Şimdi Ara

Diablo 3 - Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
29.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Ve öldüğünüzde Tristram kasabasında helvanızı dağıtıyolar."

Video gayet güzel olmuş, ellerinize sağlık...
  • Gökhan, aştın yav. Cidden şuan editörler arasında favorimsin. Hem oyun tarzımızın benzemesi olsun, hem dünden bugüne gelişmen olsun. Sende yeni bir erdinç iyikul potansiyeli var.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • inceleme güzel olmuş....ama oyun beş para etmez bişi

• çok objektif bir inceleme olmuş, teşekkürler gökhan abi..

• oynanabilirlik düşük geldi bana en az 9 olmalıydı.Onun haricinde puanlama iyi.
  • Merhabalar,

İnceleme için teşekkürler. Yalnız bir hata var çok karşıma çıktığı için buradan yazayım. oyunun kamera açısına "izometrik" denmiş. İzometrik kamera sadece 2D yani 2 boyutlu çizimler için vardır. 3. boyutta izometrik yoktur. 3. boyutta perspektif kamera açısı vardır ki Diablo III deki de perspektif kamera açısı. Diablo 2 de hem perspektif hem de izometrik kullanıldı, Diablo 1 de sadece isometrik.
  • Sürekli nete bağlı kalmaktan dolayı sevsemde oyunu almayı düşünmüyorum.Olur da skydrow falan olayı hallederse ozaman olabilir.Veya hakkı olan 20-30 liraya satılsa ozaman alınır.
  • F2P delileri ve yaşı 25'ten küçüklerin beğenmediği; ama kemikleşmiş Diablo tayfasının (ben de dahil) ayıla bayıla oynadığı aşikar. Metacritic ortalaması 89 olan oyuna ''çamur'' diyen zihniyeti de alkışlarla yaşatıyorum buradan:)

• Diablo'nun hiçbir serisini daha önce oynamadım ancak inceleme gayet hoşuma gitti ve kısa süre içinde almayı düşünüyorum.
  • Metin2yi al kutuya koy.Ordaki savascının gafasını collector edition kutusuna koy.Bi tane kingston flash koy.Al sana diablo+çıkış itibari multi+pvpli.

• ben daha önce hiç bir diablo oyununu oynamadım lakin bu oyun çok ilgimi çekti,ama rpg oyunlar genelde hep çok iyi ingilizce bilgisi ister ya bu oyunda istiyormu ?

• Nicegame!
    24.05.2012 22:40:22

eşşek hoşaftan ne anlar '' bu söz sana cuk diye oturdu...

• İnceleme gerçekten güzel olmuş
  • inceleme gayet güzel ve başarılı olmuş teşekkürler..
    Değinilecek herşey konuşulacak ne varsa videoda gayet açık anlatılmış..
    Genel değerlendirmeye sonuna kadar katılıyorum oyunun tam hakkı 8,5..
    ben daha çok seslerini başarılı buldum oyunun..grafik için çokda hayal kırıklığına uğramadım ancak daha iyisini beklerdim..

• İnceleme başarılı.
    Temmuzdan sona alacağım, deli gibi kasmayın, beni bekleyin!!

• Ben çok beğendim diablo 3.Devrimsel yenilik yok demişsiniz ama action hause(yanlış yazdığıma eminim :D), coop modu ,item çeşitliği, skill sistemi bakın örnek olacak bir çok oyuna. Skill sistemi dedim çünkü bu sistemle istediğin kadar kombinasyonu istediğin zaman anında yapabiliyorsun.Kısacası ben çok beğendim diabloyu(kaçıncı kez söyledim bunu :D) buda pc oyuncularının şansı bence.

• Küçük bir düzeltme oyundaki item drop artışı infernoda başlamıyor. 60 levele geldikten sonra nightmare veya hell de olsanız dahi item drop rate artmaya başlıyor.(tabi mavi veya sarı mobları kesmeye başlıyınca)

• gökan abi hep beklemişimdir şöyle videodan önce kamera karşısına geçip meraba arkadaşlark ben gökhan yılmaz demeni çok mutluyum şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

F2P delileri ve yaşı 25'ten küçüklerin beğenmediği; ama kemikleşmiş Diablo tayfasının (ben de dahil) ayıla bayıla oynadığı aşikar. Metacritic ortalaması 89 olan oyuna ''çamur'' diyen zihniyeti de alkışlarla yaşatıyorum buradan:)

nedir bu sitede bir yaş muhabbeti dönüp dolaşıyor.
    oyunu beğenmek yaşa değil de zevke bağlı değil midir ?
    yaşı 20 den küçükler niye beğenmesin oyunu ? niye genelleme yapıyorsunuz yahu ?

• diablo 1 ve 2 yi de sevmemiştim. bunu da sevmedim. fanatikler kusura bakmasın ama hack and slash oyunlarının zamanı geçeli 20 yıl oluyor... eşya toplamak nasıl bir saplantıdır ? obsesif bir oyun bu yaw. 8,4 çok bile. yıl olmuş 2012, grafikler warcraft III ..

Yuh artık ya. blizzard sıçıp paketlese, gidip alacak millet 100 dolara.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.