Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teslaman

quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Bakıyorum da herkesin Diablo aşkı kabarmış. Benim de canım çekti iyimi. Akşam şu Amazon umu tekrar açayım bari. Bu arada oyuna yeni başlayan arkadaşlar için nette fazlasıyla yerli yabancı rehber var oyunla ilgili onları okusunlar çok faydalı olacaktır. Birde torrent le falan uğraşılmaz imkanınız varsa orijinal alın D&R da ek paketiyle birlikte 36 TL.

http://www.dr.com.tr/Search.aspx?kw=diablo+ii&gid=00000&criteria=999&media=999

Bende de Diablo serisinin orjinali var. D&R'dan almıştım 4 yıl önce. Diablo 1-2 ve expansionın tanesi 9.90'dı. Dahada ucuzlamıştır şimdiye.

oyuna paramı ödediniz bide. torrent ile 3-4 saate iş halloluyor orjinal 1.12. tabi 4 sene once zor biraz torrent ilede 9.90 iyiymiş şu an indirecek olan para falan ödemesin yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamplay -- 18 Nisan 2011; 21:11:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoyago

quote:

quote:

Bakıyorum da herkesin Diablo aşkı kabarmış. Benim de canım çekti iyimi. Akşam şu Amazon umu tekrar açayım bari. Bu arada oyuna yeni başlayan arkadaşlar için nette fazlasıyla yerli yabancı rehber var oyunla ilgili onları okusunlar çok faydalı olacaktır. Birde torrent le falan uğraşılmaz imkanınız varsa orijinal alın D&R da ek paketiyle birlikte 36 TL.

Bende de Diablo serisinin orjinali var. D&R'dan almıştım 4 yıl önce. Diablo 1-2 ve expansionın tanesi 9.90'dı. Dahada ucuzlamıştır şimdiye.

oyuna paramı ödediniz bide. torrent ile 3-4 saate iş halloluyor orjinal 1.12. tabi 4 sene once zor biraz torrent ilede 9.90 iyiymiş şu an indirecek olan para falan ödemesin yani

Dar gelirliliğin alemi yok 35 tlye oyun keyfi yapıcaz şuradada sınavların bitmesini bekliyorum

Bu arada act 3 e geçtim hiç oynama hevesim olmuyor benim burada ya fetishler falan off nası biticek burası

• quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi
    Dar gelirliliğin alemi yok 35 tlye oyun keyfi yapıcaz şuradada sınavların bitmesini bekliyorum

Bu arada act 3 e geçtim hiç oynama hevesim olmuyor benim burada ya fetishler falan off nası biticek burası

2000 senesinin oyununa 35 vermek ne bilim.. varsa paran bilemem =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamplay -- 18 Nisan 2011; 21:21:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

Şuan 32 lvl paladin kasıyorum cok rahat ettim bu charda ilk paladinim bu cok rahat gecdim nightmare ye

Birkac sorum olacak

Bu paladin vurus skili olarak hangisini kullanıyor ? ( Hiçbir skili birşeye benzetemedim )

Birde posion resistim -25 , - verecek bir kıyafet vs bulundurmuyorum neden olarbilir

Cold Fire Light resistler neden %75den yukarı cıkmıyor ?

2. Skill olarak aura var 30 lvl de acılan onu kullanıyorum

Suan orjinal versiyon kullanmıyorum nasıl patch update edebilirim 1.07 de bu players 8 komutu yok cok ihtiyacım olacak bu komuta

Hocam oyuna girerken battle.net yazısına tıkla direk kendisi yüklüyor zaten bu arada stat skill ne verdiğini bilmiyomusun ?

Oyun orjinal olmadığıdan dolayı battle .net yazısına tıkladığımda yüklemiyor

Stat olarak str + hp verdim devamlı ,skill olarak bütün skilleri acdım tek tek

Nightmare 2. bölümdeyim dışarı cıktığım an karşıma bir boss cıkmasıyla yanımdaki kölenin ölmesi bir oluyor o kadar da giydirdim kendim giymedimde

Oyunun tek eksiği stat sıfırlamak galiba

Oyun korsanda orjinal olsada battle.nete tıklarsan indirir son sürümü

• quote:

quote:

quote:

Niye madem oyunu sevdiniz oyunu yapanlara da hakkını, emeğinin karşılığını verin bir zahmet. Babanızın hayrına yapmıyorlar oyunu. Durumum yok dersin anlarım ama insanları korsana teşvik etmek doğru bir davranış değil.

• quote:

Niye madem oyunu sevdiniz oyunu yapanlara da hakkını, emeğinin karşılığını verin bir zahmet. Babanızın hayrına yapmıyorlar oyunu. Durumum yok dersin anlarım ama insanları korsana teşvik etmek doğru bir davranış değil.

tabiki korsana hayır ama 10 sene olmuş oyun çıkalı el vermiyor para vermek. kim şu an NBA 11 lere falan filan 100 dolar ödüyor oda var, fakat yinede korsana hayır tabiki büyük emek var işin içinde
  • Oyunu online oynamak icin aliyoruz single icin nedn 40 tl vereyim
  • Unable version hatasını alıyorum battle.net adresine tıkladığımda
  • quote:

Oyunu online oynamak icin aliyoruz single icin nedn 40 tl vereyim

diablo 2 mi online oynamak için?
  • quote:

quote:

tabiki korsana hayır ama 10 sene olmuş oyun çıkalı el vermiyor para vermek. kim şu an NBA 11 lere falan filan 100 dolar ödüyor oda var, fakat yinede korsana hayır tabiki büyük emek var işin içinde

kampanya yapıp 2 oyunu da 9.90 yapsalar neyse de 40 tl fazla bence üzerinden çok zaman geçti bestseller diye bu kadar da vurulmaz ki

• quote:

quote:

evet
  • quote:

quote:

quote:

evet

online single ne fark ederki indir onlineda oynanır

beyler bu arada buldum d2 server romanya konu açayım isterseniz nasıl giricez falan filan
  • Ben de şuan 4. act ın 2. waypointini açmış bulunuyorum, cehennem gibi bir yere ışınlandım, buraya mı hell diyorlar ? Levelim de 34, ancak ne yeni item çıkıyor ne de başka bir aksiyon, tek yapmaya çalıştığım geri dönüp level kasmaya çalışmak sürekli aynı yerlerde, hiç aksiyon olmayınca sıkılıyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Ben de şuan 4. act ın 2. waypointini açmış bulunuyorum, cehennem gibi bir yere ışınlandım, buraya mı hell diyorlar ? Levelim de 34, ancak ne yeni item çıkıyor ne de başka bir aksiyon, tek yapmaya çalıştığım geri dönüp level kasmaya çalışmak sürekli aynı yerlerde, hiç aksiyon olmayınca sıkılıyor insan

nightmareda baal ı öldürünce hell moduna geçiyorsun ve hakikaten çok zor itemsiz barbar yani 1 sene uğraşırsın öyle diyim hellde ilerlemek için
    ben şimdi romanya serverda başladım lvl 25 exp 2-3 katı geliyor çok hızlı normal oyuna göre, bide çok unique düşüyor ilk köydeki raveni kestim 3 unique düştü, diğer canavarları saymıyorum bile. 2-3 katı hızlı gelmesıne ragmen 2 tane 99 var serverda en son 2010 ağustosda atılmış res servera sanırsam

• quote:

quote:

Ben de şuan 4. act ın 2. waypointini açmış bulunuyorum, cehennem gibi bir yere ışınlandım, buraya mı hell diyorlar ? Levelim de 34, ancak ne yeni item çıkıyor ne de başka bir aksiyon, tek yapmaya çalıştığım geri dönüp level kasmaya çalışmak sürekli aynı yerlerde, hiç aksiyon olmayınca sıkılıyor insan

nightmareda baal ı öldürünce hell moduna geçiyorsun ve hakikaten çok zor itemsiz barbar yani 1 sene uğraşırsın öyle diyim hellde ilerlemek için
    ben şimdi romanya serverda başladım lvl 25 exp 2-3 katı geliyor çok hızlı normal oyuna göre, bide çok unique düşüyor ilk köydeki raveni kestim 3 unique düştü, diğer canavarları saymıyorum bile. 2-3 katı hızlı gelmesıne ragmen 2 tane 99 var serverda en son 2010 ağustosda atılmış res servera sanırsam

Hahaha 1 senemi :) Ozaman ben çıldırmışım, levelim 34, ve diablonun olduğu yere girdim, son görev diabloyu öldür görevi... Birazdan diabloyu öldürüp oyundan çıkıcakmışım gibime geliyor

• herkese selam,
    ben sadece diablo 2 yi kurdum (orj.değil), ek paket te kurulu değil.
    benim sorunum görüntünün çok kötü olması, win7 var bende,
    oyunda bazı yerler normal rengiyle gözüküyor bazı yerler kırmızı-yeşil-beyaz noktacıklardan oluşuyor,
    bu görüntü problemini düzeltmenin bir yolu var mıdır.?
    masaüstünde oyuna sağ tıklayıp uyumluluk özelliklerinden win98 ve 256k renkte çalıştır yaptım ama gene de düzelmedi.
    iyi oyunlar....
  • @ ripe59

Hocam sorununun sebebini bilmiyorum ancak bende de bener bir sorun var.

Oyundan nasıl ss ler alabiliriz. Normal ss alma tuşuna basıp, painte kaydet dediğimde, şöyle saçma bir görüntü çıkıyor.

Diablo II [ANA KONU]
  • quote:

@ ripe59

Oyundan nasıl ss ler alabiliriz. Normal ss alma tuşuna basıp, painte kaydet dediğimde, şöyle saçma bir görüntü çıkıyor.

Diablo II [ANA KONU]

benim v1.12 printscreen'e basınca diablo II klasörüne geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamplay -- 19 Nisan 2011; 18:09:06 >

• quote:

@ ripe59

Diablo II [ANA KONU]

benim normalde oyun içindeki görüntülerim senin çektiğin ss 'e benziyor,
    ben de bir arkadaşa göstermek için ss aldım ama senin resimdeki gibi karlı bir şekilde çıktı,
    WinSnap ekran görüntüsü alma programı gibi programlarla belki daha düzgün ss.ler alınabilir,
    ama öncelikle oyun içindaki görüntünün nasıl düzeleceğini bilen bir arkadaş söylese çok daha iyi olur.
    Titan Quest oynuyordum, hadi nostalji yapıp diablo'ya döneyim dedim ama bu şekilde de oynanmıyor ki.?

• SS almayı çözdüm, sormak istediğim bir kaç soru var arkadaşlar... öncelikle aşağıda verdiğim kölenin klas ı nedir acaba? bunu nerden anlıyıcsaz, deneme yanılma yoluyla bütün itemleri deniyoryum... Ayrıca köleye çift el silahı veremiyormuyuz? Verebiliyorsak, şartı ne? veremiyorsak, tek el silahının yanına kalkan takabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.