Bildirim
Diablo'daki LAG genel bir problem mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: NoWLoadinG
2 gündür oyun falan oynayamaz hale geldim ping 700lerden aşağı inmiyor. TTNET'i arayıp hatta baktırdım bir problem yok hattınızda diyorlar. Sorun bende mi yoksa herkeste böyle bir problem mi var? Benzer şekilde youtube üzerinden video izlerken de çok donma yaşanıyor.
2-3 gündür bende de aşırı lag var ama oyundan değil sanırım, genel bir problem var.
Hatta dün berbattı ve devamlı ölmeme neden oldu. -
Aynı problemi Istanbul Kozyatağında oturan bir arkadaşımda dün yaşadı.
TTnet problem yok demiş. Hız testi yaptırdım arkadaşa 900kb/sn çıkmış sonuç ama aralıksız 2-3dk oyun oynayamadı adam sürekli düştü oyundan. -
süperonline ile giriyorum son pazar günü hiçbir sorun yaşamadım ben dünde 16:00-00:30 arası sorun olmadı hiç. bence ttnettden ya da pcnizin ekran kartından kaynaklanıyor olabilir driverını güncellemeyi dene olmadı sistem geri yükleme^^ -
quote:
Orijinalden alıntı: Bh_uA
2-3 gündür bende de aşırı lag var ama oyundan değil sanırım, genel bir problem var.
Hatta dün berbattı ve devamlı ölmeme neden oldu.
Bana oyundan kaynaklı gibi geliyor ama bilemedim, belki de Tr'deki yurtdışı bağlantılarında problem vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: v1gor
Aynı problemi Istanbul Kozyatağında oturan bir arkadaşımda dün yaşadı.
TTnet problem yok demiş. Hız testi yaptırdım arkadaşa 900kb/sn çıkmış sonuç ama aralıksız 2-3dk oyun oynayamadı adam sürekli düştü oyundan.
Dün biraz daha iyiydi aslında bugün AH bile açılmıyor artık o derece felaket durum. Benimde testlerde ping 11ms hız 800kb/sn çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: warmkitty
süperonline ile giriyorum son pazar günü hiçbir sorun yaşamadım ben dünde 16:00-00:30 arası sorun olmadı hiç. bence ttnettden ya da pcnizin ekran kartından kaynaklanıyor olabilir driverını güncellemeyi dene olmadı sistem geri yükleme^^
Bir gün bu klişe cevapların sonunun geleceğine inanıyorum. Bir tesisten sizleri internete bağlatıp her probleme driver güncellemesi demeniz için görevlendiriyorlar sanırımYinede ilginize teşekkür ederim
-
hız testinizi yaparken avrupadan ülkeler seçmeye dikkat edin yurt içinde pingler 50-60 olurken avrupada 80-90 rpg oyunlar için idealide 130 dur onu test edin
dün akşam ki lag içinse ben biri net kullanıyorum 21:00 - 01:00 arası hiç lag olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharaku Hosuke -- 23 Ekim 2012; 13:43:41 > -
ttnet kullanıyorum oyunu 8. ayın başında aldım her gün de oynarım daha hiç lag nedir bilmem pc de öle ahım şahım değil -
2-3 gündür bendede var biseyler - ttnet -
Aynı sorun dün Bulgar arkadaşımda da vardı.Oyundan kaynaklı demek ki. -
dun bu sorun yuzunden ilvl63 legendary sword'u yerde birakarak oyundan cikmak zorunda kaldim, server connection i gitti diye... -
disconnect olsan dahi partiye geri döndüğüne loot ve valor aynen devam ediyor hata etmişsin... -
sorun var belli ediyor eskisi gibi rahat değil -
ben bulunduğum otelin netini suçluyordum ama demek ki tek problem yaşayan ben değilmişim -
ankara'da da var aynı sorun genellememek lazım tabi ben ve bir arkadaşım key arıyoruz tam valor 5 olmuş ya onda ya bende 1200ms oluyor ortalama. Düzelir inşallah kısa sürede. -
İstanbul'da bir sorun yok. -
yaw oyuna giremiyorum AH item koymak bile imkansız hale gelmiş zaten fiyatlar dip yapmış elde patladı ürünler :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X