Şimdi Ara

diablo 3 ve zorluk dereceleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğim kadarı ile 4 zorluk derecesi var normal nightmare hell inferno pekiiii

inferno hardcore nedir?

inferno normal mod falan damı var ki hardcore diye eklemişler

• quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

arkadaşlar bildiğim kadarı ile 4 zorluk derecesi var normal nightmare hell inferno pekiiii

inferno hardcore nedir?

inferno normal mod falan damı var ki hardcore diye eklemişler

inferno hardcore

hardcore olarak oynanan oyunun inferno seviyesinde oldugunu belirtmek amacı ile söylenen cümle
  • inferno hardcore'a kısaca "Aboww" mu desek...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

inferno hardcore'a kısaca "Aboww" mu desek...

"Arkana bakmadan koş" da diyebiliriz.
  • yani şunu sormak istiyorum inferno hqardcore var inferno normal demi var? yada nightmare hardcore? bu zorluk dereceleri kendi aralarında da ayrılıyor mu?
  • Bildiğim kadarıyla hardcore de karakterin ölünce tamamen ölüyor,o zamana kadar oynadığın herşey gidiyor.Başa dönüyorsun yani.

İnferno hardcore ise,inferno zorluk derecesine kadar karakteri hiç ölmeden gitmiş demek.
  • quote:

yani şunu sormak istiyorum inferno hqardcore var inferno normal demi var? yada nightmare hardcore? bu zorluk dereceleri kendi aralarında da ayrılıyor mu?

2 tane ana oyun modu var. Normal(softcore da denilir) ve hardcore. Hardcore oyun modunda karakterin ölürse tamamen silinir ve birdaha onunla oynayamassın.
    Bu iki seçenektede oyunun 4 zorluğunu oynayabilirsin (normal->nightmare->hell->inferno) Yani istersen hardcore karakterinle istersen softcore karakterinle infernoda oynayabilirsin. Hardcore inferno-normal inferno diye iki farklı bölge yok yani. Orda kullanılan Hardcore, inferno zorluğunda hardcore bir karakter ile oynadığını göstermek içindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Gölge Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hard core modu nasıl açıyoruz peki, yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

yani şunu sormak istiyorum inferno hqardcore var inferno normal demi var? yada nightmare hardcore? bu zorluk dereceleri kendi aralarında da ayrılıyor mu?

İnferno hardcore mod diye birşey yok.Hardcore herolar var.Oyuna başlarken alttan hardcore'u seçersen o hero hardcore statüsünde olur.Hardcore'un özelliğide oyunda öldüğünde o karakterin gerçekten ölmesi.Fazladan bir item veya exp bonus veriyor mu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

Hard core modu nasıl açıyoruz peki, yardımcı olurmusunuz ?

Normal modda herhangi bir karakteri 10 level yaptığınızda, hardcore mod açılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.