Şimdi Ara

DH YÖNETİMİNİ NASIL BULUYORSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH YÖNETİMİNİ NASIL BULUYORSUNUZ

(En Son Oy Tarihi: 17.12.2005)
Giriş
  • Arkadaşlar sizce dh yöneticileri nasıl özellikle üyelerin istek ve önerilerine yaklaşımları hakkında görüşlerinizide almak istiyorum.abi hemen müdahele edip silinmezse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horikos -- 13 Aralık 2005, 11:47:59 >

• benim bulmama gerek yok gerektiğinde onlar beni buluyo
  • ilk yorum benden bu topici açarken bile silinecek yada ceza alacam korkusuyla açıyorum , çünkü ben yönetimin katı ve duyarsız uygulamalarına çok fazla rastlıyorum diyalog kurmak yerine hemen kestirip atıyorlar genelde özelliklede mewlüt arkadaşımız birilerinin canını yakmayı çık seviyor.Daha fazla ifade özgürlüğü ve daha az müdahele istiyorum.
  • hemen başladık cıvıtmaya
    quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

benim bulmama gerek yok gerektiğinde onlar beni buluyo
  • Elimle koymuş gibi...
  • ÇOK İLGİLİ VE MÜKEMMEL
  • quote:

Orjinalden alıntı: drony

ÇOK İLGİLİ VE MÜKEMMEL

Düdük makarnasının basicte ifade edilemeyen şekli seni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunu Türkiye'de yapsanıza
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: drony

ÇOK İLGİLİ VE MÜKEMMEL

Reklam yapma

• aha hakaret
  • Ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarına inanıyorum
  • topici 51 kişi okumuş ama 4 kişi yorum yapmış biride yönetimden oy kullananlarsa 1o kişi yani insanlar böyle bir topice yorum yazmaya bile korkar hale gelmişler ya okuyup geçiyorlar yada gizlice oy veriyorlar nedenide bence ceza alma korkusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horikos -- 13 Aralık 2005, 12:31:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: horikos

topici 51 kişi okumuş ama 4 kişi yorum yapmış biride yönetimden oy kullananlarsa 1o kişi yani insanlar böyle bir topice yorum yazmaya bile korkat hale gelmişler ya okuyup geçiyorlar yada gizlice oy veriyorlar ndenide ceza alma korkusu

Bence senin Pier' e yazdığın mesajı okuduktan sonra mesaj yazmaktan vazgeçtiler gibime geliyor.
  • yok canım
    quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

topici 51 kişi okumuş ama 4 kişi yorum yapmış biride yönetimden oy kullananlarsa 1o kişi yani insanlar böyle bir topice yorum yazmaya bile korkat hale gelmişler ya okuyup geçiyorlar yada gizlice oy veriyorlar ndenide ceza alma korkusu

Bence senin Pier' e yazdığın mesajı okuduktan sonra mesaj yazmaktan vazgeçtiler gibime geliyor.
  • ne korkacaklar ceza almaktan çok çok giremezler bidaha...başka forummu yok sanki

kaybeden onlar olur ii davranmazlarsa...bence habire onun bunun msjını sileceklerine biraz daha anlayışlı ve şeffaf olmalılar..çünkü biz onların müşterisi sayılırız ve müşteri memnuniyeti önemlidir
  • quote:

topici 51 kişi okumuş ama 4 kişi yorum yapmış biride yönetimden oy kullananlarsa 1o kişi yani insanlar böyle bir topice yorum yazmaya bile korkar hale gelmişler ya okuyup geçiyorlar yada gizlice oy veriyorlar nedenide bence ceza alma korkusu

Forum kurallarına uyulduğu sürece kimseye ceza verilmez. Bizde ceza vermeye bayılmıyoruz ama forumun aksamadan devam etmesi için bazı yaptırımlar zorunlu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muaddib

ne korkacaklar ceza almaktan çok çok giremezler bidaha...başka forummu yok sanki

kaybeden onlar olur ii davranmazlarsa...bence habire onun bunun msjını sileceklerine biraz daha anlayışlı ve şeffaf olmalılar..çünkü biz onların müşterisi sayılırız ve müşteri memnuniyeti önemlidir

@drony nin dediği gibi ceza vermeye bayılmıyoruz ama gereken müdahaleleri yapmaktan da çekinmiyoruz.
    Kimsenin emek vererek yazdığı bir mesaj silinmemiştir, eğer silindiyse mutlaka belli bir açıklaması da vardır.

Tabi ki sizlerin memnunuyeti önemli ama bunu konmuş belirli kurallar içerisinde yaptığımız sürece zaten problem yok. Ama yaptıklarıyla başka üyelerin mutluluğunu ve huzurunu bozan bir davranış, mesaj varsa tabi ki silinecektir yada ceza alacaktır.

Daha ne kadar şeffaf olabiliriz ki? Bu bölümde Forumla ilgili görüş ve önerilerinizi yazabiliyorsunuz ve asla yazılarınıza müdahale edilmiyor.(saçma sapan bişey olmadığı sürece).

Arkasından yeni şikayet sistemi geliyor. Şikayet ettiğiniz konuyu takip edebiliyorsunuz, ne yapıldığını yada ne yapılacağı konusunda mutlaka cevap veriliyor.

Başka forum olayıysa tamamen kişilerin kendi tercihidir, illaki ceza almaya gerek yok başka bi yere gitmek için. Burada forumdan ne beklediğiniz, ne verdiğiniz ve aldığınız tat önemlidir.

İyi Forumlar

• tatmin oldum teşekkürler
  • quote:

Kimsenin emek vererek yazdığı bir mesaj silinmemiştir

Kaç sefer özene bezene hazırlamış olduğumuz testler resimler vs dolu mesaj tamam dendiği anda sırra kadem basıyor bilmem ne hatası yada sayfa bulunamadı vs diye.Siz silmiyorsunuz ama sisteminiz son bir iki aydır bu yükü kaldırmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Kimsenin emek vererek yazdığı bir mesaj silinmemiştir

Kaç sefer özene bezene hazırlamış olduğumuz testler resimler vs dolu mesaj tamam dendiği anda sırra kadem basıyor bilmem ne hatası yada sayfa bulunamadı vs diye.Siz silmiyorsunuz ama sisteminiz son bir iki aydır bu yükü kaldırmıyor.

Vallahi bende kulaklarınızı bir hayli çınlatıyorumdur. Yazıyon yazıyon "tamam" a basıyon huop zart zart sql bilmemne time out. Hay sana 1 Sql' e 2 diye başlıyom vargonenenden başlayıp sainteagle a kadar.

• aaah ah arkadaşlar sizde benim gibi mod olsanız, anlarsınız bu işin ne kadar zor olduğunu
    ben milleti cezalandırmaktan bıktım millet forum kurallarına karşı gelmekten bıkmadı,
    bende insanım, nereye kadar arkadaşlar nereye kadar tahammül edeceksin
    en son boğazıma kadar geliyo ya topici kilitliyorum ya ceza kesiyorum,
    istemiyorum aslında keşke herkes forum kurallarına uysada bende kimseyi cezalandırmasam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.