Şimdi Ara

diablo 3'e dişli rakip (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

Diablo candır, rakip olabileceğini düşünmüyorum.

yemisim diabloyu kendinden soguttu iyice. her trlü oyun oynarım yani. gına geldi artık. bi ara hellgate london vardı. oda iyidi :)

Beklemek insanı sıkıyor evet:D önemki olan çıkınca bekleneni vermesi ozman pişman olmuyor insan bekledigne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realsadness -- 13 Kasım 2011; 10:50:28 >
  • Şu Diablo tabunuzu yıkın artık arkadaş tabiki bu oyun diablo'ya rakip olabilir.Bizde oynadık (oynuyoruz) yıllardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper.K

Şu Diablo tabunuzu yıkın artık arkadaş tabiki bu oyun diablo'ya rakip olabilir.Bizde oynadık (oynuyoruz) yıllardır.

Ola bilecek potansiyelde diblo severler denemeli çıkınca çeşitlilik güzeldir
  • Arkasında ncsoft gibi bir marka var ben kesinlikle bu oyunun rakip olabileceğini düşünüyorum hafife alınmasa iyi olur
  • diablo 3 beklemekle geçti ömrümüz ama ona alternatif olabilecek oyunlarında bekletme konusunda di3 ten pek farkı yok..grim dawn falanda d3 ile yarışıyor gecikmedeki bu oyunun çıkması daha bayaaa bi sürecek sanırım..gerçi beklemeyip ne yapacağız ? kendim oyun yapsammı ki ? tam kafama göre şöyle :)
  • Diablo ya rakip?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi born2bemad -- 18 Kasım 2011; 10:32:18 >
  • mmorpg deilmi line age niye diabloya rakip olmaya çalışsınki ? diablo mmorpg mi
  • Harika görünüyor.. Atmosfer güzel olacak belli. Vuruş hissi de çok iyi olursa bu oyun coşturur..
  • videoyu izlemeden yorum atmıştım videoyu izledikten sonra oynanışı en zevkli olanı savaşcı heralde diyorum :d
  • Diablo zaten ağır bir tehdit altında, tahtı fena şekilde sallanıyor, yakında kıç üstü düşecek yere. Depremi yapacak oyun da Path of Exile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

Diablo zaten ağır bir tehdit altında, tahtı fena şekilde sallanıyor, yakında kıç üstü düşecek yere. Depremi yapacak oyun da Path of Exile.

Path of Exile Beta üyesi olarak diyebileceğim tek şey , oyun ancak Diablo'yu gıdıklar ...
    Amaç zaten Diablo'ya rakip olmak değil , Diablo fanlarına yeni bir şeyler sunmak ...
  • d3'e hiçbir rpg rakip olamaz bence
  • path of exile gerçekten hosuma gıttı o mağradaki yerdeki sular yaratıkların ıgrencliği (çizimler falan güzel ama iğrenc ahtapot gıbı ıy) acayip hoş

ama diablo bu oyunların ağabeyi ağababası :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

d3'e hiçbir rpg rakip olamaz bence

diablo rpg mi de rakip olma ihtiyacı duyulsun.
  • Diablo3 faciasından sonra bu oyunu beklemeye başladım. 2014te çıkıcakmış fena durmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.