Şimdi Ara

DH Yurt Dışında Eğitim Görenler Kulübü ! 13 Ülke 37 Öğrenci ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
17.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UP !
  • Güncel..
  • Tamam arkadaşlar GÜNCEL de ne için güncelliyoruz?

Bu arada aklıma gelmişken yazayım hem muhabbet olsun hem de tartışılacak bir şey olsun.Viyana'daki bachelor eğitimini bitirdikten sonra Amerika'daki üniversitelerde master için okumayı düşünüyorum.Ders notu olsun,yıllık ücret olsun,üniversiteler hakkında bilgi olsun kısaca bir özet geçecek arkadaşlar varsa gerçekten makbule geçer.
  • Konunuzu hem hortlatayım hem de yararı olur belki;
    Fikir edinmek isteyenlerin çoğu soru soruyor burada ama netten bakan pek yok sanırım. Örneğin,http://www.elt.com.tr burada baya bilgi var.
    Bir de arkadaşlar bunun gibi siteler paylaşırsanız size sorulan soruları biraz azaltabilirsiniz. Selamlar.
  • Bende vardım ama 1 sene oldu geri geleli :) Erasmus'la gitmiştim.

Saimaa University Of Applied Sciences-Hospitality And Hotel Management Imatra,Finland

9 ay kaldım.Finlandiya ile ilgili sorusu olan ve merak ettikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım.
  • Bende Roosevelt university'den kabul aldım. nasipse mba yapıcam. beninde ekleyebilirsin.

bide şu vizeyi halledebilseydim, imanım gevredi ne kadar zor birşeymiş
  • @OrcsCaptan

Sana ve diger ABD uni.lerinde okuyan arkadaslara bir sorum olacak. Bende yurt disinda okudum ama ABD degil. Simdi oradaki uni hayati hani su bizim filmlerde gordugumuz turden bir hayat mi? Cok merakediyorum. Hani su road trip tarzi falan mi
  • Güncellenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Güncellenmiştir.

Hocam hep ilgimi çekmiştir amerika.Ben de geçen yıl almanyadaydım lisans eğitimi için ama amerikayı bir türlü göze alıp gidemedim.
    Başka arkadaşların da ilgisini çekecekdir eğer bu konuda kaldığiniz yerin,okulun,sokaklarin,kafelerin resimlerini paylasirsaniz konu baya ilgi toplar
  • Var mı başka yurtdışında eğitim gören ?
  • Kıbrıs olurmu

BEN = Near East University - Computer Engineering

Ev Arkadaşım(nick: emir*) = Near East University - Veterinerlik

• Eğitim Bilimleri alanında yüksek lisans yapmak istiyorum fiyat ucuz olacak yök denkliği alacam kim yardımcı olacak
  • Bulgaristan - UFT - Tourism
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Var mı başka yurtdışında eğitim gören ?

sonunda gelebildim, chicago downtown'da dolaşmak şimdilik çok güzel bir duygu bakalım okul başladıktan sonrada aynı şekilde zevk alabilicekmiyim
  • Soru sorulmuş ama cevaplanmamış yukarda sadece güncel yazılmış.Benim de merak ettiğim şu ABD de en ucuz okullar ne kdar yıllık
  • ABD/California

Arnold O. Beckman High School.

SAT bitince , insallah girecegim universite ile editleriz.
  • University of Food Technology-Automation engineering

Университет по хранителни технологии УХТ (UFT)

Bulgaria/Plovdiv.
  • resimlerde bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

University of Food Technology-Automation engineering

Университет по хранителни технологии УХТ (UFT)

Bulgaria/Plovdiv.

Oo bi kız arkadaşımda aynı bölümü Angel Kınchev'de okuyor.

Göçmenlik varmı yoksa Türkiye Türklerindemisin brat?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.