Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.473
Cevap
72
Favori
1.557.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11031104110511061107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu CE kaç para yaw? daha bellli olmadımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerergul -- 23 Nisan 2012; 20:00:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

quote:

Şuanda oyuna girebilen var mı?

Server dolu diyor ve kuyruğa sokuyor ancak 1 saniye sonra error 24100 veriyor. Server kapasitesi yine mi düşürüldü?

open beta kapandı fakat şimdi denediğimde karakter seçme kısmına kadar girebildim ?

Open beta Türkiye saatiyle 21:00 de kapanmayacak mıydı?

Bende karakter ekranına kadar geliyorum ancak start veremiyorum, yukarıdaki hatayı veriyor. Ayrıca şunu da farkettim 15 dk dır deniyorum ve public sayısı 130000 iken 15 dk içinde kademeli olarak 65000'e kadar düştü. Yani oyunu bitirenler tekrar giremiyorlar sanırım ve sayı bu nedenle giderek düştü.

Edit: Bu posttan 2dk sonra da 52000 e düştü sayı.

Evet Türkiye saati ile 21 de kapanacaktı. Sanırım erkene çektiler. Çünkü giriş de Lisans ile ilgili hata vermeye başladı.

• Kapattılar dükkanı...
  • resmi Diablo 3 sitesine baktım. Open Beta şu an itibari ile kapandı arkadaşlar. 23 Nisan saat 19:00 da kapanacak yazmışlar. Bu da yerel saat ile 20:00 demek oluyor.
  • resmi sitede DİABLO desenli LABİREND oyunu yayınlandı beyler baya zor

link :http://eu.battle.net/d3/en/blog/4260708/
  • Arkadaşlar bu auction house da kazandığımız gerçek parayı nerde kullanabiliyoruz, battle net hesabına balance olarak mı yansıyor nedir, ben çözemedim.? Biraz oynama fırsatı buldum betayı, 2.5 dolar kazandım, nereye gidiyo şimdi bu para.. yanlış anlamayın 2.5 dolarında falan değilim, sistem nasıl işliyor onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIVINE

Arkadaşlar bu auction house da kazandığımız gerçek parayı nerde kullanabiliyoruz, battle net hesabına balance olarak mı yansıyor nedir, ben çözemedim.? Biraz oynama fırsatı buldum betayı, 2.5 dolar kazandım, nereye gidiyo şimdi bu para.. yanlış anlamayın 2.5 dolarında falan değilim, sistem nasıl işliyor onu merak ediyorum.

paypal hesabınla ilişkilendirilcek diye biliyorum ama net değil daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Bimeks'te bugün 91 TL Diablo 3

http://www.bimeks.com.tr/urun/123003/diablo-3-pc.aspx

Kargo ile 97,5 TL'ye geliyor. Vatan'da kargo dahil 101 liraya satılmıştı.

91 olsaydı biraz üzülecektim ama Bimeks'in hiçbir üründe ücretsiz kargo uygulamadığını hatırlayıp sepete eklemek aklıma geldi. Teşekkürler Bimeks, 5000 liralık televizyon için bile kargo parası alıyorsun belli ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaris

resmi sitede DİABLO desenli LABİREND oyunu yayınlandı beyler baya zor

O değilde çizen elemanı tebrik etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: qaris

resmi sitede DİABLO desenli LABİREND oyunu yayınlandı beyler baya zor

O değilde çizen elemanı tebrik etmek lazım

Gerçekten güzel çizmiş.

• Open beta gitti:( ne güzel lvl 13 barbarım olacaktı lvl 12 de kaldım. witch doktor lvl 11 a kadar kasabildim. büyücüde lvl 8, monk lvl 2 , demon hunter lvl 8 :(

Kapalı beta şifresi paylaşabilecek arkadaş varmı? varsa biraz izinli iken takılayım bilgisayarımın başında.
  • Arkadaşlar tuhaf bir sorun yaşıyorum inşallah beta'ya bağlı bir durumdur.

Co-op oyunlarda fps değerim 50-10 arasında sürekli gidip geliyor, en ufak bir yaratık dahi ekranımda görünse millet saldırdığı an taban yapıyor bu değer ve yaratık öldükten hemen sonra tekrar 50 lere çıkıyor. İşin ilginci ben tek oynarken kendi yaptığım büyüler fps de düşüşe neden olmazken co-op iken yaptıkların fps yi taban yapıyor hemen. Aynı şekilde diğer oyuncuların büyüleri de anında fps düşürüp yükseltiyor. Wireless üzerinden oynuyorum ve bağlantım 1mbit. Bu kasılma anlarında çok dikkat edemedim ama bağlantı 230ms den 600 - 700ms lere çıktığı anlara rastladım ama üzerinde çok detaylı inceleme de yapamadım.

İnşallah EU serverları açılınca ve birkaç gerekli ayarlama yapılınca bu durum düzelir. Ekran kartını OC ile 5650'den 5730 hızlarına çıkarttım ki yetmesi lazım. Tüm bu dediklerim herşey low düzeyde, gölgeler kapalı ve low fx seçili olduğunda oluyor ki anormal bir durum bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 23 Nisan 2012; 21:01:45 >

• betayı doya doya oynadık her bir karışını defalarca hatim indirdik. Gercekten cok eglenceli oyun olucaga benziyor. Bazı arkadaslar grafikleri kotu demis ama bence gayet iyi fullde hafif kaplama pütürleşme vardı sanki ama goz tırmalamıyor buyuleyici fizik etkileriyle. Her karakter birbirinden güzel hangisiyle oynayacagım kararına hala varabilmiş degilim. ama en cok monkdan zevk aldıgımı soyleyebilirim. Buyuk ihtimal orjinalı geldıgınde bir adet hardcore karakter bir adet de normal karakter acıcam. Hardcore u Monkla acmayı dusunuyorum normal karakterde de Witch Doctor ve Wizard arasında kaldım.
    Statların otomatik verilmesi ve skillerin tek duze gitmesi elestirilse de ilerleyen levellerde bircok kombinasyon oluscak skiller ve rune larla birlikte secim ve farklı buildler ortaya cıkıcak. Umarım en kısa zamanda PVP haritalar da acılırda zevkle oynarız.
  • Arkadaşlar acil bir sorum var, Nvidia Kontrol Panelinde ambient occlusion ne olarak geçiyor? Türkçesi ne? Kapatılması oyunda fps artışı sağlıyormuş.
  • Betayı denedim sonunda , Core 2 Duo 2.53 Ghz işlemci ve HD4650 ikilisine sahibim multiplayer oynarken hareketli sahnelerde çok fazla FPS düşmesi oluyor ve kasmaya başlıyor.Tamam high end bir bilgisayarım yok ancak en azından en düşük ayarlarda rahat oynamam gerekmez mi?Bir fikri olan var mı, ona göre alacağım ya da almayacağım.
  • Diablo hiçbir zaman grafik şöleni sunmak adına bir oyun olmadı, kaldı ki inanılmaz güzel grafikler ile betayı sundular. Bu tarz bir haber yapılacak kadar, betanın grafiklerini beğenmeyenler mi varmış

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Diablo_3_Hayal_Kirikligi_Yasatabilir_Mi-27015.htm
  • quote:

Arkadaşlar tuhaf bir sorun yaşıyorum inşallah beta'ya bağlı bir durumdur.

Co-op oyunlarda fps değerim 50-10 arasında sürekli gidip geliyor, en ufak bir yaratık dahi ekranımda görünse millet saldırdığı an taban yapıyor bu değer ve yaratık öldükten hemen sonra tekrar 50 lere çıkıyor. İşin ilginci ben tek oynarken kendi yaptığım büyüler fps de düşüşe neden olmazken co-op iken yaptıkların fps yi taban yapıyor hemen. Aynı şekilde diğer oyuncuların büyüleri de anında fps düşürüp yükseltiyor. Wireless üzerinden oynuyorum ve bağlantım 1mbit. Bu kasılma anlarında çok dikkat edemedim ama bağlantı 230ms den 600 - 700ms lere çıkıyor ve sonra tekrar düzeliyor.

İnşallah EU serverları açılınca ve birkaç gerekli ayarlama yapılınca bu durum düzelir. Ekran kartını OC ile 5650'den 5730 hızlarına çıkarttım ki yetmesi lazım. Tüm bu dediklerim herşey low düzeyde, gölgeler kapalı ve low fx seçili olduğunda oluyor ki anormal bir durum bence.

Blizzard forumlarında çalkanan FPS düşüşleri hakkında (HD 6870 vb kartlar ile) bir takım kullanıcılar çözüm önerileri sunmuş ancak beta kapandığı için malesef deneyemiyorum

1) Ses özelliklerinden kanal sayısını low yada lowest seçmek.
    2) Diablo 3'ü başka bir yere kopyalamak. Sonrasında beta'yı uninstall etmek ve kopyaladığımız yerden launcher.exe'yi çalıştırarak oyuna girmek.
    3) Oyuna girdikten sonra masaüstüne dönüp görev yöneticisinden agent32.exe yi sonlandırmak.
    4) Oyuna girip özellikler içerisinden sesi kapatmak ve oyundan çıkıp tekrar girmek. (Sanırım sessiz devam ediyorlar?)
    5) i5, i7 gibi işlemcilerde bulunan Turbo Mode özelliğini devre dışı bırakmak. (Denetim masası > Güç seçenekleri > ......)

Bu çözümler çoğu kişide işe yaramamakla birlikte sadece 2. seçenek birkaç kişide işe yaramış.

Aşırı güçlü sistemlerde dahi "templar'ın merdivenlerdeki barikatı kırdığı zaman" , " SK'nın enerji verip iskelet yaratmasına yarayan 4 adet sütunun kırıldığı zamanlar" , duvardaki kitaplıkları devirme anı, hatta yaratıkların ölüm animasyonları zamanlarında bile kasılmalar yaşandığı bildiriliyor. Özellikle Co-op oyunlarda bu sorun olduğu söyleniyor. Ayrıca enteresan bir şekilde eski nesil intel e serisi işlemci kullanan + 4830 gibi ekran kartı kullananlarda oyun su gibi akıp gidiyor.

Son olarak uç bir örnek vermek gerekirse i7 + 2x5870 CF kullanan adam bile 5-30 arası fps demiş...

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/3553419318?page=2

Edit: Bazı kişiler de oyunun fiziklerinin bu sorunu yarattığını ve özellikle amd kartlarda yaşandığını dile getirmiş.(Benim de okuduğum örneklerin çoğu Amd kart kullananlar) Ayrıca Nvidia kartlarda sürücü özellikleri içerisinde fizikle alakalı özelliklerin değiştirilebildiği bir bölüm olduğundan ancak Amd de bulunmadığından bahsediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 23 Nisan 2012; 21:03:57 >

• quote:

Arkadaşlar tuhaf bir sorun yaşıyorum inşallah beta'ya bağlı bir durumdur.

Co-op oyunlarda fps değerim 50-10 arasında sürekli gidip geliyor, en ufak bir yaratık dahi ekranımda görünse millet saldırdığı an taban yapıyor bu değer ve yaratık öldükten hemen sonra tekrar 50 lere çıkıyor. İşin ilginci ben tek oynarken kendi yaptığım büyüler fps de düşüşe neden olmazken co-op iken yaptıkların fps yi taban yapıyor hemen. Aynı şekilde diğer oyuncuların büyüleri de anında fps düşürüp yükseltiyor. Wireless üzerinden oynuyorum ve bağlantım 1mbit. Bu kasılma anlarında çok dikkat edemedim ama bağlantı 230ms den 600 - 700ms lere çıkıyor ve sonra tekrar düzeliyor.

ms den dolayı kasıyor eu server acılınca denemek lazım heralde simdi en az 260 felan o zaman 50-60 olur diye tahmin ediyorum ms

• Beyler BENİM anladığım Kadarı ile BETA Da bi tuaflık var SİSTEME dayalı olarak CUNKU arkadasta 512 MB 64bit EKRAN KARTI var ve HIGH ayarlarda oynuyor aa ACIK ama lakin renk kesmesı vs EKRAN KAYMASI oluyor YANI HIGH vermıyor goruntuyu ANLAYAMADIM bu işi yani DÜŞÜK ekran kartınız düşükse ve HIGH ayarlarda oynuyorsanız o görüntü Oyunun net görüntüsü değil anlayacağınız
  • 
Sayfa: önceki 11031104110511061107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.