela?

• 2 yıllık bir teknikerlik oku en iyisi. İlle 4 yıllık üni diploması istiyorsan git aöf işletme bitir askerlikte ve kpss'de hiçbir farkı yok.
    2 yıllık okuyup kendi alanınla ilgili bir işe gireilirsin. İşletmeyi boşa okumuş olma.
  • Tekrar hazırlanmaya ikna et

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.