Bildirim
Diablo 3 - Rise Of The Necromancer hakkında
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Abi onun en kolay yolu bankayı arayıp euro kurunu kaçtan çeviriyorlar sormak. Her banka farklı çünkü. -
19.99 euroya battle.net üzerinden overwatch aldım garanti bankası kesilen tutar 81tl idi -
https://us.battle.net/d3/en/blog/20845159/rise-of-the-necromancer-pack-arrives-june-27-6-20-2017
ayrıca bu linktedede 14dolar olacağı yazıyor 14euro olsa bile 77tlden daha ucuza denk geliyor -
Ben hep battle.net'ten aldım oyunları fakat Türkiye'den bir firma daha ucuza sattı Diablo'yu ve Expansion'ı. Tekrar aynı hataya düşmeyelim diye bir fikir alayım dedim.
İlginiz için teşekkürler. Bekleyip göreceğiz o zaman. -
Battle.net'te şuan 14.99 euro yani 15 euro buda Türk Lirasıyla 60 tl eder ama bazı sitelerde 78 TL olarak görüyorum banada fazla geldi. -
Para istemeleri ayrı saçma, leş kur da ayrı bir dert.
Kısaca değmez. -
Battle.net üzerinden satışa çıktı mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Lickshoot
Battle.net üzerinden satışa çıktı mı?
Gece 1 de çıkıcak satışa -
an itibariyle battle.net ten (15 usd) 54tl na aldım
durnaplay de 87tl -
double mesaj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 27 Haziran 2017; 21:47:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: speedyDNA
an itibariyle battle.net ten (15 usd) 54tl na aldım
durnaplay de 87tl
Ben göremiyorum şu anda battle.net te. Siz Amerika'dasınız sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kheldar -- 27 Haziran 2017; 22:18:3 > -
regionu amerika yapıp satın aldım bende 14 dolardan bir sorun çıkar mı? -
Alttaki adresten 14.99$'a aldım. Bence 87 TL vermeyin, 53.71 TL ödedim.
https://us.battle.net/shop/en/product/diablo-iii-rise-of-the-necromancer
* Region'ı America yapmadan satın alabiliyorsunuz. -
Eu da oynayanlar için sıkıntı çıkmasın ? Daha önce benzerini wow game time almak için yaptığımda olmamıştı güç bela iade etmiştim.
Net bilgi varsa alayım hemen bende ?
Edit: 52 liraya aldım bende dayanamadım,sıkıntı yok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 28 Haziran 2017; 10:19:9 > -
Alsak mı ne yapsak ya ? Sıkılmayalım yine? -
Bende almayı düşünüyorum fakat amerikadan alanlar nasıl ayarlıyor battle.net üzerinden ?
Edit: Site üzerinden alışveriş yapmak gerekiyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 29 Haziran 2017; 1:31:38 > -
Us battle netten alayım diye niyetlendim ama 3d secure olayından banka izin vermiyor.Nasıl aşabilirim bunu sanal kart başvurusu ile mi ?Dün steam bugün bu sinir bozucu. -
Sanal kart çıkarıp alış veriş yapabilirsin. Garanti cep bank dan, oluştura bilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ceset patlatmak çok eğlenceli :) genel hatlarıylada eğlenceli olmuş karakter 50liraya kesinlikle değer tavsiye ederim.
Benzer içerikler
- golf battle arkadaş ekleme
- diablo 3 türkçe yama
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- gta 6 sızıntı
- gt 6 ne zaman çıkacak
- battleye nedir
- gta 6
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X