Şimdi Ara

Diana hakkında yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampiyonu yeni aldım yardımcı olrumusunuz skll combosu nasıl buildleri nasıldır skill geliştirmeleri nasıl olmalı skilleri nedir falan .hangi heroalrın karsında iyi olur hangilerinin karsında zorlanırım

• Combosu q+r+w+e+r şeklindeydi sanırım
    Dianayı aşırı zorlicak bir hero yok şu an midde onu söyleyebilirim
    Öncelikle q fullüyorsun daha sonra w skillini fullüyorsun
    İtem dizilimi olarak da önerilenler yetiyor 1-2 item değişebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hi im lotho kullanıcısına yanıt
    Hocam item olarak heroyu biraz oynadım en mantıklısı şu şekil olabilri mi
    nashor-luden-rabadon-zhonya-ayakakbı-abyssal scepter( büyü direnci kıran ve ap ile büyü direnci veren item)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

nashor-luden-rabadon-zhonya-ayakakbı-abyssal scepter( büyü direnci kıran ve ap ile büyü direnci veren item)

Lich bane zhonya magic pen botu rabadon void son item luden ga veya pembe asa olabilir adını hatırlayamadım. Lich bane alırsan 6dan önce 1 kill lanede garanti oluyor.

• Dianamazsın hocam onunla lanede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk item karşında ap varsa cehennem asası, ad varsa morellonomikon çık ayrıca q attığında ulti atarsan ulti bekleme süresine girmiyor iki kez atabilirsin. Bu arada nashorun dişini pek önermiyorum saldırı hızıbyerine bekleme süresini azaltan bi eşya daha iyi olacaktır

• Lich bane yada nashor çıkma benden sana tavsiye her zaman ilk item morello cık sonra duruma gore sekıllendırısın zaten zhonya falan. bide mumkunse botu ıkıncı ıtem olarak çık. q at sonra r sonra w bas 3 kureyıde adama degdıreye calıs bu arada duz vurusloarla vurarak pasıfını kullan. eğer kaçıyorsa yada kaçacağını sezıyorsan e bas sonra tekrar r. 6 dan once takas gırmemeye calıs q ıle guzelce durtebılırsın hasarıda ıyı lakin manan biter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence ilk abyssal rush ad varsa zhonya al nashor gereksiz lich bane burst icin alabilirsin kombo q+r+w saldirmaya devam rakip kacis skilini attiginda ulti ile takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Cja

nashor ilk item gereksiz daha iyi itemlar alınabilir hatta dianaya nashor bile gereksiz
  • darkblade36 kullanıcısına yanıt
    lanede range li hero varsa zorlanıyorum farm da 1.5 katım falan oluyorlar genelde bende roam atıp kill alıp acıgı kapatmaya falan calısstım hem gangda atmayınca bizim adam genelde böle oluyor genelde ama tf lerde cok etkili q yiyen adamı aradan cıakrıyorsun hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblade36

Lich bane yada nashor çıkma benden sana tavsiye her zaman ilk item morello cık sonra duruma gore sekıllendırısın zaten zhonya falan. bide mumkunse botu ıkıncı ıtem olarak çık. q at sonra r sonra w bas 3 kureyıde adama degdıreye calıs bu arada duz vurusloarla vurarak pasıfını kullan. eğer kaçıyorsa yada kaçacağını sezıyorsan e bas sonra tekrar r. 6 dan once takas gırmemeye calıs q ıle guzelce durtebılırsın hasarıda ıyı lakin manan biter.

Her şeyi yap ama bu arkadaşın dediklerini yapma.

• Rakibe q tutturursan ultini 2 kere kullanabiliyorsun, bunu bilmen tr serveri icin kafi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: darkblade36

Lich bane yada nashor çıkma benden sana tavsiye her zaman ilk item morello cık sonra duruma gore sekıllendırısın zaten zhonya falan. bide mumkunse botu ıkıncı ıtem olarak çık. q at sonra r sonra w bas 3 kureyıde adama degdıreye calıs bu arada duz vurusloarla vurarak pasıfını kullan. eğer kaçıyorsa yada kaçacağını sezıyorsan e bas sonra tekrar r. 6 dan once takas gırmemeye calıs q ıle guzelce durtebılırsın hasarıda ıyı lakin manan biter.

Her şeyi yap ama bu arkadaşın dediklerini yapma.

Arkadaşın dedikleri doğru yanlış bişey yok
  • Morello falan cikma, skillerini bosa atmadigin surece manan bitmeden kombon bitmis olur

• Flash yoksa free kill
  • Alpha m. A kullanıcısına yanıt
    Nashor %20 bekleme süresi veriyor

• jungle da oyna daha iyi

• Qnun tutacagi kesinse q hedefe ulaşmadan ulti atarsan bekleme suresi yine de sifirlaniyor. Aklinda olsun.

• Benca nashor diananın en core itemidir. Çok kez nashorlu ve onsuz oynadım, ne zaman nashor kassam hero çok daha verimli oluyor. Hem farm hem takas olarak çok öne alıyor dianayı. Bilmiyorum her zaman kasılmayabilir ama sonuçta bekleme süreside veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Benca nashor diananın en core itemidir. Çok kez nashorlu ve onsuz oynadım, ne zaman nashor kassam hero çok daha verimli oluyor. Hem farm hem takas olarak çok öne alıyor dianayı. Bilmiyorum her zaman kasılmayabilir ama sonuçta bekleme süreside veriyor.

Kesinlikle haklısın hocam. Hatta Tankımsı yapmak isterseniz şöyle bir build izeleyebilirsiniz.
    Lich Boğan - asırlık veya liandry - rylai asası - rabadon - nashor

Karşıda ad varsa asırlık yerine zhonya tercih edilebilir. Asırlığı pek tavsiye etmiyorum her zaman almayın

Normal olarak benim izlediğim build ise şöyle. Eğer karşımdaki iyi dürtüyorsa ve beni safe bırakıyorsa. Gank da çok hızlı geliyorsa mutlaka önce cehennem asası çıkarım. ( Ad ise zhonya ) Daha sonra midi domine edebilirsem rabadon tamamlarım.

Nashor her zaman almıyorum. Oyun uzayacaksa nashor + rylai alabiliyorum.

Bu arada birşey daha belirtmek istiyorum. Lich boğan + nashor ile 3. pasif vuruş ile neredeyse bir q + w kadar can götürüyor. Göz önünde bulundurmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyav Miyav -- 1 Haziran 2015; 16:31:45 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.