Şimdi Ara

DIABLO III - Item - Gem Takas Başlığı ve Grubu ( 2 Üye)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi Xbox konsolunda Diablo III oynayan arkadaşlar item-ları buradan takas edebilir ve satabilirler. Oyun muhabbetleri sadece DIABLO III ANA KONU başlığında devam etsin, bu konuda sadece takas ve satım amaçlı konuşuyoruz.

Biliyorsunuz PC versiyonunun aksine, Diablo 3'ün konsol versiyonunda Auction House bulunmuyor. Bu sebeple Gem-ler gibi bir çok fayda sağlayan ve çok da fazla kullandığımız item-ları düşürmek yada istediğimiz miktarda düşürmek oldukça zor. Bu sebeple elimizde işimize yaramayan gem yada item varsa. Bunları takas edelim istedim.

Asıl amaç takas etmek ancak isteyen varsa satabilir de. Anında takas yapan üyelere ulaşmak amacıyla, bir üyelik sistemi de düşünüyorum böylece kim oyunu oynuyor ve hangi karakterle oynuyor sorusuyla meşgul olmadan direk kendi oynadığınız karakterle oynayan üyeye ulaşabilirsiniz.

Üye Listesi ( En sağda kırmızıyla yazan oyuncunun Gamertag -i )

1-) CHARLOTTE - Demon Hunter - CHARLOTTETR1
    2-) Mgunak - Wizard - RealOblaxuis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 5 Aralık 2013; 8:34:33 >

• Wauvvv böyle bir konu mu açılmış yahu!! Çok iyi oldu valla ben de Emerald Gem arıyordum deli gibi

Neyse ben elimde takas yapmak istediğim gemleri söyleyim, ilgilenen varsa haber versin. Kırmızılar bendekiler. Yeşiller istediklerim.

Radiant Star Ruby - Radiant Star emerald ile kafa kafaya takaslarım veya Marquise Emerald -a karşılık üstüne 50.000 Gold veririm.

Flawless Star Ruby - Flawless Star Emerald ile kafa kafaya takaslarım.

Radiant Star Topaz -Radiant Star emerald ile kafa kafaya takaslarım veya Marquise Emerald -a karşılık üstüne 50.000 Gold veririm.

Star Topaz - Star emerald ile kafa kafaya takaslarım.

Ayrıca elinde fazladan, en kötüsü flawless square olmak üzere Emerald Gem -i olan varsa satın alabilirim.

Son olarak, tam 75 tane Tome of Jewelcrafting -e ihtiyacım var. 2 tane Tome of Jewelcrafting -e 1 tane Tome of secret veririm. 75 tane olan varsa alayına 50.000 altın veririm.

Takasta olan Silah ve Armor -larıma gelirsek eğer ;

1-) HellRack ( Soketli Crossbow ) - 1543.6 Dmg - Takas için 3 Marquise Emerald

- 1543.6 Dmg + 1 adet Soket
    - %8 Damage
    - 389 Dextery
    - %9 Attack Speed
    - 725 - 866 Fire Damage
    - %40.1 ihtimalle 6660-10924 aralığında bleed damage veriyor.
    - Sokete emerald takarsanız Marquise taktığınız halde fazladan %110 Critical Hit Damage verecektir.

2-) Mempo of Twilight ( Soketli Helm ) - Takas için 1 Marquise Emerald

- 264 Dextery
    - 83 Resist All Elements
    - %6 Attack Speed
    - %12 Life
    - + 285 Armor
    - Sokete Amethyst takarak fazladan Vitality alabilirsiniz. Yada duruma göre Experience için Ruby ve Magic Find için Topaz.

3-) Dawn (One Hand Crossbow) 1509.5 Dmg - 2 Marquise emerald

- 644- 764 Holy Damage
    - %5 Damage
    - 301 Dextery
    - 181 Vitality
    - %8 Attack Speed
    - 427 Life Per Hit
    - 1.3 Chance to stun on hit.
    ATS: 1.73

****Elimde baya bir one hand crossbow var. Bir çoğunun 1.100 üstü ve içlerinde en az %70 Critical Hit Damage + Life on Hit ve +10 Maximum Disipline var.

Aradıklarım ve takas için istediklerim;

- Marquise emerald

-İçinde Critical Hit Chance, Dex ve ATS bulunan eldiven. Critical Hit chance en kötü % 8-9 olmalı. Attack speed 9 - 10 olmalı.
    -İçinde CHC - Dex ve ATS olan amulet. CH en az % 7-8, ATS en az %6 ve CHD en az %80 olmalı.
    -İçinde DEX ve CHC olan ve CHC en az %8 olan yüzükler de olabilir.

Inna's Temperience adlı içinde ATS olan soketli pantolonlardan da arıyorum.
    The Witching Hour adlı kemer yada içinde ATS ve CHD olan kemer arıyorum.

Şimdilik bu kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 5 Aralık 2013; 9:01:54 >

• Oooo konu tam zamanında açılmış.

Mgunak - Wizard - RealOblaxuis

Follower-lara legendary item vermekten gına gelmişti. Ya atıyorum yada yakıyordum. Şimdilik lvl 50 oldum online olduğum zaman item-lere bakıp lazım olana hiç bir karşılık istemeden verebilir, takas yapabilirim. Maksat iyi zaman geçirip paylaşmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgunak -- 5 Aralık 2013; 8:13:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgunak

Oooo konu tam zamanında açılmış.

Mgunak - Wizard - RealOblaxuis

Follower-lara legendary item vermekten gına gelmişti. Ya atıyorum yada yakıyordum. Şimdilik lvl 50 oldum online olduğum zaman item-lere bakıp lazım olana hiç bir karşılık istemeden verebilir, takas yapabilirim. Maksat iyi zaman geçirip paylaşmak.

Ekliyorum hocam.

Bu sırada Follower -a verdiğiniz item-larda eğer Magic Find - Gold Find veya Bonus XP varsa bunların %20'sinden siz de yararlanıyorsunuz.

Hocam Hell zorluğuna geçtiğinizde elinize fazla Tome of Jewelcrafting geçerse eğer 75 tanesine 50.000 altın veririm Yada 2 tanesine 1 Tome of Secret veririm

• 2. Silahımın marquise emeraldını yapmaya az kaldı bitince tüm biriktirdim emeraldları veririm charlotte sana:) mgunak seninde deli gibi topaza ihtiyacın vardır ki benim hiç ihtiyacım yok ve bundan ötürüde ayıptır söylemesi 2 tane marquise topaz yaptım sanada vereyim bunları.
    Ha bu arada led zeppelin ile denemiştik marquiseleri alamamıştı sebebi ise onda marquise planları yoktu galiba bundan ötürü olsa gerek. Marquiseleri veririmde planlarınıda vermem lazım 4 taşında ayıptır söylemesi marquise planlarını düşürdüm yedekte bekletiyordum onlarıda vermem gerekcek:)
    Diğer item-lar için verebilceğim bişey yok çünkü bilirsinizki sınıf farkımız var eheh.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

2. Silahımın marquise emeraldını yapmaya az kaldı bitince tüm biriktirdim emeraldları veririm charlotte sana:) mgunak seninde deli gibi topaza ihtiyacın vardır ki benim hiç ihtiyacım yok ve bundan ötürüde ayıptır söylemesi 2 tane marquise topaz yaptım sanada vereyim bunları.
    Ha bu arada led zeppelin ile denemiştik marquiseleri alamamıştı sebebi ise onda marquise planları yoktu galiba bundan ötürü olsa gerek. Marquiseleri veririmde planlarınıda vermem lazım 4 taşında ayıptır söylemesi marquise planlarını düşürdüm yedekte bekletiyordum onlarıda vermem gerekcek:)
    Diğer item-lar için verebilceğim bişey yok çünkü bilirsinizki sınıf farkımız var eheh.

E bendeyi ruby-leri atarım sana o zaman:) planlar var bende yahu:) Topaz hariç alayını düşürdüm:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

2. Silahımın marquise emeraldını yapmaya az kaldı bitince tüm biriktirdim emeraldları veririm charlotte sana:) mgunak seninde deli gibi topaza ihtiyacın vardır ki benim hiç ihtiyacım yok ve bundan ötürüde ayıptır söylemesi 2 tane marquise topaz yaptım sanada vereyim bunları.

akşam 22:00 dan sonra online oluyorum. Oyunda olursan paslaşalım. Lvl 55 deyim lvl 60 dan sonra gemlere ağırlık vericem şimdilik ufak tefek Gem-ler takıyorum giysilere ve silahlara.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mgunak kullanıcısına yanıt
    Wizard için set item düşmüştü geçenlerde. İlerde wizard açar kullanırım diyodumda yok ya başka bir karakterle oynamayacam onuda vereyim. Lvl 60 olunca kullanırsın işine yarar belki.

• Beyler elimde 4 adet unidentified legedary item var. Dagger, hand crosbow, mace ve two hand sword var isteyene verebilirim.

• Hand crossbow u alırım hocam, sen aç ama yahu belki işime yaramaz bir şey çıkar.

• Olsun dene şansını ben çift el silah kullanmak istemiyorum. Yanlış mı biliyorum acanin leveline gore değerler çıkmıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mgunak

Olsun dene şansını ben çift el silah kullanmak istemiyorum. Yanlış mı biliyorum acanin leveline gore değerler çıkmıyor mu ?

Hocam hand crossbow one hand ancak sadece demon hunter kullanabiliyor. dediğin doğru olabilir bir araştırmak lazım zira droplar oynayanın karakterine göre düşüyor diye biliyorum.

• xbox da online oynayabiliyorsak nasıl oynarız biri yazabilir mi acaba ben topiuluk filan goremıyorum bı kere ben oynarken biri girdi sonra çıktı adamı gormedim ama uyarı geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.