Şimdi Ara

Diablo III 2.0.1 Açık Beta testleri çok yakında! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
1
Favori
8.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Blizzard belli bir ücret karşılığı ek paketin betası için key satsa iyi olurdu.

Ozamanda söverdik betayı bile satıyorlar diye

diablo 3 zaten beta bir oyun... ve bizde 100 tl verdik beta icin
  • Akşam akşam sinir oldum. Tam Diablo 3 PTR indiriyorum Annem pilavı sen yap dedi. En az daha önce 20 defa yapmışımdır hep aynı şekilde yapıyorum ve suyunu yeni çekmişti ilginç şekilde altı tuttu. İlk defa böyle bir şey oldu ve neden oldu anlayamadım

9,56 GB kalmış tam inmesine play tuşu aktif halde oynasan mı yoksa geri kalanında inmesini mi beklesem.
  • Noctivagant yazını 6 defa okudum,anlamadım.Ptr inerken senin pilavı yapman daha öncedende 20 defa yapman ve altının tutmasıyla ne alakası var yahu :)
  •  Diablo III 2.0.1 Açık Beta testleri çok yakında!

Resim forumdaki xelforia arkadaş dan alıntıdır. Benim de hesabımda böyle görünüyor. Bu nedir.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Reaper of Souls betasını oynayabilirsin demek oluyor. Yani act 5, crusader sınıfı, 70 lvl cap, adventure mod açık olacak sizde bate client'ını indirirseniz.

Ama sanırım yanıldım kusura bakmayın bende de öyle gözüküyormuş fakat açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silent knight -- 14 Aralık 2013; 19:36:12 >
  • Bu arada 6.74 GB kaldı tam inmesine oyuna girince mevcut karakterleri ekleme ekranı yok bir de karakter seçme ekranında yeni karakter de görünüyor ama ona gelince update edin diyor. Oyuna girince de ekran da Diablo 3 değil ek paket adı görünüyor.
    Evet PTR ve RoS aynı dosya üzerinden çalışıyor fakat erişim hakkı olanlar crusader'ı falan açıp oynayabiliyor. Tamemen bitmesini bekleyin download'un. Ben de açamadım oyuna girerken sürekli downloading content diyor ve yine indirme yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent knight

Evet PTR ve RoS aynı dosya üzerinden çalışıyor fakat erişim hakkı olanlar crusader'ı falan açıp oynayabiliyor. Tamemen bitmesini bekleyin download'un. Ben de açamadım oyuna girerken sürekli downloading content diyor ve yine indirme yapıyor.

Ben dosyayı daha önce indirip kurduyum Battle.net Launcher yazılımı üstünden indiriyorum acaba Beta Client (Reaper of Souls) - Battle.net App Beta indirip oradan mı yapsaydım.
    Hayır herhangi bir farklılık yaratacağını sanmıyorum. Zaten battle net'te daha önceki girilerde anlattığım şekilde yazmışlar RoS ve PTR girişi için.
  • silent knight kullanıcısına yanıt
    Sağol.

Bu arada bende mi sıkıntı oldu anlamadım demin net gitti. PC nete bağlı görünüyor ama ne sayfalar açılıyordu nede Diablo 3 dosyası çalışmıyordu. Hem Pc hem modeme reset atmak zorunda kaldım.
    Valla ben öyle bir sorun yaşamadım hocam. Sadece oyuna girmek uzun sürdü biraz.
  • Beta da bir sorun varda ondan mı olmaya başladı anlamadım bu gün iki defa oynadım ve oynarken iki defa Pc de ekranda görüntü gitti ve PC kilitlendi. Bu arada yeni karakter ve ACT 5 aktif değil sanırsam ek paket betasını oynamıyoruz.
  • ptr'yi indirdim fakat crus'u açamıyorum ve yeni act'i oynayamıyorum, bunu kapalı betaya katılabilenler mi deneyebiliyor?

act1'den barbar ile oynamanın pek anlamı yok çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

ptr'yi indirdim fakat crus'u açamıyorum ve yeni act'i oynayamıyorum, bunu kapalı betaya katılabilenler mi deneyebiliyor?

act1'den barbar ile oynamanın pek anlamı yok çünkü.

ROS Betaya katılanlar deneyebiliyor. Bu senin indirdiğin PTR ROS Beta değil. O yüzden ACT 5 ve yeni karakter çalışmıyor. Bu arada oyunda sorun var galiba çünkü iki defa oynarken Pc kilitlendi.
  • Bugün upgrade geliyor...
  • sstorm kullanıcısına yanıt
    kaynak ?
  • Beyler resimde gözüken yüzüğün üzerindeki bir süre var.dikkatini çeken oldumu daha önce bilmiyorum,sanırım accound bound olan itemleri o süre içerisinde o partide bulunan kişilere trade edebilicez:S yada ne yapabilicez?
     Diablo III 2.0.1 Açık Beta testleri çok yakında!

• quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

kaynak ?

Oyunu açınca şifre girilen ekranın yanında bir pencere var orada güncelleme geleceği yazıyor. Oyunda giriş yapamama sorunu olduğunu ve bu sebeple en kısa zamanda güncelleme yapacaklarını yazmışlar.

Arkadaşlar PTR si oynamaya başladıktan 25-30 dakika sonra bilgisayar kilitleniyor ve ekran dan görüntü gidiyor. Benzer sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Aralık 2013; 21:50:11 >
  • Arkadaşlar PTR için birlikte farm yapmak isteyenler ekleyebilirler viper67#2649. Ayrıca şu an için normal zorluk derecesinin üstünde oynamanın exp ve gold hariç hiç bir anlamı yok sanırım.

Bir de Donanım Haber olarak bir klan kurarsak çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silent knight -- 15 Aralık 2013; 21:54:37 >
  • PTR oynayan yokmu hazır server çökmüşken eğlence olurdu ...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.