Şimdi Ara

Diablo 3 Update Sorunu Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Blizzard launcher : failed to download. if problems persist contact customer support hatasını veriyor launcheri açınca ne yapmalıyım bilemedim yardım lütfen



  • Dns yi normal yapıp öyle dene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanabeyli A kullanıcısına yanıt
    Hocam öylede denedim bir şey değişmedi malesef
  • Bundan önceki güncellemede ben öyle yapınca olmuştu. Demek ki senin problem farklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler selamınaleyküm ben diablo 3 Reaper of Souls'u yani expansion pakedini orjinal cd si ile aldım, kurdum, battle.net hesabı açmak gerekiyomuş herşeyi açtım. Oyunda da bi sıkıntı olmadı ama Skeleton King leveline geldikten sonra hiç görev yüklenmeyip oyundada hiç ileri gidemedim. Sonra oyunda upgrade now diye bi menü geliyo, tıklayınca beni blizzard'ın sitesine yolluyo, yok paypal'la alın 19euro ödemesini yapın falan gibisinden şeyler çıkıyo. bikere zaten orjinal almışım, internetten indirsem tamam demosu bu kadarmış diyecem ama orjinal cd alıp bide ödeme mi yapıcam üstüne yani? Update falan her yolu denedim ama çare bulamadım. Aynı dertten muzdarip olmuş olup düzeltebilen varsa lütfen cevaplasın abiler..
  • OPERATION BATTLEAXE O kullanıcısına yanıt
    Hocam bildirim gelince şaşırdım ta geçen sene açmışım konuyu 😁 Konu hakkında pek bot fikrim yok fakat cd orjinal olmayabilir emin mısınız orjinal olduğuna? Sitenin linkini atabilir misin? Bu arada yardımcı olamasamda senin için konuyu uplayayim dedim yani yardımcı olamazsam kusura bakma :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPERATION BATTLEAXE

    beyler selamınaleyküm ben diablo 3 Reaper of Souls'u yani expansion pakedini orjinal cd si ile aldım, kurdum, battle.net hesabı açmak gerekiyomuş herşeyi açtım. Oyunda da bi sıkıntı olmadı ama Skeleton King leveline geldikten sonra hiç görev yüklenmeyip oyundada hiç ileri gidemedim. Sonra oyunda upgrade now diye bi menü geliyo, tıklayınca beni blizzard'ın sitesine yolluyo, yok paypal'la alın 19euro ödemesini yapın falan gibisinden şeyler çıkıyo. bikere zaten orjinal almışım, internetten indirsem tamam demosu bu kadarmış diyecem ama orjinal cd alıp bide ödeme mi yapıcam üstüne yani? Update falan her yolu denedim ama çare bulamadım. Aynı dertten muzdarip olmuş olup düzeltebilen varsa lütfen cevaplasın abiler..

    battlenet accountunuzda aldıgınız keyı gırmenız gerekıyor

    sız trıal oynamıssınız
    trıal da s.kınge kadar gelır orada bıtırır oyunu

    https://eu.battle.net/account/management/


    sitesinde ADD KEY var

    oradan gırıs yapınız

    D3 trial yada beta olmayacak yanı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.