Şimdi Ara

DİABLO2 BATTLE.NETE ÜYE OLMAK? ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar diablo2yi netten oynamak istiyorum amanapmam gerektigini bilmiyorum bende kopyası var oyunun orjinalmi almak gerekir bide üyelik linki bilen varsa verebilirmi bulamadımda

Take a look to the sky just before you die!
    Its the last time you will...
  • Battle netten oynama orj oyunu alman gerekiyor zaten 3 cıkıcak o zaman alirsin. Korsan online d2 servarlari var orjinalden pek farkı yok bug vs. yok WoW'un korsanlarındaki gibi.
  • 3ün çıkmasına 1.5 sene var sitesinde yazıyor bende orjinalden çekim var seriali cartı curtu hepsi tamam nasıl oynayabilirim ya aslında ben arkadaşda gordum o bi server kuruyodu isteyen giriyodu(genelde 1 2 kişi) hep beraber oynarken daha çok experiance veriyodu daha iyi eşyalar düşüyodu bende arkadaşımla aynı serverdan yani onun kurduğu oyundan oynamak istiyorum anlatabilirmisin nasıl oluyor

• Lan'dan oynanmasını biliyorum onu bilmiyorum o hamachiden flnmı kuruo serveri vs. arkadaşına sor bi.

Orj kayıt için.http://www.battle.net/forums/board.aspx?ForumName=d2-general buraya göz at kayıt için cd key fln istiyor sanırım burdan
  • Orjinal olmadan ancak DOTA gibi oynuyabilirsin ben oynuyom orjinalini aldım çok zevkli oluyo özellikle yabancıları silah konusunda kazıklamak.Bir kere malın biri bütün unik silahlarını yere atmış hepsini tabi ben indiregandi hepside zor bulunan unikler.

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wtur.com ' un serveri var türk serveri ordan oyna istersen.

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

diabloyu açıyo battle.nete basıyo sağda creat game var ona basıyodu galiba sora oyuna dandik bi isim verip karakterini seçiyodu devam ediyodu kaldığı yerden ole oynuyodu

Öyle ama başta şöyle önce Battle.Net diyip gircen sonra bi adam seçcem normal oyun gibi ardından istersen yeni oyun kurcan istersen var oğlan bir oyna gircen öyle görevleri yapcan.

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

arkadaşlar diablo2yi netten oynamak istiyorum amanapmam gerektigini bilmiyorum bende kopyası var oyunun orjinalmi almak gerekir bide üyelik linki bilen varsa verebilirmi bulamadımda

Orjinal D2 + EXP Lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.