adresinde site üzerinde gizlenmiş itemleri toplamak ve bunlardan kazanılan puanlar karışılığında verilecek keyler üzerinde kurulu bir maymun etme sistemi.
itemleri bulanlar aslında yerlerini paylaşabilirlerse güzel olabilir.
adresinde site üzerinde gizlenmiş itemleri toplamak ve bunlardan kazanılan puanlar karışılığında verilecek keyler üzerinde kurulu bir maymun etme sistemi.
bol şans.
Sadece Yeni Zelanda adresliler için yazıyor şartlarında.
evet yeni zelanda adresi istiyormuş gözden kaçırmışım. o zaman maymunluğa proxy işi de girmiş olsun.
d3db de 4 key gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: Genserico
d3db de 4 key gitti.
Çıkmıyor arkadaş, çıkmıyor işte. Zaten hep şanssızımdır bu konularda. Bir kere de talih gülse bana ne olur. Çok istiyorum halbuki D3 beta keyini. Daha önce çekilişlere hep "amaaan olursa olur" diye katılırdım. Bunu gerçekten istiyorum olmuyor... Olmuyor
Beyler hadi key çıktı diyelim, alan var mı bunu ? Kaça gider yani :P
quote:
Orijinalden alıntı: paxal
Bende 25 TL ye gideri olur gibi düşünüyorum da hani ben key için oraya buraya baş vuruyorum tamam birisi key satsa iyi güzelde 50 tl yede almam ki be arkadaş oyunu zaten 50 lıraya alıcam :D
quote:
Orijinalden alıntı: QuickTR
quote:
Bende 25 TL ye gideri olur gibi düşünüyorum da hani ben key için oraya buraya baş vuruyorum tamam birisi key satsa iyi güzelde 50 tl yede almam ki be arkadaş oyunu zaten 50 lıraya alıcam :D
Yabancı forumlarda 50-60 euro'lardan bahsediliyor diye duymuştum
hayatta okadar para vermem
quote:
Orijinalden alıntı: QuickTR
quote:
Valla dostum o oyunun orjinalini 50 liraya bul bana 25 lira + sana vericem aha bak burayada yazdım.
Firefox'a reload every eklentisini yükledim, 10 saniyede bir reload yapıyo d3db'de. Bakalım ne olacak. Hiç umudum yok ama
Bu günde hiç tık yok oysa araldan ümitliydim.
Evet gene kesat bir gün. D3sanc ta bugün mü açıklanacaktı?
swagvault.com dan direk tarih alın arkadaşlar kafam rahat ne zaman oynayacağım belli farklı mail adreslerinden kayıt yaptırarak istediğiniz kadar alın. Diablo 3 konusunda arkadaşlar anlatmış hiç gerek yok strese
Diyaluğa bak ya... Sonradan monoloğa dönmüş tabi ama inşallah Aral bu herife vermez key falan...
Furkan Kurtuluş: bu beta key ne işe yarıyor acaba Sayın Aral Game 31 minutes ago · Like ARALGAME: @Furkan Kurtuluş, Kapalı beta sürecinde bulunan Diablo 3 oyununa katılımı sağlıyor. 19 minutes ago · Like Furkan Kurtuluş: yani kazanırsam ps 3ten beta diablo oyanyabilirim öylemi 15 minutes ago · Like ARALGAME: Diablo 3 PC uyumlu bir oyundur. 12 minutes ago · Like Furkan Kurtuluş: hee 11 minutes ago · Like Furkan Kurtuluş: bu beta key le pcden mi oynuyoz yani 11 minutes ago · Like
quote:
Orijinalden alıntı: theFaLLeN
Diyaluğa bak ya... Sonradan monoloğa dönmüş tabi ama inşallah Aral bu herife vermez key falan...
Furkan Kurtuluş: bu beta key ne işe yarıyor acaba Sayın Aral Game 31 minutes ago · Like ARALGAME: @Furkan Kurtuluş, Kapalı beta sürecinde bulunan Diablo 3 oyununa katılımı sağlıyor. 19 minutes ago · Like Furkan Kurtuluş: yani kazanırsam ps 3ten beta diablo oyanyabilirim öylemi 15 minutes ago · Like ARALGAME: Diablo 3 PC uyumlu bir oyundur. 12 minutes ago · Like Furkan Kurtuluş: hee 11 minutes ago · Like Furkan Kurtuluş: bu beta key le pcden mi oynuyoz yani 11 minutes ago · Like