Şimdi Ara

Diana nerflenmeli hatta silinmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dianaya karşı hiç bir şekilde oynayamıorum ct si yok ct oyunu yok savaşa girsem her şekilde ölüorum zararlı çıkmak değil kaçma ihtimali bile olmuor herodan adc isem kiteliyemiorum çarı q tutturursa r w basıor ölüorum cidden hoş değil bu graves underpowered şu nerf filan denior ama tek dengesiz hero dianadır diana varken ryze gibi dengeli (hatta dengelinin biraz altı ) herolara efsane nerf atacaklarına dianayı değerlendirsinler ölmemek adc çıkarmak assasinlik büyücülük hatta tanklık bir heroda bunların hepsi olmamalı

• Okumadim ama haklisin.diana nerf pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizz ee nerf fizz e.O e kaldırılmalı.Diana da gayet dengeli bronz gibi oynamazsan alırsın.
  • Ryze ın dengeli olduğu kısıma kesinlikle katılmıyorum aşırı dengesiz şampiyom onun dışında dianada kesinlikle ama kesinlikle dengesiz bikere karşıda 4 ap şampiyon vardı aklın sonu banshe cehennem asası falan kasarak yani full mr-ap kasarak 150-200 ap vardı yine 250 civarı mr vardı bende hem ölmüyprdum hem tek atıyordum aralarında dans ediyordum resmen aşırı dengesiz q tuttumu zaten kırılgan hedeflere q tutturup w açıp r r vurduğunda zaten tek yiyor

• Janna gibi disengage veya alistar gibi içeri girince cc manyağı yapacak herolarla(takım savaşlarında) ctlayabilirsin. Lanedede q yu dodgela 6 dan önce kesmeye çalış ama yinede damage nerfü lazım.

• Orta halli kasmış bir Diana q tutturursa squishy karakterleri indirir. Sonra da tfnin ortasında stilleri açılsın diye bekler ve ölür.

Lane aşaması zor. Yüksek elolarda q tutturması zor. Mana hungry. Cdler aşırı yüksek. Lanede baskına açık.

Diana çok oynanmadığı için karşısında nasıl oynanması gerektiğini bilmiyorlar o kadar.

• şimdi şöyle tipler gelecek. hatta gelmiş yukarıda xd diyecekler dengeli, iyi oynarsan alırsın, feedlersen tabi teqler. onlar böyle broken herolarla lig atlamış yeteneksizlerdir takma onları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birini alması için karşı takımın içine girmesi gerek. Aynı durum fizzde de var ama fizzin e skilli var.

• 3 Gün önce HKT Finalde geldi karşıma challenger diana 320k dianası vardı viktor exhaust alıp oyundan düşürdüm farm aldırmadım.
  • ryze al üstüne uçtuğunda comboyu oturt sonra alttan wtf wtf is damage omg OMG yazsın
  • bizene ağlama bost istiosan çarıma rp at bostlayam
  • Eskiden bir Mordemiz vardı bilir misiniz? Şuan rework ve nerflerle ölü.Viktor ile exhaust aldım 30 cs ve 1 kill öndeydim hala benle exhausta rağmen başabaş gidiyorsa bir sıkıntı vardır.Oyundan düşmüyor ve kolay snowball oluyor ama bence nerf değil rework lazım.Broken kite sahip şampiyonların nerften çok rework yemesini isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 9 Şubat 2016; 16:51:16 >
  • Sen ilk çıktığında neler yaptığını bilsen oyunu silersin. Şuan için alternatif bol olduğu için geriye counter karakter seçmek kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

şimdi şöyle tipler gelecek. hatta gelmiş yukarıda xd diyecekler dengeli, iyi oynarsan alırsın, feedlersen tabi teqler. onlar böyle broken herolarla lig atlamış yeteneksizlerdir takma onları

Tabi ki broken herolarla lig atlayacaz.ad soraka mi oynayalim

• Lolde silinsin
  • Kalkanına nerf gelse iyi olur Kassadin'le bile tekleyemiyorum bu şampiyonu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ritonunbelasi

quote:

şimdi şöyle tipler gelecek. hatta gelmiş yukarıda xd diyecekler dengeli, iyi oynarsan alırsın, feedlersen tabi teqler. onlar böyle broken herolarla lig atlamış yeteneksizlerdir takma onları

oyna ama nrf grk yk .d.d dengeli .s.s deme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ritonunbelasi

quote:

oyna ama nrf grk yk .d.d dengeli .s.s deme

Demiyom knka zaten.ustteki mesajimi gormemissin xd

• quote:

Neresi broken allasen şu metada diananın yeri ne o on hit olmayan q yu yersen ölürsün oyunda o kadar broken ad hero varken anca büyücülere saldırın

• Sezon olmuş 6 Bu saatten sonra Dianadan blitzden Nidaleeden Q yiyen adam oyunu bıraksın.
    Her türlü iddaasına girerim 30dklık maçta 1 defa Bana Q tutturabilene 3620 RP vericem tutturamaz ise 3620 rp alıcam kabul edenler mesaj..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.