Şimdi Ara

Diana Buildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rehberler de yeni yeni oluşmaya başlamışken, şu an kullandığım Diana buildimi yorumlarınıza sunmak istiyorum Her türlü yapıcı ve yıkıcı eleştiriye açığım


    Rod of Ages ve Rylai's Crystal Scepter ile ufaktan offtank gibi olmayı amaçlıyorum. Rabadon'un amacı zaten belli. Lich bane'de passive'in yanına ikinci bir pasif gibi parlıyor resmen. Verdiği magic resistte ROA ve Rylai's ile hedefine oldukça paralel gidiyor. Ayakkabı + 3 pot'un peşine de ROA'ya bir rush yapmam söz konusu tez zamanda son haline kavuşsun güçlensiz palazlansın diye.




    Lakin son item konusunda biraz kararsız kalıyorum. Karşı tarafın ad carry'si kasmışsa Zhonya, kasamamışsa Nashor's Tooth alıyorum.



    Şöyle bir durum söz konusu. Attack speed kasmadığım için sanki passiveden yeterince faydalanamıyormuşum, azıcık daha attack speed olsa yardıracakmışım gibi geliyor. Hem yüzde 25 cd reductionda az buz bir şey değil.

    Rankedlara hiç girmedim Diana ile. Sizce bu build iş görür mü?

    Söz sizde arkadaşlar.







  • Şöyle diyim Nashor's Tooth oyunun en kötü itemı şuan. Eski Ionic Spark gibi birşey. Attack speed istiyorsan git Wit's End al hem magic resist artar hem daha iyi vurursun. Zhonya al derim yine de hem armor itemın yok.

    Bottan sonra Philisopher's Stone sonra RoA çıkabilirsin sustain yada farm yapmak için. Onun dışında olabilecek en doğru build zaten son olarak Zhonya aldığını düşünürske.
  • NT bence gayet güzel bir item nesi kötü anlayamadım çok iyi bonuslar sadece 1 itemda hem iyi AP hem iyi AS hemde iyi CDR veriyor he ayrıca Mana Regen de veriyor ben alıyorum.. neyse benim build biraz değişik kimsenin sevmesi gerekmiyor ama bu buildle her zaman iyi işler çıkardım takımı taşıdım.. Hea bu arada item build aslında çok önemli değil olay oynamakta bitiyor ne kassan kas gidiyo yani

    bot + 3 pot başlıyorum , kage's lucky , malady , NT nin Ap vereni sonra NT, sonra deathfire ya da rabadon (hangisini önce çıkarsam sonra diğerini alıyorum) son item olarak kafama göre gidiyorum.. zhonya olur hextech gb gittiğim olur ya da daha defansif gitmem gerekiyorsa ga vs. ama genelde bu itemlarla tankı önden saldıktan sonra girince dağıtıp çıkıyorum dün 2 kere quadra aldım bir oyunda (2sinde de pentamı çaldılar ) yani bu itemlar fazlasıyla yetiyor son itemı oyuna göre kas.




  • attack speed ve magic oynayanlar olarak ikiye bölünüyor attack speed oynayanlar butun özelliklere veren itemlerden alıyorlar örneğin t.f. ben bu eşyalarıda denicem teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 11 Ağustos 2012; 14:20:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Burn

    Şöyle diyim Nashor's Tooth oyunun en kötü itemı şuan. Eski Ionic Spark gibi birşey. Attack speed istiyorsan git Wit's End al hem magic resist artar hem daha iyi vurursun. Zhonya al derim yine de hem armor itemın yok.

    Bottan sonra Philisopher's Stone sonra RoA çıkabilirsin sustain yada farm yapmak için. Onun dışında olabilecek en doğru build zaten son olarak Zhonya aldığını düşünürske.

    Mecai gibi stack itemleri varken Nashor's Tooth en kötü item? Daha kötüleri var. Ayrıca bence de kötü değil hiç bir item %25 CDR vermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 11 Ağustos 2012; 14:23:07 >
  • Ranked gir ve onlara patronun kim olduğunu göster.Güzel build.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.