Şimdi Ara

Diablo 3 Loot ve PvP uu beybii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Due to player feedback they are upgrading legendaries. Bu kısmı anladık yeni legendary ler geliyor
    They are adding a whole bunch of new loot technology so they can do some "crazy stuff" with legendaries. Bu yeni loot teknolojisi beni baya kıllandırdı :| Net bilgi yok
    They want to legitimize PvP in Diablo III. PvP için skillere büyük ihtimalle ayar çekilecek, itemlerede olabilir net bilgi yok
    Pvp will take place as an arena team deathmatch. Arena team deathmatch geliyooooooooooooooooooorr
    You can form a team of 4 players or use the match making system to be put on a team of 4. 4v4 kapışmaca
    Matches will be about 10 minutes long, team with the most kills wins. Maçlar ortalama 10 dakika sürüp en çok kill i alan kazanacak
    Will be cool arean style with a lot of fast action, quick respawning, and announcer calling out kills. Hızlıcanak olacak pata küte, adam öldürdüğünde ekranda haykıracak işşallah dota gibi olmaz :D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_p6wkgBAitk

Video yu açıyoruz ardından 2:00 ve 11:29 Jay Wilson insanının olduğu yerleri izliyoruz

PvP Title

Title_Lvl10_Male Sir {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl15_Male Baron {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl20_Male Count {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl25_Male Duke {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl30_Male Lord {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl40_Male King {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl50_Male Defender {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl60_Male Champion {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl70_Male Guardian {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl80_Male Conqueror {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl90_Male Destoryer {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl100_Male Avenger {PLAYER_NAME}
    Title_LvlMax_Male Patriarch {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl10_Female Dame {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl15_Female Baroness {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl20_Female Countess {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl25_Female Duchess {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl30_Female Lady {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl40_Female Queen {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl50_Female Defender {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl60_Female Champion {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl70_Female Guardian {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl80_Female Conqueror {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl90_Female Destoryer {PLAYER_NAME}
    Title_Lvl100_Female Avenger {PLAYER_NAME}
    Title_LvlMax_Female Matriarch {PLAYER_NAME

10: [player name] Mr.
    15: [player name] Baron
    20: [player name] Earl
    25: [player name] Duke
    30: [player name] noble
    40: [player name] King
    50: [player name] Defender
    60: [player name] Warrior
    70: [player name] Guardian
    80: [player name] Conqueror
    90: [player name] Destroyer
    100: [player name] Avenger
    Highest ranking: [player name] Bishop

Female
    10: [player name] Ms.
    15: [player name] Baroness
    20: [player name] Countess
    25: [player name] Duchess
    30: [player name] lady
    40: [player name] Queen
    50: [player name] Defender
    60: [player name] Warrior
    70: [player name] Guardian
    80: [player name] Conqueror
    90: [player name] Destroyer
    100: [player name] Avenger
    Highest ranking: [player name] female bishops

Kaynak:http://www.diablofans.com/news/1285-jay-wilson-on-pvp-and-legendaries-inferno-booster-pack-giveaway-guide-for-crafting-chest-armor-and-1000000-gold-witch-doctor-build/

Edit: PvP Title, Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shimmy -- 23 Temmuz 2012; 21:18:33 >

• Jay 11. dakikanın sonuna doğru çıkıyor :)

Ayrıca kim bilir ne zaman gelecek, en çok beklediğim şey PvP. Umarım bir kaç tane PvP arenası olmaz, ne kadar çok ve farklı olursa o kadar iyi biz oyuncular için.
  • Yalnız Bu Arenalarda Kim Neye Gere Karşı Karşıya Gelecek. Şimdi Bir KingKongor ile Karşılaşmak İstemez İnsan Veya Insane Gear Sahibi Biriyle. Bunu Konuda Merak İçerisindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

Yalnız Bu Arenalarda Kim Neye Gere Karşı Karşıya Gelecek. Şimdi Bir KingKongor ile Karşılaşmak İstemez İnsan Veya Insane Gear Sahibi Biriyle. Bunu Konuda Merak İçerisindeyim

Aynen ben de onu merak ediyorum sistem üstümüzdeki gearları nasıl hesaplayacak acaba karşılaştırma yapmadan önce.
  • WoW'daki gearlvl mantığıyla işler herhalde 80k dps li 50k hp 800 resi li adamla bizi bir tutmazlar sanıyorum :D Gerçi WoW'daki token sistemini getirseler çok tatlı olur bence mesela 5 buff ile boss kesip % bilmem kaç ihtimal token düşürüp gidip PvP set parçası alıcaksın yoksa sabaha kadar dayak yiyip sinirden soluğu RMAH da alma ihtimali var :D Oyuncular zaten yenilik için blizz'in ağzına bakıyorlar şimdilik geçiştirmelik bir sistem koyarlar sonra sanırım pvp setini falan bir şekilde ayırırlar yoksa kim ister DH'dan ağzının ortasına 200k crit yemek ?

• İzlemeyen yoktur gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

quote:

Orijinalden alıntı: Shimmy

WoW'daki gearlvl mantığıyla işler herhalde 80k dps li 50k hp 800 resi li adamla bizi bir tutmazlar sanıyorum :D Gerçi WoW'daki token sistemini getirseler çok tatlı olur bence mesela 5 buff ile boss kesip % bilmem kaç ihtimal token düşürüp gidip PvP set parçası alıcaksın yoksa sabaha kadar dayak yiyip sinirden soluğu RMAH da alma ihtimali var :D Oyuncular zaten yenilik için blizz'in ağzına bakıyorlar şimdilik geçiştirmelik bir sistem koyarlar sonra sanırım pvp setini falan bir şekilde ayırırlar yoksa kim ister DH'dan ağzının ortasına 200k crit yemek ?

Blizzartın amacı zaten RMAH dan item sattırmak.

Buna kesinlikle katılmıyorum şu ana kadar RMAH tan item almadım, alma ihtiyacı dahi duymadım. Tüm online oyunların zaten farklı kanallar aracılığı ile bir pazarı vardı gold'u olsun itemi olsun blizz sadece buradaki pazarda benim elimde olsun istedi. Elindeki makul gold ile oyunda ilerleme kaydedemiyorsan bir yerlerde yanlış yapıyorsundur. Üstüne über gear olanlar adamları örnek alalım, bir kongor bir kripp gidip rmah'tan mı dizdiler o gearları? Adamlar güne 8-10 saat farm yaparak yaptılar bunları. oyun çıkalı 2 ay olsa en basitinden 60*8= 480 saat bu oyunu oynamışlar 200 saat ortalama ile bu adamlarla rekabet içine girmeyi düşünmek bile komik olur. Gear olarak bu açığı sende bu kadar süre oynayarak kapatabilirsin olmadı RMAH a basarsın canlıyı 50 saatte aynı geara sahip olabilirsin RMAH olmasaydı da farklı kanallar aracılığı ile bu gearları alabilecektin değişen tek şey blizzin de artık buradan ekmek yemek istemesi ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.1 de gelicek arena, daha 1.4 gelmedi. çok beklersiniz. arena oyun çıktıktan 1 bilemedin 1.5 ay sonra çıkmalıydı fakat açgözlülükleri yüzünden panda ile çakışmasın diye oyunu erken çıkardılar. şimdi de oyunun neresinden tutsan orda patlıyor neyi düzelteceklerini şasırdılar
  • Pvp geldiği zaman skillerde oynama yaparlar,örneğin barbarların wrath of the berserker skiline el atarlar heralde.15 saniye boyunca arenayı turlamak zorunda kalırız çünkü.

Gerçi 1v1 olmayacak heralde,pek sıkıntı olmaz o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 23 Temmuz 2012; 23:21:32 >
  • Yeni bug'lar yeni heyecanlar; uu beybii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

1.1 de gelicek arena, daha 1.4 gelmedi. çok beklersiniz. arena oyun çıktıktan 1 bilemedin 1.5 ay sonra çıkmalıydı fakat açgözlülükleri yüzünden panda ile çakışmasın diye oyunu erken çıkardılar. şimdi de oyunun neresinden tutsan orda patlıyor neyi düzelteceklerini şasırdılar

Kendi adıma konuşayım, WD 196 saat DH 130 saat Barb 46 Saat totalde ettimi sana 176 hadi bunun 50 saati sıkıntıdan patlasam kaldı sana 126 saat zaten piyasada PC oyunu kıtlığı var şöyle elle tutulur adam gibi oyun yok! Neyse sadede geleyim verdiğim paraya tekabul edecek ve beni 126 saat pc başında tutabilecek tek oyun var oda Skyrim zaten oda mevcut elimde birde RMAH tan gelen parayla ahım şahım ışıklı yanarlı dönerli olmasada klavyemi mouseumu kulaklığımı yeniledim oyunun parasını çıkardım daha ne isteyim ben bu oyundan? Etinden sütünden yararlanmışım oyunun bundan sonra gelecek extraları bana kardır ve extraları bekliyorum. Böyle bi blizz yetkilisini taksimde sallandırsak moduna girdiğine değmez zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

İzlemeyen yoktur gerçi

Benim tarayıcıda mı sorun var anlamadım, video forum.donanimhaber ve resim.donanimhaber'de girince görülmüyor, telefondan girince anca gördüm videoyu.

• quote:

1.1 de gelicek arena, daha 1.4 gelmedi. çok beklersiniz. arena oyun çıktıktan 1 bilemedin 1.5 ay sonra çıkmalıydı fakat açgözlülükleri yüzünden panda ile çakışmasın diye oyunu erken çıkardılar. şimdi de oyunun neresinden tutsan orda patlıyor neyi düzelteceklerini şasırdılar
    1 veya 1.5 ay sonra pvp ? lol
  • RMAH'tan item almayı zorunluluk olarak görenler, beceriksizlerdir.
    Yok Blizzard herkesi RMAH'tan item almaya zorluyormuş.

Iyi ki sizin gibi düşünenler var,
    ama en çok sizin gibi düşünen ve parası olanların var olması bizim hoşumuza gidiyor RMAH satıcıları olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenVarg

RMAH'tan item almayı zorunluluk olarak görenler, beceriksizlerdir.

ama en çok sizin gibi düşünen ve parası olanların var olması bizim hoşumuza gidiyor RMAH satıcıları olarak.

Burda arkadaşı destekliyorum diyeceğim ama yarısını, gerçek parayla item alan enayidir zaten ama diğer türlüsüne gerek var. Ama bi ara bana bi item düşmüştü bi süre RMAH'ın yüzüne bakmadım.

Not: Gerçek troll yukarda beyler, dikkatli davranın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amrothrim -- 24 Temmuz 2012; 19:31:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

İzlemeyen yoktur gerçi

Videodan az çok bişey anladıysam o da wizardlar baya iş yapıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amrothrim

quote:

Burda arkadaşı destekliyorum diyeceğim ama yarısını, gerçek parayla item alan enayidir zaten ama diğer türlüsüne gerek var. Ama bi ara bana bi item düşmüştü bi süre RMAH'ın yüzüne bakmadım.

2 fanboy çıkmış meydaneeee ikisi de birbirinden şahane

• çok havalı oldun arkadaşım bunu söyledikten sonra valla bize laf söylemek düşmez artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amrothrim

quote:

2 fanboy çıkmış meydaneeee ikisi de birbirinden şahane

Çoluk çocuk yorumu yapmayın şuralara.

• Artık şu forumda fanboymuş troll müş muhabbetini kesin bir zahmet. Kimse bu tarz yazıları burada okumak istemiyor. Kişisel atışmalarınızı özelden yapın. Oyunu beğenen oynar beğenmeyen oynamaz bırakır bakar işine. Burada gelip aynı şeyleri sürekli yazmayın. Oyunu beğenmemiş olabilirsiniz hatta Blizzard tan nefret ediyor olabilirsiniz ama lütfen oynayan arkadaşlara saygı gösterin. Olumlu veya olumsuz birşeyleri kabul ettirmeye çalışmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.