Şimdi Ara

Dianaya beklenen nerf geldi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Op op diyodunuz Crescent Strike'ın hasarı 70/110/150/190/230 dan 60/95/130/165/200 azaltılmış :/ bu Crescent Strike skilline gelen 2.nerf

• amanın oynanmaz oldu ocağımıza incir ağacı dikti şu 30 luk nerf
  • manyak nerf manyak nerf
  • Biz sizi bufflamadık nerflettik
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Biz sizi bufflamadık nerflettik

• MORELLOOOO MORELLOOOO MORELLOOOOOO ÇIK GİT LAAAN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dianayi geri veriyoruz beyler artik useless :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asla etkilemez dianayı
  • Bence baya bir fark etmiş. Böyle rakamsal olarak fazla gözükmez, fakat patch sonrası oyunlarda fark edersiniz.
  • uuu çok sert.İsterlerse useless yapsınlar yine oynarım Asıl w yu nerflemeleri gerekti neyse.
  • 30 damage'in gerçekten neyi etkileyeceğini anlamadım. Hala shield ve diğer tüm skillerinin ap ratioları çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fablable

30 damage'in gerçekten neyi etkileyeceğini anlamadım. Hala shield ve diğer tüm skillerinin ap ratioları çok yüksek.

Sırf 30 damage olayı değil daha öncede nerflendi Q skilli onla beraber 60 damage falan oluyo baya büyük fark
  • bir şey olmamış ya. rabadon-rylai le karşıdaki singeda tek atan dianayı gördükten sonra better nerf diana diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyDevrim

quote:

30 damage'in gerçekten neyi etkileyeceğini anlamadım. Hala shield ve diğer tüm skillerinin ap ratioları çok yüksek.

Sırf 30 damage olayı değil daha öncede nerflendi Q skilli onla beraber 60 damage falan oluyo baya büyük fark

İyi de 30 damage nerflenmiş hali zaten iyiydi. O mantıkla gidersen Irelia'nın base ad'sinden -0.1 yapsan öncekilerle birlikte mi hesaplayacaksın oynarken :) Zaten mevcut hali güçlüyken 30 damage düşürmek birşeyi değiştirmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyDevrim

quote:

Pasifinden bile hayvani damage gelen bir şampiyondan bahsediyorsun.
  • quote:

Annie bir zamanlar oyundaki en op championlardan biriydi. Skill'lerin damage'i 10 azaltıldı diye herkes oynamayı bıraktı.
  • Diana rengar katarina ezreal shen oyun mekanikleri sayesinde daha bir ustun gozukuyor digerlerine nazaran. Mesela o nerf diananin bruiser bir carry ozelligini degistirmez ve ya yakin zamanda katarinaya gelen nerf (hemde 3 skilline) yine elde tutulamamasi ve cd reseti ile, ezreal range ve pozisyon alabilmesiyle vs. vs. Bir oyunda 80 kere q attiginda evet 2kya yakin damage kaybin olacak. Ama yine ayni diana. Team fightta o q sunu ad carrye tutturdugunda yine oldurup sag cikma becerisine sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Annie bir zamanlar oyundaki en op championlardan biriydi. Skill'lerin damage'i 10 azaltıldı diye herkes oynamayı bıraktı.

Udyr ile Annie hep banlanırdı bir zamanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

manyak nerf manyak nerf

• quote:

Orijinalden alıntı: snshyn

Diana rengar katarina ezreal shen oyun mekanikleri sayesinde daha bir ustun gozukuyor digerlerine nazaran. Mesela o nerf diananin bruiser bir carry ozelligini degistirmez ve ya yakin zamanda katarinaya gelen nerf (hemde 3 skilline) yine elde tutulamamasi ve cd reseti ile, ezreal range ve pozisyon alabilmesiyle vs. vs. Bir oyunda 80 kere q attiginda evet 2kya yakin damage kaybin olacak. Ama yine ayni diana. Team fightta o q sunu ad carrye tutturdugunda yine oldurup sag cikma becerisine sahip.

Katılıyorum.Diana gibi heroların OP'liği çoğunlukla mekaniklerinden kaynaklanıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.