Şimdi Ara

Diablo 3 Bölge sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar battlenet hesabımda bulunduğum ülkeyi Türkiye olarak seçtiğimden fiyatlar euro olarak görünüyor. Daha ucuz olduğu için store'da North America bölgesini seçip dolar üzerinden oyun alıyordum. Şimdi Diablo 3'ü de öyle almak istiyorum ama site beni otomatik olarak eu store'a yönlendiriyor. Diğer oyunlarda olmuyor bu durum, bir tek D3'te var.

Bunun nedenini bilen var mı? İleride oyun çıktıktan sonra US store'dan oyunu dolar üzerinden alamayacak mıyız?

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Arkadaşlar battlenet hesabımda bulunduğum ülkeyi Türkiye olarak seçtiğimden fiyatlar euro olarak görünüyor. Daha ucuz olduğu için store'da North America bölgesini seçip dolar üzerinden oyun alıyordum. Şimdi Diablo 3'ü de öyle almak istiyorum ama site beni otomatik olarak eu store'a yönlendiriyor. Diğer oyunlarda olmuyor bu durum, bir tek D3'te var.

Bunun nedenini bilen var mı? İleride oyun çıktıktan sonra US store'dan oyunu dolar üzerinden alamayacak mıyız?

Diablo III şu an için region free olarak çıkıyor. Ama blizzard bu durumu değiştirme hakkını saklı tutuyor. Yarın öbür gün region lock yaparsa, amerika serverların'da kalırsın.
  • Çünkü Diablo III region free oyun, serbestçe istediğin yerden alabilseydin fiyatlardan dolayı herkes amerika'dan alırdı.Ondan izin vermiyorlar.

Dolayısıyla battlenet hesabınızdan değil, US menşei başka bir siteden US key alabilirsiniz ama hesabınız Türkiye olduğundan BENCE US key'i kabul etmeme ihtimali olabilir.

Şahsi fikrimdir netlik kazanmasını veya somut örneklerini bekliyoruz.
  • Şimdi hocam region free olması serverlarla mı alakalı yoksa keyler de mi öyle? Yani ben buradan kutulu D3 aldığımda US Battlenet hasabımda ekleyebilecek miyim?

Sanırım bu soruların cevabını oyun çıktıktan sonra anlayacağız ama bu konu ile ilgili bilginiz var mı?
    Diablo 1 çözüm ve görevler
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Şimdi hocam region free olması serverlarla mı alakalı yoksa keyler de mi öyle? Yani ben buradan kutulu D3 aldığımda US Battlenet hasabımda ekleyebilecek miyim?

Sanırım bu soruların cevabını oyun çıktıktan sonra anlayacağız ama bu konu ile ilgili bilginiz var mı?

Eklersin sorun olmaz. Ama dediğim gibi key'in lokasyon bilgisini onlar veritabanlarında saklıyorlardır. Yarın bir gün region lock'a dönerse keyinizi aldığınız yere göre sizi kitleyeceklerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.