Şimdi Ara

DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.155
Cevap
21
Favori
84.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dnb

tabi usta şu anda dışarıdayım ama sen ekle akşam girmeye çalışacağım. psn id: DannyBThe7th

valla ben salak gibi hissediyorum kendim çünkü item farminge girerim diye craftingi master yaptım bugün. ve legendary itemlerin yarısını kendim yaptım 24 levelda +60 dex bonuslu eşyalarım var. bence hiç girme craftinge,boşuna para kaybı. şu anda bende silah olarak çeşit var,çok güzel damage olan silahlar yapabiliyorum ama armor için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

bu yüzden bi grup kurarsak silahları en azından bir yere kadar ben halledebilirim.

Legendary silahlari nasil yapiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talat2106 kullanıcısına yanıt
    crafting'te level atladıkça recipe'ler geliyor onlara uygun itemleri bularak silahları yapıyorsun
  • beyler bugün gece geleceğim dedim ama malesef acil bi işim çıktı. iletişimde kalalım yarın en kısa zamanda oynayalım,sabırsızlandım resmen kusura bakmayın bugü için,iyi geceler
  • PC'de iki defa bitirdim oyunu, lv. 53 karakter yaptım bir tane legendary eşya düşmedi. PS3 versiyonunda lv. 15'im iki tane legendary eşya düşmüş durumda. Tesadüf desem değil, arkadaşla oynuyoruz onda da 3 tane var. Oyunun eşya düşme oranları PC'den ciddi oranda farklı, bunda RMAH ve GAH'ın konsol versiyonlarında olmaması büyük etkendir sanırım. Ama oyun gerek zorluğunun konsolda arttırılmış olması, gerekse bu tip değişiklikler oyunu daha fazla oynama ihtiyacı hissettiriyor.
  • dostlar ben şu anda online'ım,isteyen gelsin beraber oynayalım
  • Oyun yarın ulaşıcak elime pc versiyonundan baya bi deneyimliyim paragon 85 tim en son . Katılmak isteyen yardım isteyen arkadaşlar olursa psn id : Beyaz480 ekleyin önümüzdeki 5 6 gün aralıksız online olucam
  • Oynamak isteyen var mı ?

• 1 saate giriyorum dostlar,oynama isteyen eklesin: DannyBThe7th
  • beyler selamlar,birşey soracağım izninizle.

şimdi diablo'yu macbook kullandığımdan dolayı oynayamadım ancak bayadır bekliyordum. 3 gün önce büyük bir hevesle aldım ve takıp oynadım. mükemmel sardı ama monkumu 30 level yaptım derken oyun bitti ve şu anda kızsam mı gülsem mi bilemedim. sorularıma geleyim;

1-diablo 3 diablo 3 dedikleri bu muydu? yani aynı oyunu,aynı hikayeyi 5 farklı zorlukta mı oynamak?
    2-bu oyunun sonu,amacı nedir? paragon hikayesi duydum araştırsamda anlamadım ama ne yani ne için oynuyoruz :) hikayeyi 1 defa oynadım biliyorum artık,neden daha zorda oynuyoruz?

lütfen yanlış anlamayın oyunu kötülemiyorum sadece anlamadım ve amaçsızca oynamak istemiyorum. cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • quote:

beyler selamlar,birşey soracağım izninizle.

şimdi diablo'yu macbook kullandığımdan dolayı oynayamadım ancak bayadır bekliyordum. 3 gün önce büyük bir hevesle aldım ve takıp oynadım. mükemmel sardı ama monkumu 30 level yaptım derken oyun bitti ve şu anda kızsam mı gülsem mi bilemedim. sorularıma geleyim;

1-diablo 3 diablo 3 dedikleri bu muydu? yani aynı oyunu,aynı hikayeyi 5 farklı zorlukta mı oynamak?
    2-bu oyunun sonu,amacı nedir? paragon hikayesi duydum araştırsamda anlamadım ama ne yani ne için oynuyoruz :) hikayeyi 1 defa oynadım biliyorum artık,neden daha zorda oynuyoruz?

lütfen yanlış anlamayın oyunu kötülemiyorum sadece anlamadım ve amaçsızca oynamak istemiyorum. cevaplar için şimdiden teşekkürler

Oyun diablo yu kesip geçmek değil, oyunda tüm zorluklarda bitirirken full en gelişmiş setin silahın olacak kolay da olmuyor, paragon seviyesi de 60+ seviyeler dex int str gibi statları verebiliyosun.pvp modu olacak ilerde kastıklarınla rakiplerin karşıdında yüzleşicen ha oyun kolay geldiyse herhanhi bi quest menüsnde master 3 zorluğunu seçip başlamanı öneririm

• hah abi tma bunu soruyordum aslında.. pvp var ise oynanır hatta saatler geçirilir en azından belli bir amacı var,item dizmek.

ancak bir sorum var. şimdi bilgisayardaki faciayı biliyorsun,10 euro veren deli bir çar diziyor. eğer böyle bir ortamda pvpye girersek oyun knight online'a dönmez mi?

oyun kolay değil,sadece hep aynı yeri oynamak mantıksız geldi :))
  • quote:

hah abi tma bunu soruyordum aslında.. pvp var ise oynanır hatta saatler geçirilir en azından belli bir amacı var,item dizmek.

ancak bir sorum var. şimdi bilgisayardaki faciayı biliyorsun,10 euro veren deli bir çar diziyor. eğer böyle bir ortamda pvpye girersek oyun knight online'a dönmez mi?

O 10 dolar verip item dizme olayı konsollarda yok hocam
  • quote:

hah abi tma bunu soruyordum aslında.. pvp var ise oynanır hatta saatler geçirilir en azından belli bir amacı var,item dizmek.

Konsolda parayla alınıp satılan birşey yok herkes hakkıyla kasıp dizecek karakterini, ayrıca her oyunda eşyalarla harita ve yaratıkların yerleri değişir diablo nun klasiğidir bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zavalliya bi yardim edecek yokmu ya. collu bolumde kaldim tek basima yapamiyorum oyunuma girende yok.

• Arkadaşlar oyunda co op var sanırım? Peki pvp vs. Var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: iGorgonov

Arkadaşlar oyunda co op var sanırım? Peki pvp vs. Var mı?

Uk psn den demosunu indirip bakın

• Şuan oynuyoruz demosunu :) pvp vs full'ünde var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: iGorgonov

Şuan oynuyoruz demosunu :) pvp vs full'ünde var mı?

Pvp henüz eklenmemiş düel var onun yerine şimdilik.

• Daha omce hic diablo oynamamis biri olarak demosunu az once bitirdim oyunun coop gideri war oynatir kendini

• Şuan demoyu oynuyorum felaket sardı oyun çok iyi olmuş yani günlerimi saatlerimi alacak cinsten olmuş. Kardeşlik yapan olursa pm.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.