Şimdi Ara

diablo hakkinda ogrenmek istediklerinizi sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi baktim millet foruma diablo yazmis pek bilgisi yok sevaptir gorevimizdir dedik bilgilendirelim arkadslar sizi ayrica bir sansli uyemizede net uzerinden oynamasi icin account veririm ben biraktimda diablo hakkinda tum sorularinizi bu topikte sorabilirsiniz you too late

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinakuma -- 7 Kasım 2004, 3:57:35 >

• ben yeni başladım oynamaya.3. queste geçtim.barbarla oynuyorum.bu aralarda ve de 2.acte geçerken kaçıncı level olursam daha iyi olur?
  • 2. act e geçerken level ın 10 11 olsa yeterli..12 level da kazanacağın skill leri kullanabileceğin durumda ol act 2 de yeter...
  • şu anda 6.leveldayım.iyi mi peki?
  • 2 senelik bi aradan sonra yeniden yükledim ve bu sefer 3.defa bitirmeye kararlıyım paladin ile oynuyorum act1'in sonuna geldim ve level 11 oldum.
  • Barbarianla lvl 89 da bıraktım. hell mephistoyu kese kese adam daha item vermemeye başalayınca sıkıldım bıraktım...Sorusu olursa bende yardımcı olabilirim.. Bu arada Zod Rune bi b.. yaramiyomuş :) boşuna kasmayin
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

2 senelik bi aradan sonra yeniden yükledim ve bu sefer 3.defa bitirmeye kararlıyım paladin ile oynuyorum act1'in sonuna geldim ve level 11 oldum.

aynen arkadaşın dediği gibi bu seviyelerde olursan act 1 i bitirirken act 2 de zorluk çekmezsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kelime oyunu olan Nick Onerileri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu ne ya? kardeşim diablo soru sorarak oynanmaz yeni başlıyosanız zaten başından kalkamayıp aylarca oynayacaksınız her şeyi kendiniz öğrenirsiniz. MEsela şöyle bir soru var: İkinci act'e geçerken kaç level almış olmam gerekir? Kaç level olursan ol adamları dövemeyince anlıycan yetiyo mu yetmiyo mu işin zevki orada. Zaten diablonun en kötü yanı iyice oynadıktan sonra herkesi çatır çutur dövmenin zevk vermemesi, insanı başka arayışlara yöneltmesi. Misal tüm silahlardan arınıp diablo'yu tokat manyağı yapmak falan O yüzden bence soru falan sormayın kendiniz keşfedin herşeyi...
  • ikide bir ölerek oynamak daha mı zevkli oluyor?
  • necromancer 93 de hell modu expansıon li kaç kere oynadım unuttum ama necromancer le kolay çok paladınle oynamak lazım hell modda far oasis de tünellerde çok zevkli zeal charge item repair sorunu var çok godly sacred armoır takmak için uraşıyorum :)
  • Level74 Sorceres'im var.battle.net te oynamak için kullanmadığı acoount u olan bana verebilir mi?Tabii istediği zaman iade etmek şartıyla.
  • quote:

ikide bir ölerek oynamak daha mı zevkli oluyor?

Arkadaşım Diablo oyununda level kaç olduğun çok da önemli değil. Üstüne başına giydiğin şeyler değişmediği sürece Level 10'ken dövemediğin herifi level 11'ken de dövemezsin. Konuyu fazla dağıtmayayım, "zırt pırt ölmen" ona bağlı değil.

Her level'ı layıkıyla oynar herkesi döversen zaten gereken level'ı alırsın. Mesela diabloya level 27'de gelirsin. Kasarsan belki 28 yaparsın ama bu önemli değil çünkü yeni büyülere geçmek için level 30 gerekir. Ama 30 olmak için çoook uğraşman gerekir. Çünkü o seviyedeki yaratıklar sana yeterli puan vermez. Bir an önce gidip diabloyu pataklamak varken günlerce level 30 olcam diye uğraşır durursun.

quote:

necromancer 93 de hell modu expansıon li kaç kere oynadım unuttum ama necromancer le kolay çok paladınle oynamak lazım

Paladinle oynamak tartışmasız çok daha kolaydır. Sorceress'ı falan dene.

• tabi orası doğru da diabloyu oynamayı çok istiyordum.bi türlü oynayamamıştım.ondan oynadımmı da 2 günde sıkılıp bırakmak istemiyorum.ondan öğrenmek istedim.bana sorceress hiç zevkli gelmedi.ayrıca tipiyle de ortama pek uygun değil.bence en karizmatik necro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble -- 7 Kasım 2004, 20:34:30 >
  • trouble necro en karizmatiğidir ama aynı zamanda alışması en zor adamdır. Çok ölüceksin çoook.. ama daha iyi, senin için bulmaca çözmek gibi olacak oyun ileride. Zevkli olacak yani, iyi eğlenceler dilerim kıskandım şimdi.
  • be hem necro ile hem de barbar ile oynuyorum.
  • kardes bekle sana paldainle ilgili herseyi gondermeye calisacagim ok
  • paladin icn

Hammeradin

Hammeradin Nedir?

Hammeradin paladin türlerinden biri ve aynı zamanda en etkililerindendir.
    Ana skilli Blessed Hammer olduğu için Hammeradin denir. Blessed Hammer ile
    12000 civarı dmga kadar çıkabilirsiniz. Benim level 85 hammeradinim
    7500 civarı max koyuyor.

Skiller

Combat Skills

Holy Bolt: Undeadlere zarar veren ve dostlarınızı iyleştirmeye
    yarayan ilahi bir ışın demeti. Blessed Hammer’dan synergy bonus
    alıyor ama sadece undeade zarar verdiği için pek işe yaramaz. 1
    puan.

Blessed Hammer: Bu buildin kalbi, ana skilli. Etrafınızda sizden
    spiral çizerek uzaklaşan çekiçler yaratır. Başlangıçta
    vurmakta zorluk çekebilirsiniz ama ileride kullanmamnın çok zevkli bir
    skill olduğunu göreceksiniz. Demon ve undeadlerin magic immunitysini yok
    sayar; bu sayede blessed hammer ile hemen hemen her yaratığı öldürebilirsiniz.
    20 puan.

Smite: Kalkanınızı kullanarak rakibe cüzi bir zarar verir ve bir
    süreliğine stun edersiniz. Sadece diğer skilleri açmak için 1 puan
    verin.

Charge: Kısaca rakibinize uçarsınız Çok yüksek hasar verme
    şansına sahip bu skille eğer ikinci bir saldırı çeşidi
    istiyorsanız fulleyin, Blessed Hammer ile bir synergyleri ortak (vigor)
    olduğu için ekstra zarar da verebilirsiniz. Bana sorarsanız 1 puan
    verin geçin.

Holy Shield: Çok işlevsel olan bu skill, kalkanınızın block
    şansını, defansını, ve smite damageını arttırır.
    İlk başta 1 puan verin ama Blessed Hammer ve diğer önemli
    skiller bitince bunu fulemeye başlayın.

Defensive Auras:

Prayer: Belli bir miktar mana karşılığında canınızı
    arttırmaya yarar, 1 puan verin.

Cleansing: Sizin poisoned ve cursed olma sürenizi azaltır, prayerdan
    synergy alır, 1 puan.

Meditation: Mananız daha hızlı dolmaya başlar, prayerdan
    synergy alır, 1 puan.

Defiance: Defansınızı arttırır, 1 puan ama gerekli bütün
    skiller bittiğinde buna başlayacağız (level 90-95 gibi:)

Vigor: Hani beygir gücü deriz ya, işte bu onu arttırmaya yarar. W/r
    coşar ama asıl önemlisi iki ana saldırıya synergy bonus
    vermesi; blessed hammer ve charge. 20 puan

Redemption: Ölen yaratıkların cesetlerinden mana ve life almanızı
    sağlar; çok işe yarar bir skill, özellikle canınız belli
    bir seviyenin altına düştüğünde anlayacaksınız güzelliğini.
    1 puan yeterli.

Salvation: Fire, cold ve lightning direncinizi arttırır. Nazar boncuğu
    niyetine 1 puan.

*Resist Fire, cold, lightning: Bir yerden duyduğuma göre max resistlere
    pasif bonus veriyorlarmış ama hiç denemedim, eğer veriyorsa 1 er
    puan ekleyin bunlara.

Offensive Auras:

Might: Klasik, iman gücünü arttıran aura; physical dmgı arttırır.
    1 puan.

Blessed Aim: Attack ratingi arttıran aura, blessed hammera synergy verdiğinden
    20 puan.

Concentration: Damageı arttırır ve saldırının
    belli bir şansla engellenemez olmasını sağlar. Blessed
    hammerın damageını arttıran tek aura olduğu için 20
    puan.

Holy Fire, Freeze: Holy Fire’a, holy freezei açmak için puan veriyoruz. Holy
    Freeze belki bir işinize yarar diye 1 puan verebilirsiniz ama artık
    aura değiştiğ anda düşman üzerindeki etkisi de geçtiği
    için hem aura değiştirip hem yavaşlatamıyorsunuz. 0-1 puan
    tercihinize göre.

Statler

Strength: Sadece max strength isteyen itemınıza göre ayarlayın.
    Hatta yapabiliriseniz Enigma kullanacağınızdan neredeyse hiç
    vermeyeceksiniz.

Dexterity: Max block diye bir derdiniz pek olmayacak ama siz holy shield ile
    75%e varıncaya kadar verin.

Vitality: Geriye kalan herşey.

Energy: İtemlarınızdan tonlarca mana geleceği ve redemption
    ile istediğiniz zaman mana emebileceğiniz için bir puan bile vermeyin.

Itemlar

Pvm oynayacağımız için über itemlara ihtiyaç yok, çoğunlukla
    ekstradan magic find veren itemlarla uğraşacağız

Helm: Shako; bu itemdan daha iyisini bulmanız çok zor, +2 all skills, +mana
    ve +life, +stats, 50% Mf. Alternatif olarak Delirium, çift istli crown of ages
    veya üç perfect topazlı helm.

Amulet: Mara; aynı nedenlerden dolayı. Mahim-oak, Metalgrid,
    Saracen’s Chance veya mfli bir amuet kullanılabilir.

Silah: Heart of the Oak Runeword (KoVexThulPul): Kesinlikle dört dörtlük bir
    runeword, aşağıda özelliklerini vereceğim. Alternatif
    olarak ona çok yakın özelliklere sahip wizardspike veya magic find için
    gull. Hadi hiç olmadı blessed hammera veren bir silah kullanın.

Armor: Enigma Runeword(JahIthBer): Mükkemmel bir armor her karaktere gider.
    Onun da özelliklerini aşağıda veririm. Alternatif olarak
    Skullder’s Ire veya Chains of Honor Runeword olabilir. Bulamayanlar için skin
    of the Vipermagi veya üç perfect topazlı bir armor iş görür.

Shield: Başka öneriler de gelebilir ama ben gene emektar Herald of
    Zakarum’u önereceğim size. Alternatif olarak Rhyme Runeword veya ne
    isterseniz kullanabilirsiniz.

Gloves: Chance Guards; MF için tabiki.

Rings: Stone of Jordan + Nagelring; biri mana için diğeri MF. Soj
    bulamazsanız bahamut’s ring of bişi bişi bulun

Belt: Goldwrap; MF için.

Boots: Wartraveler; MF ve statler için.

Heart of the Oak (KoVexPulThul) (Steves or Maces)

+10 to Dexterity

Increase Maximum Mana 15%

All Resistances +(30-40)

Replenish Life +20

7% Mana Stolen per Hit

40% Faster Cast Rate

+75% Damage to Demon

+100 to Attack Rating against Demon

+3 To All Skill Levels

Adds 3-14 Cold Damage Over 3 Seconds

Level4 Oak Sage (25 Charges)

Level14 Raven (60 Charges)

Enigma (JahIthBer) (Body Armor)

+(750-775) Defense

Damage Reduced By 8%

Increase Maximum Life 5%

15% Damgage Taken Goes To Mana

45% Faster Run/Walk

+2 To All Skill Levels

+ (0.75 Per Character Level) 0-74 To Strength (Based On Character Level)

+ (1 Per Character Level) 1-99% Better Chance of Getting Magic Items (Based On
    Character Level)

+14 Life After Each Kill

+1 To Teleport

• Avenger
    PvM

paladin icin

Avenger, ana saldiri olarak Vengeance ve ana aura olarak Conviction kullanan buildin adidir. Avenger'i anlatmaya baslamadan once 1-2 seye deginmek istiyorum.

1.10 da cold/fire/lightning resistance auralari pasif olarak calistiklari gibi maximum resistinizide arttiriyor. Ne yazikki itemlerden gelen + all skill modu bu auralara bonus vermiyor. Yani bunlara ne kadar puan harcarsaniz max resistiniz o kadar. 2 puan = % 1 max resist.

Birde holy shield meselesi var 1.09 da sadece kalkanin defansini arttiran holy shield artik genel defansinizi arttiriyor. Bu sekilde 10k defansa ulasmak cok kolay oluyor.

Son birsey daha soyleyip hemen skillere gecicem. Avenger party adami olarak mukemmeldir. Conviction aurasi hem melee hemde caster siniflari icin cok faydalidir. Yinede avengerla hell solo yapabilirsiniz.

Skills:
    1.09 da avengerlar sik sik aura degistirmek zorunda kalirdi. Conviction'i acip dusmanin altinda belirmesini bekledikten sonra hemen fanaticism'e doner ve dusmana saldirirdik. Artik bunu yapmaya ne gerek var nede yapmak eskisi kadar kolay.

20 Conviction ( Sag taraftan yakilacak, ana aura )
    20 Vengeance ( Sol tarafta acilacak, ana saldiri )
    10 Resist Fire ( Vengeance icin sinerji ayrica pasif olarak max resist arttiriyor )
    10 Resist Cold ( Vengeance icin sinerji ayrica pasif olarak max resist arttiriyor )
    10 Resist Lightning ( Vengeance icin sinerji ayrica pasif olarak max resist arttiriyor )
    20 HolyShield

Prerequisites and Utility Skills:
    Prayer, Defiance, Cleansing, Vigor, Meditation, and Redemption. Might, Holy Fire, Thorns, Holy Freeze, and Sanctuary. Sacrifice, Smite, Zeal, Holy Bolt, Charge, ve Blessed Hammer = 17
    Toplam = 107 ( Lvl 95 te ulasilabilir )
    Cleansing, Redemption ve Vigor her paladin icin gercekten onemli skiller. Redemption icin ceset bulamadiginiz durumlarda ise mana ve life tazelemek icin Meditation kullanabilirsiniz.
    Tavsiyem Skilleri su sekilde dagitmaniz.
    1- Conviction: Vurma sansinizi ve dmg.'i arttirir.
    2- Resist Auralari: Dmg ve max res arttirir. Ayrica sinerji yoluyla dmg arttirdiginiz icin mana problemi yasamazsiniz.
    3- Vengeance: Ana Saldirimiz
    4- Holy Shield: Bunu en son 20leriz ama baslarda 5-10 puan verirseniz fazladan dayak yemekten kurtulursunuz.

Alternatif bir Avenger buildi:
    Prerequisites and Utility Skills:
    Prayer, Defiance, Cleansing, Vigor, Meditation, Redemption. Might, Holy Fire, Thorns, Holy Freeze, and Sanctuary. Sacrifice, Smite, Zeal, Holy Bolt, Charge, Blessed Hammer = 17
    1 Vengeance
    20 Conviction
    20 Resist Fire
    20 Resist Cold
    20 Resist Lightning
    10 Holy Shield
    Bu buildi yapmaktaki amac Vengeance'in mana costundan kurtulmak. Bu buildinde en az bi onceki kadar dmg vurabilecegini dusunuyorum. Ayrica Avengeri bu sekilde yaparak herhangi bir max res veren kiyafete mahkum kalmadan 85/85/85/75 lik reslere ulasabilirsiniz. Hangisinin daha iyi olabilecegi hakkinda bir fikrim yok. Kendinize bir strateji belirleyin ve ona gore davranin.
    1- Max resist veren itemlara muhtac olmadan yuksek resistler istiyorsaniz
    2- Daha once Avenger yapmis ama mana cost'undan oturu gina geldiyse
    3- Acaba boylesi daha mi eglenceli olur diyorsaniz Alternatif Avengeri denemelisiniz.
    Ustteki buildlerin ikisinde de COnviction'a mutlaka 20 puan verilmeli!

Stats:
    Str:
    Itemlerinizi giymeye yetecek kadar olmali. 80-170 arasinda sizin seciminize gore degisebilir
    Dex:
    Max Block saglanana kadar Dex vermekten kacinmamak gerek. Ancak +%chance to blok itemleriniz yoksa bu bolume gereginden Fazla puan harcamak zorunda kalicaksiniz. Size tavsiyem Guardian Angel , Raven Frost ve Herald of Zakarum uclemesini kullanmaniz Bu uclu ile birlikte holy shield'da kullaninca daha azdexle %75 blok saglayabilirsiniz.
    Vita:
    Yukardakilerden artan ne varsa hepsini verin
    Energy:
    Tek bir puan bile vermek hata!

Ekipman:
    Weapon:
    Baranar’s Star, Nord’s Tenderizer, Demon Limb, Lightsabre, Azurewrath iyi Avenger silahlarina ornek olabilir. Silahta aradigimiz sey yuksek physical dmg vermesi.
    Ayrica RuneWord olarakta CrescentMoon gayet faydali olabilir.
    Armor:
    RuneWord olarak: LionHearth, Smoke, Stone tavsiye ederim.
    Uniqe olarak: Twitchthroe, Duriel’s Shell, Shaftstop ve benim favorim olan Guardian Angel
    Biraz daha zengin isi:Chains of Honor, Enigma, Leviathan, Arkaine’s Valor, Templar’s Might, Tyrael’s Armor
    Helms:
    Vampire Gaze, Crown of Ages, Harlequin Crest, Delirium ve Andariels Visage olabilir.
    Shields:
    Zakarum her paladin icin ilk tercih tabiki. Ama Zakarumunuz yoksa hemen uzulmenize gerek yok Ancients Pledge, Sanctuary, Rhyme kullanabilirsiniz. Ayrica Skill ve Res veren paladin shieldlari yada soketlerine perf diamond takilmis kalkanlar sizi bi sure idare eder.
    Ayrica StormShield kullanilabilir. Dragon Scale Zakarum Shield ile convictionli kurbanlarimizin uzerine Hydralari salmakta farkli bir bakis acisi. Belt:
    String of Ears, Verdungo, Thunder God ilk tercihler arasinda.
    Daha ucuz olabilcekler ise: NightSmoke, Sigons Belt(setten baska parcalarla desteklenirse), Death's Sash (eldiveniyle birlikte kullanilirsa), Wilhelm’s Set Battle Belt.
    Gloves:
    Lava Gouts, Venom Grip, and Dracul’s Grasp gibi eldivenlerin yani sira, Belt kisminda adi gecen setlerin eldivenleri de kullanilabilir. BloodFist'te bir baska dusuk lvl isteyen guzel item.
    Boots:
    War Traveler ve Gore Rider ilk anda goze carpanlar.
    Rings:
    Ilk parmak Raven Frost Ring olmali. Mana, Dex, Cold Absorb gibi isinize yariyacak modlara sahip. Yanina ne koymak gerekir diye sorarsaniz, Manald, Stone of Jordan, Bul Kathos' Wedding Band Ring, Carrion Wind gibi tonlarca opsiyon mevcut. Hic birini bulamadiysaniz mana veren magical yada rare 2 ringte is gorur.
    Amulets:
    Mara's, Serap's Hymm, MetalGrid, Eye of Etlich, mana sorunu cekenlere Crescent Moon. Elinizde bunnar yoksa leech/life/mana/resists/skills modlarindan birkacini barindiran rare bi amulet. Buda yoksa mana bonusu veren biseyler bulun. Ayrica dusuk lvl icin Angelic Amu ringleriyle desteklenebilir.
    Charms:
    Life, mana, res veren her turlu charm isinize yarayacaktir.

Mercenary:
    Act2 Might, Holy Freeze, Defiance ihtiyac sirasina gore yazilmistir.

• diabloyu nerden indirebiliriz ben bunu öğrenmek istiyorum 1-2 ikiside lazım 1 ini defalarca bitirmiştim yine olsa yine bitiririm...
  • ve diablo oynayan arkadaslar eger diablonuzu daha zevkli hale getirmek istiyor bana farkli baba itemlar dussun diyorsaniz bana pm atin mesala sandiginiz boyutu buyuyor fazladan itemlarda var yani runeler ayrivca item bulmak istiyenler hell mephistoyu 250-300 mf ile andireali ise 300-3500 mf ile kesin inanin dehset itemlar bulacaksiniz (elite )
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.