Arkadaşlar, Diablo 3 gördüğüm kadarıyla çok fazla internet kullanımı yapıyor.Benim kota buna dayanmayacak.Bazı önerileriniz var mı kullanımı düşürmek için?Bir yerde okumuştum peer to peer diye bir ayar varmış onu kapatmam lazımmış ama o ayarın nerde olduğunu bulamıyorum.Anlayacağınız internet kullanımını azaltmak için yardımınız gerek.
Diablo Launcher'ı aç, Options -> Downloader Preferences'a tıkla orda Peer-to-Peer var ama bunun ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
P2P olayı sadece indirirken diğer indiren kişilerden de yararlanıyorsun/onlara yararın oluyor, torrent gibi yani.
Zaten söyledikten sonra buldum.Peer to peeri ama kullanım hala oldukça fazla.1 saat 50 mb götürüyor.4gb kota olsa bununla 40 saat oynayabilirim.Ki bu da iki kişi oynuyor 20şer saat aslında ne kadar da az ki daha interneti aileden biri de kullanıyor.Aynı evden 2 bilgisayar olunca iyice sarpa sarıyor işler.Kısacası halim yavan zaten patchler var her şeyle birlikte 2 gb götürdü.2-3 günlük kullanım 2.50gb zaten 3 gb kota kalmıştı 500 kaldı.İçinden çıkamadım işin.