Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.473
Cevap
73
Favori
1.627.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: NecronLord

Yeni rune sistemini nasıl buldunuz?Bence eskisi daha iyiydi.Skill tree kaldırıldı,statslarda öyle.Geriye sadece runeler kalmıştı customization için.Şimdi bütün karakterler birbirine benzeyecek.Kimse optimize hero için uğraşmayacak sadece silah peşine düşecek fark yaratmak için.Pvp için daha dengeli olacaktır mutlaka fakat asıl eğlenceli kısım karakterin üzerinde ince ayar yapılamayacak olması üzücü.

eski rune sistemi evt güzeldi ama imkansız idi kısa zamanda o rune sistemini full sürümde optime etmek cünkü milyon skill cesitliligi yüzünden entegre yapamıolardı ama kesin %100 inanıorum expension sette kısıtladıkları herseyi getireceklerdir .
    statlada öylemiş demissin . statlar taaa oyun tanıtıldıgından beri aynı . bunun nedeni ise eger stat faktörünü getirselerdi sacma sapan buildler cıkacaktı ve bunun içinde bir cok gear ve weaponlarında stat reqi olmak zorunda idi . bu yüzden en mantıklısı bu , ( bu oyunu sadece hardcore ) oyuncular oynamayacak , 12 yaş sınırı var oyunda coluk ve cocuk tayfa , orta yaslar yani anlatmak istedigim bütün yaş grubuna hitap edeceginden bukadar ince hesaba girmezler idi.
    ve demissin bütün karakterler birbirine benzeyecek ( benzemesi önemli degilki ? oyunculuktur önemli olan ) arenaya girdiginde 4v4 atınca anlayacaksın itemmi oyunculukmu oldugunu . zilyon kadar güclü gearin olsun bi oyunculuga bakıo ( aynı wowdaki arena gibi ) itemler baya kiside aynı idi , skiller filan ama noluo öle adamlar cıkıoki tuman edio valla.

o adamların kısıtlama yaptıkları sadece ( rune sistemi , grafik ve bossların animasyonları , statlar ) eger onları kısıtlamassınlar bizim oyunu bi 2 yıl daha beklmemize neden olacaktır die düşünüorum .
    okadar geri zekalılar varki sanki oyun 12 yıldır diablo 2 cıktıgından beri geliştirilio ?

bu oyun 2007 de baslandı yapımına ( 2008 de anons yaptılar gösterdiler ) yani 5 yıl sürdü oyun yapımı suan %99larda oyun %1 i kalmıstır oda teknik sorunlar . mart ortalarında cıkıs tarihi acıklancak ve 1-2 ay içinde piasaya sürülecek .

• Monk, wizard ve barbar ile oyunu bitirdim. En çok wizard hoşuma gitti.
    t5900 dual core 2.2ghz işlemci gt9600m ekran kartı 3gb ram olan notebooku 40inc tv e bağlayıp full ayarlarda çok az kasılma ile oynadım. Çok nadirde olsa arada lag girdi. Superonline fiber kullanıyorum, belki ondan fazla lag olmuyordur.( Yinede superonlineyi tavsiye etmem) Benim pc kaldırdıysa bu oyunu çoğu kişi oyunun full versiyonu çıkınca çok rahat oynar.
    Ayrıca @Dilon ve @1mpossible ye bana oyunu oynama imkanı sağladıkları için teşekkür ederim.

- Barbar: Tok vuruş hissi çok iyi. Bir vuruşta kaç kişi öldürdüğüne göre rekor kırma için uygun bir karakter. Skillerine rune eklenince aşırı güçlü oluyor. Bir tank a göre +vitality item kasmadan canı bence çok düşük kalıyor.
    - Monk: Hareketleri çok keskin, biraz daha yumuşak olsa göze daha iyi görünebilirdi. Eline kullanabileceği tüm silahları vermeme rağmen DPS te sınıfta kaldı. Atakları (APS) da öyle abartılacak kadar hızlı değil. Henüz level 7 olmasına rağmen keyif alamadım. Bence zoru seven oyuncular için yapılmış.

- Genel: TP'nin kişiye özel olması hoş, belli bir sürede açılması da hoş. Crafting oldukça oyalayıcı, tam sürümde başından kalkılmaz. Global Chat olmaması hoşuma gitti. Partilerin bütünlüğü çok hoş, hemen her an partinle buluşabiliyorsun ve parti olarak oyundan çıkıp başka oyuna girebiliyorsun. Farklı NPC lerden aynı anda farklı quest alma kalkmış. Ana görevlerin başından başlamanız gerekiyor tekrar oynamak isterseniz. Bu da Skeleton King'e giderken Baal a giderkenki kadar kısa olmayan bir yolu tekrar tekrar gitmeniz gerektiği anlamına geliyor.
    BattleTag: theFaLLeN#2123
    Clan: dMb - Diabl0 Mephist0 8aal

• Valla bende demon hunter ve barbarla oynadım ama demon hunter daha hoşuma gitti skilleri falan baya doyurucu. oyun esnasında lore ile ilgili seslendirmeler olağanüstü bi hava vermiş bence hele o nortwest kapısında çıkar çıkmaz üstümüze scavengerlar geliyoya orda bir konuşma başlıyo çok güzel olmuş baya hoşuma gitti
  • Bütün karakterlerimi LEVEL 13 yaptım ve size gördüklerimi yazmak istiyorum

BARBAR: Vuruşlarındaki o tokluk hissini görebiliyorsunuz fakat skillerine rune ekledğiniz zaman BARBAR owerpover oluyor önüne gelene tek atıyor bu benim pek hoşuma gitmedi...

MONK(Rahip) : DOTA oynayanlar bilir kasmış phantom assasin e benziyor çok hızlı ve çok hareketli bir karakter elinde iyi bir silah varsa hızlılığı kadar da ölüm saçan bir karakter olmuş anında ortalığı karıştırabiliyor : )

DEMON HUNTER: Ön yargı ile başladım oynamaya ama çok keyif aldım oynarken ki sanırım DPS rekoru bende 120 DPS var DH de yaklaşık olarak 150-170 arası critick atıyor mobları tek atışta öldürüyor vs bunların yanı sıra Demon hunter da owerpover bir karakter olmuş kalabalık bir mob sürüsünü makinalı tüfeği andırak skili ile rahatlıkla yok edebiliyorsunuz

WİZARD : Wizard da oyunun başında ezik başlayan bir karakter olmuş aynı diablo 2 deki NECROMANCER gibi olmuş ama biraz level atlayınca elinizede ortalama bir silah geçtiği zaman anlıyorsunuz ne kadar güçlü olduğunu betada 13 level e kadar gelinmesine rağmen en çok skil çeşitliliği wizard da ve bu skillere runeler ekledikçe her karakterde olduğu gibi skiller değişiklilik gösteriyor ama bunu en iyi wizard da görüyorsunuz

WİTCH DOCOTOR: Şunu söyleyebilirmki diablo 3 ün yeni simgesi olmaya aday bir karakter yanına çıkarttığı köpekler olsun o köpekleri geliştirmek olsun yanınıza yine çağırdığınız hex yapan wodoo büyüsü olsun insanı kendinden alıyor : ) ilk başta yadırmagımıstım bu oyunda witch doctorun yeri ne bana NECROMANCER ımı verin demiştim ama şimdi bakıyorumd aaralarında pek bir fark yok hatta ileriki seviyelerde daha üstün oluyor fakat ek paketinde bir NECROMANCER ile karşılaşırsak hiç düşünmeden NECROMANCER karakterimi açarım ve onla devame derim : )

Gelelim oynanbilirliğe ve grafiklere...

Grafikler pek tatmin edici olmamış günümüz oyunlarının altında bir grafik tablosu çiziyor bizlere kullandıkları renk paletleri sanki pastel boya ile hertaraf boyanmış havası veriyor ki Turk arkadaşımızın kullandığı bir program var oyunun netliğini arttıryor onu kullanırsanız eğer aradaki farkı görürsünüz aslında o pastel kaplamalarda detay olduğu ortaya çkıyor oyuna ayrı bir hava katıyor istiyen deneyebilir .

Hep söylemiştim yine söylüyorum blizzard oyunu baby face haline getirdi neden derseniz ( Elmaslar , Statlar , Scrollar , ve en önemliside skilleri geliştirme olayı kalkmış ) bunlar üzücü ama oyunda eğer ki kendinizi kaptırırsanız bunları pek hissetmiyorsunuz level atladıkça açılan skilleri kullanıyorsunuz buda süreki level atlıyayım da yeni skilleri açayım hevesini arttırıyor.

Şuan için betada kasılmalar laglar ve FPS düşüklülüğü su götğrmez bir gerçek bazen bu çekilmez boyutlara gelebiliyor ama bunun sadece betaya özgü bir sorun olduğu açıklaması geldiğinden beri içim rahat .

Yenilikler

Battle.net 2.0 ile birlikte gelen Global Chat den Diablo 3 de nasibini almış ve bu oyuna ianılmaz bir hava katmış çevirm için olan bir arkadaşınızla hemen dialoga girip konuşabiliyor istediğiniz zaman party den çıkıp boş olan bir party e girebiliyorsunuz isterseniz oyunu bitirdikten sonra istediğiniz görevden başlıyabiliyorsunuz yine bu görevleri başkalarıyla , kendiniz veya arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyorsunuz buda çok güzel birşey ki benim gibi tek başına oyun oynamaktan hoşlanmayan insanlar için bulunmaz hint kumaşı olmuş .

Haritalar eşyalar hatta girdiğiniz mağralar bile randomize edilmiş sürekli farklı bir haritada farklı yerler görüyorsunuz tabi ana hatlar aynı kalmış ama bu bahsettiklerim girdğiniz tapınaklar olsun mağralar olsun onların iç dizaynları farklı normal hikayeyde ilerlediğimiz yerlerin hepsi aynı kısaca iç dünyası farklı dış dünyası aynı kalmış bunu yanı sıra % lik bir oranla ender çıkan mağralar konulmuş oyuna bu mağralarda da çeşitli yaratıklar ve özel sandıklar bulunuyor buda sürekli oyunu tekrardan oynama isteği oluşturuyor.

Achievement ler oyuna eklenmiş tabi betada pek bir özelliğini göremiyoruz ama bu orjinal oyunda bize statü sağlıyacak bannerımızın altında veya direk bannerimızda gözükecek olan bu Achievement ler biz nekadar çok Achievement yaptıysak okadar çeşitlenecek biizm Achievementimiz mesela bir oyuncu biizm Achievement bakıp bizim PVP ci veya tam bir Achievement hastası olduğumuzu görüp bize yaklaşacak veya yaklaşmayıp uzaklaşacak : )

Banner yukarıda da bahsettiğimiz gibi bizi temsil eden bayrağımız yine betada kısıtlama olmasına rağmen yinede yüzlerce çeşit banner yaratmak elimizde rengindne tutun bayrağın kumaının şekline kadar üstünde yer alcak işarete kadar seçebiliyorsunuz renk olarak ta üç ayrı katagorei var bayrağın dışındaki kumaşın rengi , bayrağın rengi ve işaretin rengi bütün bunları kendiniz ayarlıyabiliyorsunuz .

Görev oyununu online bir şekilde oynuyorsunuz bir arkdaşınızın party sine katıldınız ama arkadaşlarınız ortada yoklar hepsi bir yere girmiş birşeyler yapıyorlar sizin de onlara katılmanız gerekiyor diyelim arkadaşlarınızdan birinin banner ına tıkladığınızda sizi direk o kişinin yanına ışınlıyor : )
    Evet arkadaşlar benim gördüklerim şimdiye kadar bunlar daha fazla farklı birşeyler görürsem eklerim yazıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: cangaxxe

quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

Arkadaşlar bi sorum var.

Diyelim 2 elimizde de handed crossbow var. Birisi 15-17 dmg'li ötekisi 25-27 dmg'li.

Şimdi skillerde " Bu skill weapon'ın %200'ü kadar vurur" sistematiğinde ilerlediğine göre, bu skill hangi silaha göre skill damage belirleyecek ?

Main-hand'deki silah belirliyor.

Main hand ile alakası yok durumun.Inventory ekranını açtığınızda sol kısımda dps'inizi görebilirsiniz.Bu dps eğer 2 elinizde 2 silah kullanıyorsanız bunların saniyede vurduğu damage'in ortalamasına göre hesaplanıyor(tabi ki sahip olduğunuz diğer itemlerin eklemeleri de hesaplanıyor).Kullandığınız her skillin zaten % olarak eklediği damage yazılmış durumda.Bu % de sizin sahip olduğunuz dps üzerinden hesaplanıyor.Eğer two-handed bir silahınız varsa zaten direk dps'e bu silahin damage'i ekleniyor herhangi bir ortalama alınmadan(tabi ki sahip olduğunuz diğer itemlerin de hesaplamaları yapılıyor).

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Bütün karakterlerimi LEVEL 13 yaptım ve size gördüklerimi yazmak istiyorum

BARBAR: Vuruşlarındaki o tokluk hissini görebiliyorsunuz fakat skillerine rune ekledğiniz zaman BARBAR owerpover oluyor önüne gelene tek atıyor bu benim pek hoşuma gitmedi...

MONK(Rahip) : DOTA oynayanlar bilir kasmış phantom assasin e benziyor çok hızlı ve çok hareketli bir karakter elinde iyi bir silah varsa hızlılığı kadar da ölüm saçan bir karakter olmuş anında ortalığı karıştırabiliyor : )

DEMON HUNTER: Ön yargı ile başladım oynamaya ama çok keyif aldım oynarken ki sanırım DPS rekoru bende 120 DPS var DH de yaklaşık olarak 150-170 arası critick atıyor mobları tek atışta öldürüyor vs bunların yanı sıra Demon hunter da owerpover bir karakter olmuş kalabalık bir mob sürüsünü makinalı tüfeği andırak skili ile rahatlıkla yok edebiliyorsunuz

WİZARD : Wizard da oyunun başında ezik başlayan bir karakter olmuş aynı diablo 2 deki NECROMANCER gibi olmuş ama biraz level atlayınca elinizede ortalama bir silah geçtiği zaman anlıyorsunuz ne kadar güçlü olduğunu betada 13 level e kadar gelinmesine rağmen en çok skil çeşitliliği wizard da ve bu skillere runeler ekledikçe her karakterde olduğu gibi skiller değişiklilik gösteriyor ama bunu en iyi wizard da görüyorsunuz

WİTCH DOCOTOR: Şunu söyleyebilirmki diablo 3 ün yeni simgesi olmaya aday bir karakter yanına çıkarttığı köpekler olsun o köpekleri geliştirmek olsun yanınıza yine çağırdığınız hex yapan wodoo büyüsü olsun insanı kendinden alıyor : ) ilk başta yadırmagımıstım bu oyunda witch doctorun yeri ne bana NECROMANCER ımı verin demiştim ama şimdi bakıyorumd aaralarında pek bir fark yok hatta ileriki seviyelerde daha üstün oluyor fakat ek paketinde bir NECROMANCER ile karşılaşırsak hiç düşünmeden NECROMANCER karakterimi açarım ve onla devame derim : )

Grafikler pek tatmin edici olmamış günümüz oyunlarının altında bir grafik tablosu çiziyor bizlere kullandıkları renk paletleri sanki pastel boya ile hertaraf boyanmış havası veriyor ki Turk arkadaşımızın kullandığı bir program var oyunun netliğini arttıryor onu kullanırsanız eğer aradaki farkı görürsünüz aslında o pastel kaplamalarda detay olduğu ortaya çkıyor oyuna ayrı bir hava katıyor istiyen deneyebilir .

Hep söylemiştim yine söylüyorum blizzard oyunu baby face haline getirdi neden derseniz ( Elmaslar , Statlar , Scrollar , ve en önemliside skilleri geliştirme olayı kalkmış ) bunlar üzücü ama oyunda eğer ki kendinizi kaptırırsanız bunları pek hissetmiyorsunuz level atladıkça açılan skilleri kullanıyorsunuz buda süreki level atlıyayım da yeni skilleri açayım hevesini arttırıyor.

Şuan için betada kasılmalar laglar ve FPS düşüklülüğü su götğrmez bir gerçek bazen bu çekilmez boyutlara gelebiliyor ama bunun sadece betaya özgü bir sorun olduğu açıklaması geldiğinden beri içim rahat .

Yenilikler

Battle.net 2.0 ile birlikte gelen Global Chat den Diablo 3 de nasibini almış ve bu oyuna ianılmaz bir hava katmış çevirm için olan bir arkadaşınızla hemen dialoga girip konuşabiliyor istediğiniz zaman party den çıkıp boş olan bir party e girebiliyorsunuz isterseniz oyunu bitirdikten sonra istediğiniz görevden başlıyabiliyorsunuz yine bu görevleri başkalarıyla , kendiniz veya arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyorsunuz buda çok güzel birşey ki benim gibi tek başına oyun oynamaktan hoşlanmayan insanlar için bulunmaz hint kumaşı olmuş .

Haritalar eşyalar hatta girdiğiniz mağralar bile randomize edilmiş sürekli farklı bir haritada farklı yerler görüyorsunuz tabi ana hatlar aynı kalmış ama bu bahsettiklerim girdğiniz tapınaklar olsun mağralar olsun onların iç dizaynları farklı normal hikayeyde ilerlediğimiz yerlerin hepsi aynı kısaca iç dünyası farklı dış dünyası aynı kalmış bunu yanı sıra % lik bir oranla ender çıkan mağralar konulmuş oyuna bu mağralarda da çeşitli yaratıklar ve özel sandıklar bulunuyor buda sürekli oyunu tekrardan oynama isteği oluşturuyor.

Achievement ler oyuna eklenmiş tabi betada pek bir özelliğini göremiyoruz ama bu orjinal oyunda bize statü sağlıyacak bannerımızın altında veya direk bannerimızda gözükecek olan bu Achievement ler biz nekadar çok Achievement yaptıysak okadar çeşitlenecek biizm Achievementimiz mesela bir oyuncu biizm Achievement bakıp bizim PVP ci veya tam bir Achievement hastası olduğumuzu görüp bize yaklaşacak veya yaklaşmayıp uzaklaşacak : )

Banner yukarıda da bahsettiğimiz gibi bizi temsil eden bayrağımız yine betada kısıtlama olmasına rağmen yinede yüzlerce çeşit banner yaratmak elimizde rengindne tutun bayrağın kumaının şekline kadar üstünde yer alcak işarete kadar seçebiliyorsunuz renk olarak ta üç ayrı katagorei var bayrağın dışındaki kumaşın rengi , bayrağın rengi ve işaretin rengi bütün bunları kendiniz ayarlıyabiliyorsunuz .

Görev oyununu online bir şekilde oynuyorsunuz bir arkdaşınızın party sine katıldınız ama arkadaşlarınız ortada yoklar hepsi bir yere girmiş birşeyler yapıyorlar sizin de onlara katılmanız gerekiyor diyelim arkadaşlarınızdan birinin banner ına tıkladığınızda sizi direk o kişinin yanına ışınlıyor : )
    Evet arkadaşlar benim gördüklerim şimdiye kadar bunlar daha fazla farklı birşeyler görürsem eklerim yazıma.

Birçok yoruma aynen katılıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Monk'la açılışı yaptım bitrdim, köşe bucak girdim, zindan zindan dolaştım fakat 1000ms yüzünden hiçbirşey anlamadım oyundan. Skill'i basıyorun 10 saniye sonra uyguluyor birde monk chain atak iyice karman çorman oldu.

Yarın diğer karakterlere bakacağım umarım bu ping sorunu düzelir, yoksa böyle oynamak eziyet.

peer to peer i launcher dan kapatmanız lazım eğer kapatmadıysanız

Oyunu full download ettim, launcher açılmıyor ki zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifehouse1

quote:

quote:

Arkadaşlar bi sorum var.

Diyelim 2 elimizde de handed crossbow var. Birisi 15-17 dmg'li ötekisi 25-27 dmg'li.

Şimdi skillerde " Bu skill weapon'ın %200'ü kadar vurur" sistematiğinde ilerlediğine göre, bu skill hangi silaha göre skill damage belirleyecek ?

Main hand ile alakası yok durumun.Inventory ekranını açtığınızda sol kısımda dps'inizi görebilirsiniz.Bu dps eğer 2 elinizde 2 silah kullanıyorsanız bunların saniyede vurduğu damage'in ortalamasına göre hesaplanıyor(tabi ki sahip olduğunuz diğer itemlerin eklemeleri de hesaplanıyor).Kullandığınız her skillin zaten % olarak eklediği damage yazılmış durumda.Bu % de sizin sahip olduğunuz dps üzerinden hesaplanıyor.Eğer two-handed bir silahınız varsa zaten direk dps'e bu silahin damage'i ekleniyor herhangi bir ortalama alınmadan(tabi ki sahip olduğunuz diğer itemlerin de hesaplamaları yapılıyor).

Patch 13 ile değişti. Artık main hand'deki weapon belirliyor skillerin hasarını.

General
    All characters have been wiped. Please note that this wipe will also affect gold, achievements, items, followers, and artisans.

Intelligence now grants 0.1 per point to resistances, and will no longer award any bonus to healing from health globes

When dual-wielding, certain skills will now always use your main-hand weapon to determine damage
    For example, Cyclone Strike will use your main-hand weapon damage even if your off-hand weapon is set to swing next

An option to permanently enable Advanced Tooltips has been added to the Gameplay Options

• Ayrıca bildiğim kadarıyla DPS üzerinden hesaplanmıyor. Silahın base damage'i (+ cold, fire, holy vs. falan da ekleniyor) üzerinden hesaplanıyor. İki silah olsun atıyorum biri 25 dps, biri 20 dps. 25 dps'in base damage'i 8-12 olsun. 20 dps'in base damage'i 9-15 olsun. Skill kullandığınızda 20 dps daha fazla hasar verir.
    13 Mayıs 2005
    Tarihinde Katıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Bütün karakterlerimi LEVEL 13 yaptım ve size gördüklerimi yazmak istiyorum

Yenilikler

bende oynasaydım :(

• Ağzına sağlık @MALTHAEL . Monk un DPS bana biraz az gibi geldi, daha doğrusu rahat edemedim diğerleri kadar oynarken, zorlandım sanki. En çok zevk aldığım da Witch Doctor oldu.

LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
  • Ya monk zaten DPS classı değil ki. Monk Supporter'dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifehouse1

quote:

quote:

Arkadaşlar bi sorum var.

Çok yanlışın var hocam. DPS'i baz almaz skiller. Direk Weapon damage'i baz alır. Ben onu test ettim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

Monk'la açılışı yaptım bitrdim, köşe bucak girdim, zindan zindan dolaştım fakat 1000ms yüzünden hiçbirşey anlamadım oyundan. Skill'i basıyorun 10 saniye sonra uyguluyor birde monk chain atak iyice karman çorman oldu.

Yarın diğer karakterlere bakacağım umarım bu ping sorunu düzelir, yoksa böyle oynamak eziyet.

peer to peer i launcher dan kapatmanız lazım eğer kapatmadıysanız

Oyunu full download ettim, launcher açılmıyor ki zaten.

launcher ı açmak için oyunun bütün dosyalarını alın başka bir yere kes yapıştır yapın
    sonra launcher ı açıp oyunu açmadan yukarıdan peer to peer ı kapatın pinginiz 250 civarına düşecek
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone

• quote:

Ya monk zaten DPS classı değil ki. Monk Supporter'dır.

monk biraz zor olmuş tam bana göre
    kimse seçmez monk u ben seçerim
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • Keyi olupta battle tagını paylaşmak isteyen arkadaşları buraya bekliyoruz

http://forum.donanimhaber.com/m_58257695/tm.htm
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.