abimin cd lerini karıştrrken diablo 2 yi buldm daha once hiç rpg oynamadam bakiim diablo2 yi oyniim dedim yükledm pc min ozellikleri fena sayılmaz en azından diablo 2 yi yer yutar yani dogal olarak oyunu yükledm yukledikten sonra crack te yaptm ancak açılmıo tam girerken atıo grafik ayarını 2d yaptm o zaman girio ama çok kötü gözüküo ne yapacagmı bilen biri yardm edeblrse çok sevinirm (3d olarak oynamak istiorm yani) .. bide ayrıca bana rpg oyunu tavsiye edebilirmisniz daha once oynamadm hiç rpg ve online oynamak istemiorm şmdilik ole kendi kendime oynayacagm bişiler olsn . şmdiden çook teşekkürler .....
yaw 2 gün oldu 20 kişi okumş bilmio msnz hiçbiriniz nasıl çözebilecegimi bi yardım ediverin ya .
Bende de çalışmıyordu expansionı kurduktan sonra rahat çalıştı. Hem de 800*600 çözünürlük desteği de var.
ya expansion da hiç bi arkadaşmda filan kimsede yok o kadar sene onceki oyun cd cide de yok ne yapiim bilmiorm bulabilecegim bi yer varsa özel mesaj atarsanz çok sevinirm teşekkürler şmdiden ..
bak grafiği 3d yap sonra oyunu kurduğun yerde "game" diye bi dosya var onu açınca açılır oyun bende öle oldu en azından ama bnmki orjinal