Şimdi Ara

diamond II mi Hero mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar. bu 2 telefondan birini almayı planlıyorum.
    sizce hangisini almalıyım?

d2 estetistik açıdan daha güzel
    heronun malzeme kalitesi daha iyi gibi
    android hiç kullanmadım.
    wm nin sms ve eposta ara yüzüne uyuz oluyorum.
    wm nin messengeri çok iyi.
    heronun multitouch özelliği var.
    hero menüsü dokunmaya daha elverişli
    hero android upgrade açısın daha iyi
    d2 nin şarzı 1 gün anca yeter ama heronunkini bilmiyorum.

hangisini alacağıma karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaramazan -- 10 Nisan 2010; 2:00:05 >

• hero
  • quote:

Orijinalden alıntı: scanh

hero

neden hero sizce d2 değil.
  • gncl
  • bizde kararsız kalmıştık ve hero aldık. gerçekten mukemmel bir telefon.estetik, sağlam vs. dokunmatik çok hassas. ayrıca android 2.1 e güncelleme yapacaklar. kullanışlı bir pda. d2 sen daha şık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

bizde kararsız kalmıştık ve hero aldık. gerçekten mukemmel bir telefon.estetik, sağlam vs. dokunmatik çok hassas. ayrıca android 2.1 e güncelleme yapacaklar. kullanışlı bir pda. d2 sen daha şık.

SAĞOL...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

bizde kararsız kalmıştık ve hero aldık. gerçekten mukemmel bir telefon.estetik, sağlam vs. dokunmatik çok hassas. ayrıca android 2.1 e güncelleme yapacaklar. kullanışlı bir pda. d2 sen daha şık.

SMS - MAİL menüsü nasıl. dokunmaya elverişlimi. bide şarzı nasıl gidiyor acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepower mı yoksa rampage mi?
    4 yıl önce açıldı
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sms çok rahat klavye seçenekleri var.Mail ise pc'den yönetmekten daha kolay ve hızlı.Çok rahat mail ve sms gönderebiliyorsun.
    Bence soru sorup fikir edinmektense en yakın vatan bilgisayar yada satılan mağazalarda teşhir ürününün elinde incelmen daha iyi olur.Hem kendinde görmüş olursun.Burada günlerce soru soracağına orada 30dk ayırsan bütün merakın gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Sms çok rahat klavye seçenekleri var.Mail ise pc'den yönetmekten daha kolay ve hızlı.Çok rahat mail ve sms gönderebiliyorsun.
    Bence soru sorup fikir edinmektense en yakın vatan bilgisayar yada satılan mağazalarda teşhir ürününün elinde incelmen daha iyi olur.Hem kendinde görmüş olursun.Burada günlerce soru soracağına orada 30dk ayırsan bütün merakın gider.

baktım ama sanırım sim kartı olmadığı için sms bölümünü inceleyemedim. şarzının da nasıl olduğunu sormak zorundayım.

• Dostum şarjı bana 3.5 gün gidiyor.Kullanmaya bağlı.Mail gönderme net açık filan derken kafadan 3 gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Dostum şarjı bana 3.5 gün gidiyor.Kullanmaya bağlı.Mail gönderme net açık filan derken kafadan 3 gün.

sağol.
    app store tr için de açılacakmıymış bunu biliyomusunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.