Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1858. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.548.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18561857185818591860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hala oynayan varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Diablo 1 ne zaman gelecek ve Necro karakteri yazdan sonra mı gelir?

• Yazdan sonra eylül ekim gibi sanırım......
  • Diablo 1 geleli oldu baya

• akilsizadam kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz? Oyunda da gözükmüyor ama?

• Evet, sezon 9la gelmişti sanırım bitirmiştim hemen, nasıl girildiğini bile hatırlamıyorum. Battlenete bakın veya googleda aratın bulursunuz

• akilsizadam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Arkadaşlar KANAI'S CUBE POWERS'nın olayı nedir neler yapılıyor? Ayrıca Tormentlerde nasıl ilerleyebilirim şu anki itemlerim ile kaçta olmam gerekir Torment seviyesinde? Birde Inferno zorluk seviyesi yerine mi geldi Tormentler?

Mystic NPC'sinde ne yapılıyor onu çözemedim o sonradan mı eklendi?

https://eu.battle.net/d3/en/profile/mtnmr-2614/hero/27276299
  • Ne yaptın hocam sen, üzerine wizard monk seti giymişsin. Gel gelelim barbar oynuyorsun. Ayıp yahu, heroya ayıp. Utanmasan etek giydireceksin heroya da allahtan utandın yani, utanmışsındır herhalde.

Sen önce o tal rashayı vyrs ı kaldır dolaba koy, üzerine immortal king seti bulmadan gelme. Bu set craft yapılmaz düşürme ile ya da kadala dan elde edebilirsin.

Veya sarı itemleri küpte upgrade ederek rastgele bir leg. iteme dönüştürdüğünde set olma şansı var. Küpün niğmetlerinden faydalan, yararlı bir şey o.

• WaapS kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun aradan sonra oynayınca böyle oluyor.

Küpü nasıl kullanacağım hocam?

• Uzun ara dediğin baya uzun herhalde, küp geleli çok oldu. Ben sana youtube diyeyim, istediğin her şey var orada rehber niteliğinde video çekiyorlar hayvan gibi şii yapıyorlar. Gene olmadı dersen, istersen, ekle beni yardımcı olurum. waaps#2356
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Hocam baya oldu 1-2 sene en az. Ekledim hocam sağolun yardım için inceleyeceğim videolardan.
  • bende 20. sezonda başlayım dedim. WD açtım 64 leveldayım...
  • Demon Hunter'le oynamayı özlemişim. Shadow Mantle Build ile daha düşük paragonda GR 70'i rahat bitirebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haQQo -- 5 Nisan 2017; 14:52:42 >
  • varmı hala oynayanlar :)
  • Bence Diablo III'ün en büyük sorunu karakteri geliştirme hızındaki dengesizlik. Sezon başlayınca level 1 demon-hunter açtık diyelim. Bir arkadaştan rica ediyoruz, torment 6'da boost ediyor, 20 dakikada level 70 olduk. Birkaç saat uğraşıp 6 set parçasını almak için season journey yapıyoruz. Artık 6 parça Marauder set'imiz var. Public'te rift ve greater rift yapıyoruz. Shadow set, traveler's pledge, compass rose, elusive ring ve birkaç kritik item daha toplayınca impale build hazır. Bütün bunları yapmak muhtemelen 12 saatten fazla sürmez. Yukardaki arkadaşın yazdığı gibi, impale build ile level 70 rahat yapılıyor.
  • davshan D kullanıcısına yanıt
    Oyun çıktığından beri elimde ama bir gün olsun kısa yol denemedim. Dün sezon herosu açtım 2 günde 49 lvl oldum. Keyifle oynuyorum :)
    Ama dediğiniz doğru, oyunda competition yok, gelişim dengesizliği hat safhada ancak kim ne derse desin, türlü türlü oyun oynadım hiç biri diablo 3'ün verdiği keyfi vermiyor bana. Sizin farklı önerileriniz var mı oyun konusunda hocam?
  • Kim ne derse desin Diablo III oldukça kaliteli oyun, olabilecek en az hile hurda içeren devamlı içerik düzenlemesi yapılan yaşayan bir oyun.
  • davshan D kullanıcısına yanıt
    Her şey bu kadar kolay olduğuna göre level 100 rift yapıyor olmalısın

• Sezon karakter açıp tekrar bir bakacağım, boots atmak isteyen olursa eklesin. Aschil#21261
  • moz@ kullanıcısına yanıt
    Diablo gibi bir efsaneyi zaten öldürmeyeceklerdir, oyun şuan gerçekten iyi konumda. Yani millet ilk çıktığında tartıştı falan bırakanlar oldu vs. Şuan gelebileceği en iyi konumda bence. Tek eksiği biraz daha mmorpg tarzına kaysa güzel olurdu, onu da yapmayacaktır çünkü elinde wow gibi bir oyun var işte.
  • 
Sayfa: önceki 18561857185818591860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.