Şimdi Ara

Diablo rica ediyorum bu konuyu kilitlemeden cevap yazar mısın ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Emin olmadığınız konularda yöneticileri zan altında bırakmayın. Kendinizce bir hikaye yazıp üyeleri yöneticilere karşı kışkırtmaya çalıştığınız gayet açık ve net.

Kimsenin hakaret eden bir fake üyeye göz yumduğu yok bunu siz de çok iyi bir şekilde biliyorsunuz ama işinize gelmiyor. Yöneticileri azarlayıp tatmin olmak dururken, yöneticilere yardım etmeyi neden isteyesiniz ki, değil mi?

Şahsa dün 24 saatlik geçici ban atılmış, sonra sınırsız ceza alması için başvuru oluşturulmuş ancak henüz onaylanmamış. Üzerinden 24 saat geçince tekrar otomatik açılmış hesabı sistem tarafından.

Ben şimdi tekrar geçici uzaklaştırdım, üst yönetimin onayıyla forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılacaktır.

Bu gibi durumlarda "Forumla ilgili önerileriniz" kısmını, uygun bir üslupla kullanınız. Konu dışı bölümünü değil.

Aksi halde üyeliğinizin geleceği pek parlak görünmüyor.

O küfürlü konuda o arkadaş sınırsız yemişti , sonsuz işareti var ya o vardı , 1 gün demiyordu.

Böyle bir konuda insanların sinirlenmeleri gayet normal , benim amacım kimseyi yöneticilere karşı kışkırtmak değil.

Bir de şunu anlamadım , ben "forumla ilgili önerileriniz" kısmına konu açsaydım yine buna benzer bir konu açardım , gayet normal şekilde rahatsız olduğum durumu yazdım , demek ki tehdit edilmeye layıkmışım.

Ben istemeden birilerini kışkırttıysam özür diliyorum , amacım bu değildi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.